United Business Institutes (UBI) a fost înființată la 4 aprilie 1992, ca o unitate non-profit a învățământului superior. UBI a fost fondată de domnii Lucien van Dievoet și Francois d'Anethan, care împreună au decis să lucreze la începerea unei Școli de Business în Limba Engleză care să combine o dimensiune internațională cu un curriculum de afaceri de înaltă calitate. Mecanismele de asigurare a calității din universitățile britanice au fost întotdeauna considerate standard pentru învățământul superior și, prin urmare, a fost luată decizia de validare britanică, iar universitățile britanice au validat programele UBI încă din 1998.

De la primirea studenților în octombrie 1992, UBI a obținut o reputație pentru calitatea înaltă a programelor sale de predare. Situat la Bruxelles și Luxemburg , UBI oferă posibilitatea de a studia în limba engleză într-o țară care nu este limba engleză și care permite studenților să beneficieze de un mediu internațional, intercultural și dinamic.

Această rețetă de succes a fost extinsă la deschiderea noilor campusuri. UBI - Luxemburg a fost deschis în 2013 pentru a opera un campus în Wiltz, Luxemburg. UBI - China a fost deschisă în 2018 în Shanghai (China).

Clasele UBI au fost elaborate cu meticulozitate pentru a oferi studenților cea mai largă experiență internațională. Având în vedere studenții și absolvenții din peste 50 de țări din lume, considerăm că diversitatea în sălile de clasă reprezintă un avantaj competitiv. În timp ce programul este conceput pentru a vă provoca intelectual și personal și necesită auto-disciplină și dedicație, este în același timp recompensat și vă permite să dobândiți abilitățile, cunoștințele și atitudinile care vă vor permite să navigați cu ușurință într-un mediu multicultural.

MBA va fi o experiență de schimbare a vieții pentru dvs. într-un sens pozitiv. Noi, echipa UBI, suntem hotărâți să vă oferim instrumentele, resursele și sprijinul de care aveți nevoie în drumul spre succesul academic și profesional. Scopul nostru este să vă oferim cea mai bună educație posibilă în afaceri. Putem face asta doar cu efortul și ambiția. Programe internaționale și profesional-conduse UBI, care sunt predate în limba engleză, sunt validate de Universitatea Middlesex din Londra șiîndeplinească cerințele britanice cele mai stricte astfel cum este stabilit de (Agenția pentru Asigurarea Calității în Învățământul Superior - Marea Britanie) QAA.

Ca student al UBI, acum participați la programul internațional asigurat de UBI, creat și livrat de profesioniști și cadre universitare. Profitați de această ocazie unică de a vă lărgi în continuare orizonturile.

Obiectivele specifice pentru MBA sunt că elevii își vor îmbunătăți capacitatea de a:

 • Îmbunătățirea și dezvoltarea experienței relevante anterioare în domeniul afacerilor și managementului.
 • Dezvoltați capacitatea de a aplica cunoștințele și experiența anterioară și recent dobândită în probleme complexe de afaceri într-o serie de contexte.
 • Pregătiți elevii pentru rolul de conducere și de transformare în afaceri.
 • Dezvoltați gândirea strategică, inovația și aptitudinile antreprenoriale.
 • Dezvoltarea cunoștințelor, la un nivel avansat, a organizațiilor, a managementului acestora și a mediului în care aceștia operează și demonstrează o perspectivă amplă asupra managementului organizațional și a impactului său mai larg asupra societății și asupra mediului.
 • Operați și gestionați într-un mediu global și multicultural.
 • Dezvoltarea abilităților interpersonale și de grupare.
 • Încurajați învățarea pe tot parcursul vieții și dezvoltarea personală.

MBA Programul part-time are loc în timpul serii, de luni până vineri, de la 18H la 21H. MBA Programul full-time are loc în timpul zilei și seriilor. Programul poate fi luat ca un curs complet sau part-time.

Full-time program de MBA - 12 luni

Numărul de module core: 10 (predate în termen de 13 săptămâni).

Alte module necesare: Proiect de transformare în afaceri sau o dizertație.

Numărul de clase pe săptămână: 5 (de luni până vineri) timp de 13 săptămâni x 2.

Clase de sfârșit de săptămână: dacă este cazul.

Part-time program de MBA - 24 de luni

Numărul de module core: 10 (predate în patru termeni de 13 săptămâni).

Alte module necesare: Proiect de transformare în afaceri sau o dizertație.

Numărul de seri pe săptămână: 2 sau 3 (de luni până vineri) timp de 13 săptămâni x 4.

Ora: 18:00 - 21:00 (18H - 21H).

Clase de sfârșit de săptămână: dacă este cazul.

Module obligatorii și opționale

Aveți o listă de 9 module obligatorii pe care trebuie să le luați pentru a vă califica pentru MBA și o listă cu 4 module opționale din care puteți alege. În funcție de numărul de elevi, module opționale vor fi oferite în cazul în care cantitatea suficientă de studenți înregistrați pentru ei.

Pentru a obține o diplomă de MBA, trebuie să obțineți 90 de credite ECTS. Mai jos este lista modulelor dvs.:

Modul: Credite

 • Mediile economice globale 12
 • Plumb: oameni, echipe și organizații 12
 • Concepte și practici de marketing 12
 • Antreprenoriatul, tehnologiile și inovarea 12
 • Contabilitatea executivă pentru luarea deciziilor 12
 • Finanțe și piețe de capital pentru managerii globali 12
 • Perspectivele managementului internațional 12
 • Analiza datelor și managementul operațiunilor 12
 • Strategia internațională de afaceri și guvernanța 12
 • Curs opțional 12
 • Proiect de transformare în afaceri / Disertație 60

Cursuri opționale

 • Activitatea de lobby
 • Dreptul internațional și european 12
 • Managementul comunicării globale 12
 • Metode de cercetare 12

Disertație / Proiect de transformare de afaceri

Proiectul Dissertation / Business transformation este o parte importantă a MBA-ului tău. Acesta are 60 de credite ECTS și constituie o parte esențială a programului dvs. Puteți alege un proiect practic, adică un proiect de transformare a afacerii, sau puteți lua un subiect mai academic sub forma unei disertații. Ca parte a acestui modul, veți lua modulul de metode de cercetare care este oferit în fiecare an. Pentru mai multe detalii, consultați modulul narativ.

Călătorie internațională

În plus față de modulele de bază și opționale, va trebui să faceți o excursie internațională organizată pentru dvs. de către UBI după ce ați luat majoritatea modulelor obligatorii. Călătoria internațională este o componentă cheie a programului MBA de la United Business Institutes . Explorarea economiilor mondiale dinamice cu cadre didactice și colegi de cultură vă oferă o experiență de neuitat și îmbogățire. Excursia de studiu internațională se concentrează asupra componentelor competitive, comerciale și culturale ale pieței globale. Detaliile specifice ale călătoriei internaționale vor fi comunicate în timp util.

Politici de admitere în domeniul politicii de plasament

UBI se străduiește să accepte numai acei candidați ale căror înregistrări indică faptul că posedă calitățile necesare pentru realizarea succesului academic și care doresc să participe la program în spiritul deschiderii și toleranței.

Cerințe de intrare

 • Formularul de cerere completat . Formularul poate fi descărcat de pe site-ul nostru (vor fi procesate numai fișele complete de aplicații).
 • O diplomă de școală secundară / liceu cu transcriere academică și acreditări oficiale (care prezintă numele și notele modulului).
 • O diplomă de licență de la o instituție recunoscută sau o experiență minimă de cinci ani de experiență în management.
 • Experiența de lucru de cel puțin doi ani va fi considerată un avantaj.
 • Competența în limba engleză este esențială (vă rugăm să consultați mai jos "Cerințele de intrare în limba engleză").
 • Două scrisori de recomandare.
 • Dovada identității sub forma unei fotocopii a pașaportului sau a buletinului de identitate națională.

Transfer de admitere

MBA Studenții care au obținut credite într-un program de studii universitare recunoscute în altă parte pot solicita un transfer de credite. Suficiente înregistrări academice și transcrieri oficiale trebuie să sprijine toate aceste cereri. Aplicațiile reușite depind de aprobarea Decanului și Moderatorului Universității Middlesex.

CONSUMUL

UBI oferă două admisi pe programul de MBA: unul în septembrie (toamna) și unul în februarie (primăvara). Pentru acei studenți MBA care încep studii în toamnă, luna septembrie va marca începutul și luna august a anului următor ca sfârșitul anului universitar (după evaluarea finală a disertației). Pentru studenții care încep studiile în primăvara anului, luna ianuarie va marca începerea și luna februarie a anului următor sfârșitul anului universitar (după evaluarea finală a disertației).

Sponsorizare și bursă

Disponibil periodic pentru elevii cu studii medii ridicate. Bursele sunt acordate după primul ciclu de studii. Vă rugăm să întrebați direct.

Program predat în:
Engleză
Chinez
United Business Institutes
Ultima actualizare May 20, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
- Contactați UBI direct pentru o cotare de preț.
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date