Citește Descrierea Oficială

Elevii obțin 120 de credite pentru 8-10 module studiate în Emiratele Arabe Unite, unde evaluarea este de 100% prin asignare, pentru a aplica și pentru a completa MBA-ul suplimentar al Universității Anglia Ruskin-Marea Britanie în primul rând la prezentarea unei disertații individuale, al Universității.

Concentrația disertației (maxim 60 de credite) poate fi:

 • Management general
 • Marketing
 • Resurse umane.

Supraveghetorul, de la Universitatea, va lucra cu studenții în completarea disertației. Universitatea Anglia Ruskin se angajează să producă cercetări de înaltă calitate, cu impact asupra tuturor domeniilor sale.

Universitatea Anglia Ruskin este una dintre cele mai mari universități din estul Angliei și are peste 30.000 de studenți. Universitatea își are rădăcinile în anul 1858.

Universitatea Anglia Ruskin a obținut un clasament de 301-350 în 2018 de către Universitatea de Învățământ Superior din Times. De asemenea, în 2016, universitatea a fost numită cea mai bună instituție comună în cea mai bună clasă din Marea Britanie de către clasamentul mondial al Times Higher Education. Clasamentul este singurul tabel de performanță la nivel mondial pentru a judeca universitățile de clasă mondială în toate misiunile lor principale - predare, cercetare, transfer de cunoștințe și perspective internaționale.
În conformitate cu tabelele Ligii Universității Guardian din 2017, Universitatea Anglia Ruskin se situează pe locul 66 în Regatul Unit.


Calificarea a fost acreditată în Cadrul Național al Calificărilor (NQF) și fiecare calificare are propriul număr unic de acreditare de calificare (QAN). Acest număr va apărea în documentul de certificare final al elevului./>

Programul [Acreditat de Cadrul Național al Calificărilor QAN: 601/7656/8]:

Cursurile de bază ale programului oferă o bază solidă în conceptele, modelele, principiile și abilitățile cheie asociate cu conducerea unei organizații internaționale în secolul XXI. După finalizarea cu succes a programului, veți putea folosi instrumente sofisticate de decizie pentru a vă gândi critic și pentru a crea strategii pentru a aborda chestiuni cheie de afaceri. Dacă aveți o diplomă de licență și doriți să urmați un rol mai important în management sau sunteți un profesionist care dorește să continue să studieze la nivel de Master în Management, atunci sunteți la programul potrivit pentru a ajunge la succes.


Acest program inovator a fost adaptat pentru absolvenții care doresc să acopere o gamă largă de practici de afaceri și oportunități de studiu orientate spre cercetare. Programul a fost dezvoltat pentru a răspunde cerințelor actuale și viitoare ale angajatorilor./>

Criterii de eligibilitate

Un candidat ideal ar fi finalizat cu succes programul de absolvent la orice discipol cu ​​cel puțin 2 ani de experiență de muncă. Candidații care nu dețin diplomă de licență, dar care au o experiență de muncă substanțială vor fi, de asemenea, luați în considerare de la caz la caz. Structura Curriculumului 8 Module (Credite cumulative Cerință: 120 Credite)

 1. Strategia corporativă
 2. Corporate Finance și Strategia Financiară
 3. HR Practica, Leadership și Gestionarea Oamenilor
 4. Comerțul global și impactul său asupra strategiei
 5. Cercetare, rezolvarea problemelor și raportarea afacerilor
 6. Operațiuni, managementul calității și al lanțului de aprovizionare
 7. Marketing strategic
 8. Management de proiect

Disertație - Omul general. Sau marketing

După ce a obținut 120 de credite, un candidat este eligibil să completeze MBA-ul de sus al Universității Anglia Ruskin -UK în primul rând prin depunerea unei disertații individuale.
Admiterile sunt deschise.

TARIFE DE PROMOVARE - numai pentru o perioadă limitată MBA - Grand Total: Inclusiv toate taxele MBA în AED 24,750 / MBA în MKT AED 23,400 / -.

Program predat în:
Engleză
Master Education International - Dubai / Sharjah
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
1 an
Part time
Price
23,400 AED
MBA AED 24K MBA-MKT 23K-All Inclusive
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date