Transport & Supply Chain Management

specializarea Transport & Supply Chain Management oferă o combinație unică de educație în economie de transport și în managementul lanțului de aprovizionare. Este principalul obiectiv al programului nostru asupra industriilor de servicii profesionale, efectuarea acestei o specializare grad de neegalat în Țările de Jos și în Europa.

Program de studiu


Programul de un an este format din 60 de ECTS și este împărțită în șase perioade. În perioada 1, toate conceptele teoretice în ceea ce privește transportul și Supply Chain Management vor fi discutate. Perioada 2 a fost dezvoltat pentru a aprofunda această cunoaștere de predare ai cum sa proiecteze lanțurile de aprovizionare, folosind metode de cercetare cantitative, cum ar fi simularea. În perioada 3, va aborda problemele de decizie în viața reală lanțurilor de aprovizionare sau rețele de transport, prin aplicarea cunoștințelor ați obținut în perioadele anterioare.

Cercetare Seminar TSCM în perioada 4 prezintă o imagine de ansamblu a metodelor de cercetare relevante în domeniul transporturilor și managementul lanțului de aprovizionare. Mai mult decât atât, vă va lua cel puțin una dintre cele două cursuri de pe linia aeriană de afaceri sau logistice de distribuție și sisteme de inter-organizatorice în perioada de 4, împreună cu un curs de specializare. Veți scrie teza dvs. de Master în perioadele 5 și 6, fie pe un subiect de transport legate sau pe un subiect legat de Supply Chain Management.

Perspectivele de carieră


Oportunitățile de carieră pentru studenții cu o diplomă de Master in Business Administration, cu o specializare in Transporturi si Supply Chain Management sunt excelente și s-au dovedit a fi independent de ciclurile economice.

Ai putea demara o carieră ca un manager de lanț de aprovizionare pentru o organizație internațională, în cazul în care vă va fi responsabil pentru gestionarea fluxului internațional de mărfuri de la furnizori către clienți.

S-ar putea intra în lumea de consultanță, consiliere cu privire la practicile de gestionare a lanțului de aprovizionare pentru o mare firmă de consultanță.

Sectorul guvernamental este, de asemenea, o opțiune: ai putea deveni un factor de decizie politică regională sau națională în domeniul amenajării teritoriului, transporturilor și infrastructurii.

Unii dintre absolvenții noștri aleg o carieră academică și să devină cercetători de doctorat în domeniul managementului lanțului de aprovizionare.

O altă posibilitate ar fi de a deveni un manager de logistică la un furnizor de servicii responsabil pentru operațiunile de depozitare și de transport la nivel mondial.

Indiferent de ultima alegere a carierei, specializarea Master in Transporturi si Supply Chain Management vă va dota să ia în considerare cu atenție echilibrul dintre oameni, planetă și profit.

Cerințele de admitere De Master Business Administration Programul, specializarea Transport & Supply Chain Management

 • Solicitanții care au dobândit o diplomă de licență în Business Administration, Economie sau Econometrie și operațiunile de cercetare de la Vrije Universiteit din Amsterdam sunt admise automat la programul de masterat.
 • Candidații cu cel puțin o diplomă de licență la o universitate acreditată sunt admisibile dacă au o specializare in Business Administration, asistat de o cunoaștere aprofundată a literaturii standard descrisă mai jos (sau echivalentul acestuia)
 • Candidații cu grad cel puțin o UV licență în alte specializări pot fi admiși la master, dar în funcție de gradul lor, ei vor trebui să ia cursuri suplimentare, cu un minim de 30 de credite. În acest caz, programul lor va dura cel puțin un an și jumătate.
 • Elevii din literatura standard sunt presupuse a fi complet familiarizat cu:
  • Managementul Operatiunilor
  • Management de distribuție fizică
  • Introducere în transportul economie
  • Achizițiile *


* Nu este necesar, dar recomandat

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Vrije Universiteit Amsterdam »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 an
La zi
Price
2,083 EUR
Pentru studenții SEE; 14.600 de euro pentru țările din afara SEE
După locații
După dată