Citește Descrierea Oficială

Master în Administrarea Afacerilor: un program de 1 an cu normă întreagă, cu durata de 2 ani, cu predare în limba engleză. Cursurile sunt organizate seara (18h-21h) pentru facilitarea maxima a profesionistilor care lucreaza. Diploma de MBA a UBI pregătește studenții pentru roluri de management mai largi. Dacă doriți să vă re-focalizați cariera, acest MBA este pentru dvs.

United Business Institutes - Bruxelles oferă un Master of Business Administration grad pregătirea studenților pentru responsabilități mai largi de gestionare și pentru mai multe sarcini specifice în afaceri.

Obiectivele sale sunt:

  1. Dezvoltarea unei înțelegeri a mediilor socio-culturale, economice și politice pentru a ajunge la o perspectivă profesională dincolo de responsabilitățile actuale.
  2. 2) Să promoveze capacitatea de a identifica problemele, de a obține date relevante, de a elabora și de a evalua abordări alternative și de a pune în aplicare cea mai bună alegere.
  3. Să creeze o bază pentru a trata în mod eficient cu ceilalți; pentru a deveni conștienți de evoluțiile recente în domeniul științelor comportamentale.
  4. Obținerea unei înțelegeri interdisciplinare a conceptelor și principiilor fundamentale din diferitele discipline de afaceri.
  5. Pentru a încuraja studenții să gândească în sens larg și să depășească toate lacunele dintre teorii și practica efectivă a Managementului eficient.

Din sala de consiliu până la clasă!

Profesorii noștri profesioniști oferă o abordare pragmatică în cadrul cursurilor care se concentrează pe subiecte și conținuturi care oferă rezultate imediate la locul de muncă.

Toate cursurile predate în limba engleză: limba globală a afacerilor

Bazat în Belgia, UBI recunoaște importanța limbii engleze ca limbă cheie pentru directorii de afaceri globali.

Îmbunătățiți-vă în timp ce lucrați

Cursurile noastre de seară vă permit să lucrați și să studiați în același timp. Puteți alege să finalizați programul în unul sau doi ani, în funcție de programul dvs.

Program predat în:
Engleză
Chinez

Vezi 2 mai multe cursuri de la United Business Institutes »

Ultima actualizare January 22, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
- Contactați UBI direct pentru o cotare de preț.
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date