Master în Business Management

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Master of Business Management (MEX) este un program de înaltă calificare pentru absolvenți de nivel superior din țară sau străinătate, care lucrează sau care intenționează să lucreze în domeniul Business Administration. Cursul permite studentului să-și dezvolte capacitatea managerială antreprenorială, să ofere consultanță, să îndeplinească funcții de direcție sau de conducere, precum și să predea în școli și instituții de învățământ superior în domeniul administrației.

poartă

Obiectivul acestui program este de a contribui la dezvoltarea profesională prin noi cunoștințe care extind abilitățile de management, capacitatea de a inova și de a acționa în analiza și soluționarea problemelor complexe, pentru a oferi posibilitatea de a acționa ca profesor și de a dezvolta proiecte de consultanță. Pregătirea solidă își propune să extindă posibilitățile de carieră ale maeștrilor instruiți în program.

țintă

Profesioniștii din învățământul superior, care lucrează sau doresc să lucreze în domeniul de management și doresc să fie pregătiți să își aleagă singuri cariera. Experiența profesională de peste patru ani este diferențială .

De ce să studiezi la FGV Ebape?

  • Evaluat de Ministerul Educației (MEC) ca una dintre cele mai bune școli din țară, obținând nota cea mai mare, conform celei mai recente versiuni a indicelui general de cursuri (igc).
  • Profesori și cercetători de renume internațional din cele mai prestigioase instituții din lume
  • Parteneriate strategice și de schimb de studenți cu peste 50 de școli din 26 de țări, precum università commerciale luigi bocconi, științe po-paris, universitate cornell, universitate emory, școală de afaceri din Copenhaga, esade, printre altele.
  • Peste 5.000 de studenți membri, rețeaua de studenți absolvită de Școală de la înființarea sa, ceea ce permite schimbul continuu de experiențe între FGV EBAPE și elevii acesteia.
  • Școala are sistemul internațional de îmbunătățire a calității (EQUIS-EFMD) și AACSB International Association for Advance Collegiate Schools of Business (EQUIS) și prin MAP, a fost prima școală cu un curs postuniversitar stricto sensu în Administrația Publică în Brazilia și America Latină să primească acreditarea de la ICAPA (International International Accreditation of Public Administration Education and Training).

121679_120232_04.jpg

Mod de clase

A reglementa

Curs oferit noaptea.

Clasele încep în luna februarie a fiecărui an.

Structura curriculumului trimestrial.

intensiv

Structura diferențiată în care materiile sunt predate în module concentrate de la 5 la sâmbătă, la intervale de aproximativ 4 săptămâni.

Clasele încep în luna august a fiecărui an.

Structura curriculumului trimestrial.

Procesul de selecție

Cerințe minime

Experiență profesională;

Engleză (citire și înțelegere);

Diploma de absolvire.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The first public administration school in Latin America, the Brazilian School of Public Administration at the Getulio Vargas Foundation (FGV/EBAP) was established in Rio de Janeiro on April 15, 1952 t ... Citeste mai mult

The first public administration school in Latin America, the Brazilian School of Public Administration at the Getulio Vargas Foundation (FGV/EBAP) was established in Rio de Janeiro on April 15, 1952 through a partnership between the United Nations (UN) and the FGV, in order to respond to demands for qualified professionals in this field. Citește mai puţin
Rio de Janeiro , Bailrigg , Montreal , Yokohama , Bengaluru + 4 Mai mult Mai Puțin

Acreditări

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited