master în administrarea afacerilor

Generalități

Programul de descriere

Ca manager axat pe crearea de valoare şi generarea de rezultate, vrei formare în management care reflectă angajamentul dvs. pentru performanţă. Ca un director de creştere, vrei cunoştinţele şi abilităţile care vă permit să accelereze cariera ta. Ca un profesionist ambiţios dornici să îşi asume o pozitie de conducere într-o organizaţie de înaltă performanţă, vrei MBA Telfer.

Despre Program

La Scoala Telfer, credem că o educatie MBA ar trebui să pregătească manageri şi lideri să se concentreze asupra rezultatelor, valoare şi rezultate cu disciplină şi adaptabilitate. În acest scop, oferim un program intensiv şi integrate care dispune de clase mici, interacţiunea mare şi de învăţare reciprocă, toate realizate în unităţile de clasă mondială.

Toate şcolile de afaceri se confruntă cu provocarea de a integra curriculum-ului într-un mod care este relevant şi practic. Noi credem că de conducere ale organizatiilor de inalta performanta ne oferă o temă de integrare care are mai multe avantaje unice. Această temă:

 • funcţionează bine pentru a avansa carierele absolventilor nostri;
 • merge la inima de conducere strategică şi crearea de valoare şi-rezultate-un mod de vârf de care se ocupă cu complexitate şi asigurarea organizatorică se concentreze;
 • asigură studenţilor hands-on câştig, abilităţi practice şi transferabile prin utilizarea şi susţinerea unor instrumente specifice şi aplicaţii; şi
 • se aplică tuturor sectoarelor şi industriilor şi, prin urmare, este extrem de relevant pentru toţi elevii.

Tema de managementul performantei este, de asemenea, reflectată în Managementul Performantei cursul Fundamentals, Applied Performance Management curs (nou în 2008), Casework legate de integrare în cheie, cum ar fi cursuri de marketing şi de contabilitate, şi Trip International. În plus, MBA Telfer vă oferă oportunităţi de a lucra direct cu software de business-intelligence şi examineze cu atenţie metodele şi procesele utilizate de organizaţii pentru a crea sisteme integrate de management de performanţă.

MBA Academicienii

Hands-on, practice şi relevante


Universitatea din Ottawa programului de MBA de la Şcoala de Management Telfer vă expune la perspective de pionierat, perspectivele globale care surprind faţa schimbare a managementului în secolul 21.

Printr-o interacţiune strânsă cu personalităţi naţionale şi internaţionale, directori şi public, programul nostru afunda studenţi în realităţile de astăzi, private şi publice din sectorul de management.

Acesta oferă o vedere de prima mana a relaţiilor complexe şi semnificative între afaceri şi guvern. Şi oferă un avantaj unic asupra a ceea ce este necesar pentru a deveni un lider de succes.

Scopurile şi obiectivele noastre:

 • Obţineţi o înţelegere clară a fundaţiilor de management şi a mediului de afaceri la nivel mondial
 • Dezvoltarea unei Aflaţi perspectivă strategică de a gândi strategic
 • Să stabilească o perspectivă integrată asupra funcţiilor de afaceri
 • Aflaţi cum să gestioneze într-o economie globală bazate pe tehnologie
 • Înţeleagă modul de a oferi valoare pentru comunitatea de afaceri

MBA Admitere RONG>

Admiterea la programul de MBA este competitivă şi se acordă candidaţilor care demonstrează în mod clar "promisiunea de mare succes" în cadrul programului de MBA.

Se acordă prioritate candidaţilor care au experienta de lucru mai mare, în special în cazul în care există dovezi de progresie carieră. Reţineţi că intrarea în programul de MBA are loc în toamna numai şi începe la mijlocul lunii august.

În cererea de la programul de MBA, studenţii trebuie să aleagă să studieze în limba engleză sau în franceză şi sunt plasate, o dată admis, intr-o cohorta grup de studiu / în consecinţă.

 • O diplomă de bacalaureat canadian sau echivalentul acesteia, cu o capacitate minimă de B sau 70 la suta
 • Minim doi ani de experienta full-time activităţii manageriale sau profesionale
 • Punctaj minim 50 percentila pe GMAT
 • Engleză de competenţă

Ultima actualizare Mart 2020

Acreditări