Master în Managementul Afacerilor și Antreprenoriat

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Masterat
90 ECTS
20 Ingestie
Master of Business Administration

Eligibilitate

 • Cerințe pentru aplicare
 • Licență eliberată de o universitate sau o universitate de științe aplicate.
 • Minim 40 de credite ECTS de studii de afaceri.
 • Trei ani de experiență de lucru relevantă după BBA sau învățământul secundar.
 • Competențe adecvate în limba engleză.

Date importante

Perioada de aplicare: 13 martie - 3 aprilie 2019
Examen de admitere: examene de intrare online
Studiile încep: toamna anului 2019

Expert în managementul afacerilor și spirit antreprenorial

Noua gândire strategică, noile concepte de afaceri, abilitățile excelente de networking și leadership se află în mare cerere în mediul de afaceri global. Managementul afacerilor și spiritul antreprenorial (BME) dezvoltă competențele necesare în managementul strategic și în dezvoltarea operațiunilor de afaceri. Se pune accentul pe întreprinderile mici și mijlocii, în special pe activitățile lor de afaceri internaționale. BME promovează, de asemenea, crearea de rețele internaționale între viața profesională și învățământul superior. Studiile profesionale avansate includ, de exemplu, strategia de lucru, marketingul strategic, procesele de afaceri, inovarea și managementul schimbării, precum și munca în echipă interculturală și conducerea.

Obiectivele studiilor de studii

 • Îmbunătățirea abilităților în managementul afacerilor în mediul de operare intern și internațional în schimbare, în special în sectorul IMM.
 • Pentru a spori abilitățile personale ale elevilor de a reuși ca inovator, reformator și dezvoltator al unui IMM sau al unei alte organizații de lucru.
 • Pentru a îmbunătăți abilitățile elevilor de a dezvolta și gestiona procesele de afaceri ca antreprenor și de a lua o abordare antreprenorială.
 • Promovarea rețelelor internaționale de viață profesională și învățământ superior.

Informații pentru solicitanți

Masterat la o universitate de științe aplicate sunt o extensie naturală la o diplomă de licență. O diplomă de master vă va oferi aceleași calificări ca și un masterat la nivel universitar, dar este mai strâns legată de viața profesională.

Forme de învățare

BME este predată în limba engleză. Studiul se bazează puternic pe viața profesională. Proiectele și sarcinile CDI caracterizează procesul de învățare. Teza de masterat care implică o sarcină extensivă de dezvoltare în comunitatea dvs. de lucru / o lucrare va face parte din studiile de la început. Colaborarea cu universitățile partenere și cu lectori vizitați din întreaga lume se adaugă la concentrarea internațională a studiilor.

Aranjamentele de studiu

Programul de studii este de asemenea potrivit pentru studenții proveniți din străinătate. E-Learning este folosit peste 90% din timp. Există aproximativ 4-5 sesiuni de contact pe an universitar. Fiecare sesiune de contact durează 2-3 zile în Rauma. Prelegerile între zilele de contact sunt efectuate prin apeluri de conferință, videoconferințe sau alte mijloace de comunicare.

Structura studiului

 • Studii superioare profesionale, 55 ECTS
 • Analizând mediul de afaceri, 25 de ECTS
 • Persoane fizice și organizații de învățare, 10 ECTS
 • Dezvoltarea strategiilor și operațiunilor inovatoare în afaceri, 20 de ECTS
 • Studii elective, 5 ECTS
 • Teza de masterat, 30 ECTS

Pentru angajatori: Beneficiați de diploma de master a angajatului

O șansă de a profita la maximum de know-how-ul personalului dvs.: Studii de masterat la Satakunta University of Applied Sciences .

Studii de masterat

Studiile vă oferă, ca angajator, o șansă de a beneficia de misiunile de dezvoltare pe care angajatul dvs. le va încheia în comunitatea dvs. de lucru ca parte a studiilor. Acestea reprezintă o cale excelentă pentru ca personalul dvs. să își actualizeze și să-și extindă abilitățile în gestionarea unor sarcini exigente care implică cercetare și dezvoltare, conducere și planificare. Studiile conduc la o diplomă de master în administrarea afacerilor, care oferă aceleași calificări ca o diplomă de master la nivel universitar, dar este mai strâns legată de viața profesională.

Programele de masterat sunt destinate profesioniștilor cu diplomă de licență, pentru care constituie o extensie naturală în viața academică și profesională. Studiile pot fi finalizate ca studii cu jumătate de normă, multiforme în doi sau trei ani, alături de o activitate normală de zi. Solicitanții trebuie să aibă o diplomă de licență aplicabilă și cel puțin trei ani de experiență profesională în domeniul specific de studii după absolvire.

Despre ce este vorba

Studiile de masterat se bazează ferm pe experiența și practica de lucru și sunt legate de viața profesională. În timp ce un membru al personalului dvs. participă la programul de diplomă, puteți profita de experții Satakunta University of Applied Sciences prin intermediul unor activități de studiu legate de muncă care se referă la dezvoltarea activităților companiei sau comunității dvs. Procesul de studiu culminează în teza de masterat care implică o sarcină de dezvoltare mai extinsă în comunitatea dvs. de lucru.

Temele studiilor de masterat provin din viața profesională. Aceasta înseamnă că problemele care fac parte din examenul de dezvoltare în timpul procesului de studiu cooperativ se ridică din necesitățile companiei. Atât studentul, cât și compania au posibilitatea de a crea rețele peer și de a le extinde și în alte domenii. Experiența elevului crește și evoluează, conferă companiei o poziție competitivă mai puternică și o șansă de reînnoire.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Satakunta University of Applied Sciences (SAMK) is located on the western coast of Finland, in the Satakunta region. There are about 6,000 students in total and more than two hundred international stu ... Citeste mai mult

Satakunta University of Applied Sciences (SAMK) is located on the western coast of Finland, in the Satakunta region. There are about 6,000 students in total and more than two hundred international students studying in our campuses every year. Citește mai puţin
Pori , Pori , Rauma , Huittinen , Kankaanpää , Finlanda Online + 5 Mai mult Mai Puțin