Strategie & Organizare

Specializarea Master in Strategie & Organizare este un program de un an în valoare de 60 de credite. Curriculum-ul este împărțit în șase perioade și constă în cursuri axate pe subiecte-cheie, metode de cercetare și etica în afaceri. Sunteți liber să ia o serie de discipline opționale și vă puteți conta pe supravegherea expert pentru a vă ajuta să finalizeze teza de master.

Perioada 1 se concentrează pe provocările legate de managementul internațional și proiectarea strategică și controlul organizațiilor. Prin utilizarea unei analize de caz pentru a explora aceste provocări, veți descoperi cum să ia decizii strategice tine.

Perioada de 2 vă oferă posibilitatea de a studia aceste aspecte în profunzime. De exemplu, să examineze modul în care organizațiile folosesc activități intinde limita, cum ar fi alianțe, fuziuni si achizitii, pentru a obține și a susține avantajul competitiv. În această perioadă, aveți, de asemenea, posibilitatea de a selecta un curs opțional de alegerea ta.

In perioada 3 vă se familiarizeze cu problemele de etică în afaceri și o varietate de metode de cercetare. Aceste cursuri ajuta la pregătirea tu pentru a proiecta și desfășurarea de proiecte de cercetare calitative și cantitative.

Perioada 4 vă permite să dezvolte în continuare abilitățile dumneavoastră de cercetare. În plus, este dotat cu un curs de schimbare strategică și organizațională, oferindu-vă o perspectivă dinamică asupra strategiei și organizare. In plus, veti scrie o propunere de cercetare care constituie baza pentru teza de master.

În perioadele de 5 și 6 vă va efectua cercetările empirice și scrie teza de master. Puteți lua, de asemenea, un alt curs opțional în perioada 5.

Perspectivele de carieră

După ce a finalizat cu succes specializarea Master în Strategie & Organizare, va fi bine echipate să urmeze o serie de căi de carieră promițătoare. Absolvenții noștri au angajat pe o carieră în calitate de consultanți de juniori cu firme de consultanță de renume și ca analiști de business pentru organizațiile care operează într-o varietate de industrii. Alții au înființat propria afacere sau obținute funcții de conducere cu companii multinationale.

Cerințele de admitere Master Programul Business Administration

  • Solicitanții care au dobândit o diplomă de licență în Business Administration, Economie sau Econometrie și operațiuni de cercetare de la Vrije Universiteit din Amsterdam sunt admise automat la programul de masterat
  • Candidații cu cel puțin o diplomă de licență la o altă universitate acreditată sunt admisibile dacă au o specializare in Business Administration, asistat de o cunoaștere aprofundată a literaturii standard descrisă mai jos (sau echivalentul acestuia)
  • Candidații cu grad cel puțin o UV licență în alte specializări pot fi admiși la master, dar în funcție de gradul lor, ei vor trebui să ia cursuri suplimentare, cu un minim de 30 de credite. În acest caz, programul lor va dura cel puțin un an și jumătate
  • Literatura Standard: conform specializarea elevilor lor alegere sunt presupune a fi bine familiarizat cu:
    • Strategie și Mediu
    • Organizația de proiectare
Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Vrije Universiteit Amsterdam »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 an
La zi
Price
2,083 EUR
Pentru studenții SEE; 14.600 de euro pentru țările din afara SEE
După locații
După dată