Citește Descrierea Oficială

MBA acoperă toate zonele funcționale ale unei companii, oferind, în același timp, o atenție specială și diferită pe cele mai recente tendințe ale marketingului și ale economiei digitale. Participanții dobândesc abilitățile, instrumentele și mentalitatea necesară pentru a dezvolta o carieră profesională de succes și la nivel mondial.

caracteristici

 • O combinație extinsă de cursuri, proiecte, ateliere de lucru, situații de afaceri din lumea reală și experiențe internaționale.
 • Un MBA cu un accent diferit pe cele mai recente tendințe de marketing și economie digitală.
 • Dezvoltarea și aplicarea abilităților de management cheie pentru a funcționa eficient în mediul din ce în ce mai complex și multicultural de astăzi.

Obiective


Obiectivele principale ale MBA sunt:/>

 1. Înțelegeți și stăpânește metodele și conceptele-cheie ale diferitelor discipline care sunt legate de o companie, precum și aplicarea lor practică.
 2. Aflați cum să vă dezvoltați eficient în diferite contexte culturale și sociale.
 3. Furnizați deciziile și activitățile dvs. de întreprinzător cu valori umane și etice.
 4. Dobândiți abilitățile și instrumentele necesare pentru a vă dezvolta cu succes în mediul de afaceri de astăzi.

Ce ne face diferit


DOUĂ LICENȚE/>

MBA de la ESIC MIB de la FIU. Odată ce programul MBA de la Madrid este finalizat, studenții vor avea posibilitatea de a obține un Master în Afaceri Internaționale de la Universitatea Internațională din Florida, studiind în Miami timp de încă 8 luni (este necesară o plată suplimentară).

PROIECT FINAL

Ca parte a proiectului final, studenții vor avea posibilitatea de a studia un termen suplimentar la o universitate dintr-o listă de peste 100 de persoane din întreaga lume care sunt parteneri cu ESIC. Această listă include Shanghai, Beijing, Buenos Aires, Bangalore, New York, Munchen, Paris, Bogota etc. (Taxele de școlarizare sunt incluse.

TRIPURI DE IMERSIUNE

Studenții MBA vor avea, de asemenea, ocazia de a participa la diferite excursii în China, Marea Britanie, Statele Unite sau Brazilia. Aceste călătorii vor avea loc în cursul anului universitar (este necesară o plată suplimentară).

REȚELE

Pe parcursul programului, studenții MBA interacționează într-un context divers și multicultural cu alți elevi din mai mult de 10 țări diferite, participând la activități comune, atât în ​​limba spaniolă cât și în limba engleză. De asemenea, ESIC organizează discuții și conferințe pentru a încuraja dezvoltarea relațiilor profesionale care să îi ajute pe studenți să își consolideze cariera. Ei vor avea, de asemenea, acces la rețeaua Alumni a ESIC, care este un punct de întâlnire excelent în rândul studenților, profesioniștilor și cadrelor universitare din întreaga lume.

ENGLEZĂ

ESIC încurajează învățarea limbii engleze ca o abilitate cheie pentru a se dezvolta cu succes într-un mediu din ce în ce mai globalizat. Pentru aceasta, oferim un curs gratuit, ca parte a programului, astfel încât toți elevii care au un nivel B2 să dobândească un nivel de C1 până la sfârșitul programului MBA.

Metodologie


Acest program se bazează pe învățarea specializată, orientată spre student și îndrumată de profesioniști și tutori care vă vor ajuta să înțelegeți, să practici, să reflectați și să aplicați atât cunoștințe și capabilități specifice. Ideea este de a crea un ciclu de acțiune-feedback-analiză-acțiune care să sprijine învățarea și dezvoltarea studenților în cadrul programului. În acest context, strategia de învățare se va baza pe aceste trei principii:/>

DEZVOLTAREA ANALIZEI CRITICE


Profilul studenților/>


Responsabili, muncitori și proactivi și profesioniști care sunt deschise noilor provocări. Participanții cu spirit antreprenorial și trăsături de conducere care sunt dispuși să-și extindă cunoștințele de gestiune a afacerilor, să-și redirecționeze cariera și / sau să-și consolideze abilitățile de leadership, toate într-un mediu bazat pe luarea deciziilor într-un context din ce în ce mai globalizat și digital./>

Cerințe de admitere


Cerințele de admitere pentru MBA sunt:/>
 • Dețineți o diplomă de licență.
 • Treceți testele de admitere și interviul cu directorul programului.
 • Aveți cel puțin 3 ani de experiență profesională.
 • Este recomandabil să aveți un nivel bun de limba engleză. Dacă nu este cazul, ESIC va oferi un plan special pentru acești studenți, astfel încât aceștia să termine programul cu un nivel corespunzător al limbii.
 • Ca parte a procesului de admitere, candidatul va trebui să ia GMAT sau să ia testele de admitere efectuate de ESIC BUSINESS

Pentru a lua testele de admitere, candidații trebuie să contacteze Departamentul de admitere : admisiones@esic.edu/>


Program/>

Clasamente


MBA Internaționale MBA (IMBA) apare pe locul 27 în rândul MBA-urilor internaționale./>

MBA-urile ESIC sunt incluse în primele 170 de programe MBA din lume, clasate pe locul 62 în afara SUA.

ESBA EMBA este clasat în top 100 Executive MBAs din lume și numărul 29 în Europa.
ESIC se situează în topul celor mai bune 100 de MBA din lume și, mai important, în topul 50 pentru Marketing, Finanțe și EMBA.

MBA-urile ESIC apar pe locul 18 în clasamentul celor mai bune 49 de programe pentru studenții latino-americani.

MBA-urile de la ESIC sunt incluse în top 77 de programe internaționale, ocupând poziția 52 în acest clasament.

Program predat în:
Spaniolă

Vezi 3 mai multe cursuri de la ESIC Business & Marketing School »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
12 luni
La zi
Price
24,900 EUR
După locații
După dată