Master de administrare a afacerilor în industria auto (profesionale mba)

TU Wien - Continuing Education Center

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Master de administrare a afacerilor în industria auto (profesionale mba)

TU Wien - Continuing Education Center

Master of Business Administration în industria auto (MBA profesional)

TU Wien și Universitatea Slovacă de Tehnologie din Bratislava (UTS Bratislava) oferă în comun cu colaborarea Clusterului Mobilitatea agenției de afaceri din Viena un program de MBA Professional de format internațional.
Obiectivele principale ale Professional MBA Automotive Industry sunt de a oferi cunoștințe și de a-și îmbunătăți abilitățile pentru manageri actuali și viitori în industria auto sau furnizorii de componente. Gradul final "Master of Business Administration" (MBA) , acordat de TU Wien , în colaborare cu Universitatea Slovacă de Tehnologie din Bratislava Acreditare FIBAA Limba de predare limba engleză Durata 4 semestre, program part-time, prezentate în modulele programului Start 22 martie 2018 Cerere Termen limită 31 ianuarie 2018 Absolvenții acestui program vor avea cunoștințe aprofundate de management în cadrul acestei industrii și ar trebui să poată identifica provocările pe termen scurt și pe termen lung, să structureze proiecte complexe și dinamice, să gestioneze independent un proiect utilizând proiectul instrumentele de management, luarea deciziilor corecte în situații complexe și dificile, pentru a rămâne la curent cu schimbările naționale și internaționale.

Conținut

 • Contabilitate și control
 • Stiinta de management
 • Comportamentul organizațional și managementul resurselor umane
 • Strategie de marketing și concurență
 • Finanțe corporative
 • Legea europeană și internațională în domeniul afacerilor
 • Economie managerială
 • Competențe de comunicare și competențe sociale
 • Managementul proceselor și al calității în industria automobilelor
 • Producția de automobile și logistica
 • Master tezei de doctorat

În plus față de prelegeri, sunt planificate diverse excursii și discuții de seară cu vorbitori de renume din sectorul auto și industria furnizorilor.

Grupul țintă

Programul Professional MBA este destinat pentru prezent cat si viitorilor manageri în (de exemplu | IMM-uri), de automobile și furnizor de componente industriei. Grupul țintă este format în principal din ingineri, oameni de știință, economiști și manageri din această industrie care au luat primii pași spre cariera de management și acum doresc să se pregătească pentru o dezvoltare ulterioară a carierei.

Cerințele de admitere

Persoanele admise trebuie să dețină o diplomă universitară (o diplomă de bacalaureat, gradul de Magister, sau echivalent), împreună cu mai mulți ani de experiență relevantă de muncă (cel puțin 2 ani) și cunoștințe adecvate de limba engleză. În cazuri excepționale, pot fi admise persoane cu o calificare echivalentă - adică activități similare cu cele ale unui absolvent universitar sau experiență profesională relevantă.

Taxa de scolarizare

20.000 EUR (excluzând cheltuielile de călătorie și cazare).

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2019
Duration
Durata
4 semestre
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
20,000 EUR
Locations
Austria - Vienna, Vienna
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2019
Austria - Vienna, Vienna
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala