Master de administrare a afacerilor (shu mba)

Generalități

Programul de descriere

Maestru De Administrare A Afacerilor (SHU MBA)

SHU MBA este unul dintre primele programe de MBA din China, care se angajează să dezvolte curriculum-ul pentru întreaga persoană, care include trei categorii de module "Abilități de afaceri globale locale și specifice", "Dezvoltare personală și leadership", acțiune-învățare subliniată "Inteligența carierei" . Cursurile de "Dezvoltare personală și leadership" și cursuri de acțiune "Cursuri de carieră" sunt articulate ca și credite obligatorii (aproximativ 30-40% din 60 de credite totale), pe lângă cursurile de competențe globale la nivel local.

Glocal Excellence

Clasat pe Top


în 2009 , GLMBA, programul pilot al SHU MBA, a fost considerat cel mai bun din China printre toate programele MBA din grupurile 5 și 6 din loturile a cincea și a șasea a programelor de MBA din China. SHU MBA poate fi prima educație MBA din China, cu accent pe un cadru tematic GLOBAL LOCAL : prin integrarea standardelor globale și a gândirii în practica locală. SHU MBA folosește recunoașterea sa socială și acțiunile sale pentru a dovedi angajamentul său deplin de a furniza o educație responsabilă, care va continua fiecare și fiecare dintre studenții noștri actuali și potențiali MBA.

De ce SHU MBA?

Un pionier al Noii Educații MBA în cadrul unei Misiuni Angajate
Pentru a echivala gândurile de învățământ ale universității din Shanghai și nevoile de talent ale Shanghai, noi, Centrul de MBA al Universității din Shanghai (SHU MBA), suntem unul dintre pionierii în Educația MBA locală și Global în China și în lume. După o transformare explozivă de la înființarea noastră în 2004, ne propunem să oferim o nouă generație de educație MBA printr-un model unic și inovator de predare. Ne-am angajat în misiunea noastră de a "dezvolta talente excelente la nivel global și la nivel local, pe care le puteți încredința și colabora".


Noi, la SHU MBA, avem încredere că educația noastră MBA este mai mult decât o experiență de construire a cunoștințelor. Mai mult decât o colecție de modele matematice, fapte, date și figuri, aceasta este o călătorie care cuprinde mintea, corpul și spiritul. Veți studia conducerea societală și de afaceri aici, și cel mai important, veți demonstra acest lucru. Veți trece printr-o transformare care, în cele din urmă, vă va permite să răspundeți la întrebarea: "Ce doriți să contribuiți atât la sectorul de afaceri, cât și la cel comunitar al lumii?"


Programul drept, persoana potrivită


Înțelegem că nu există un singur program MBA care să se potrivească fiecărui student individual. Astfel, candidații noștri sunt obligați să înțeleagă obiectivele lor personale și de carieră viitoare și misiunea lor de viață înainte de a urmări programele de MBA MBA , care includ Global MBA locale (GLMBA), Global Finance MBA (GFMBA), și Global Sustainability MBA (GSMBA) . De asemenea, recunoaștem tendința crescătoare pe care educația MBA din China devine din ce în ce mai competitivă, dar și din ce în ce mai matură. Prin urmare, salutăm, de asemenea, aplicații din străinătate pentru a pregăti noua generație de afaceri și comunitate globală, care ar trebui să se potrivească, de asemenea, schimbarea Chinei și a educației MBA.

Călătorie de dezvoltare a Competenței inter-blocate


SHU MBA are încredere că o călătorie eficientă de învățare a învățământului MBA ar trebui să fie un bloc bine planificat și inter-blocant al procesului de construire a competențelor în interacțiuni extrem de dinamice între cursuri și lucrări de curs în interiorul clasei și proiecte simulate de învățare de acțiune și inițiative extra-curriculare ale elevilor în afara clasei prin sindicatele studențești, clubul studenților pentru dezvoltarea carierei (Clubul CDC), clubul de studenți la schimburile globale (GE Club) și clubul universitar de sustenabilitate și responsabilitate globală (Clubul GSR). Aceste călătorii de învățare ale studenților noștri sunt susținute și facilitate de cooperările intime de la facultatea noastră, care sunt (i) profesorii noștri de clasă mondială care traversează diferite discipline ale campusului și (ii) profesorii adjunct ai comunității corporative formați din experiență practicieni din lumea reală.


Absolvenții noștri remarcabili


SHU MBA se așteaptă să depună eforturi depline pentru finalizarea călătoriei de învățare, absolvenții noștri de MBA să fie fortificați în a avea "Mindsets and Vision Global", "Respective și acțiuni locale", "Integritate în viața personală, practică de afaceri și învățare academică" Profesionalismul în abilitățile globale soft și cunoștințele specifice oferite anumitor industrii "," Antreprenoriat și inovare prin abilități puternice de încadrare a problemelor și propunând soluții multiple "și" Conducerea responsabilă a comunității pentru un viitor mai bun și durabil atât pentru dezvoltarea corporativă și comunitară " sfârșitul cursului educațional al SHU MBA.

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

Cufundat în patrimoniul distins şi un istoric de pionierat într-un oraş lider mondial, Universitatea din Shanghai este situat în inima oraşului Shanghai pentru a combina realizarea sale de învăţământ ... Citeste mai mult

Cufundat în patrimoniul distins şi un istoric de pionierat într-un oraş lider mondial, Universitatea din Shanghai este situat în inima oraşului Shanghai pentru a combina realizarea sale de învăţământ cu anticipative cursuri adaptate în cele mai recente evoluţii oraşul în ştiinţă, tehnologie şi cultură. Actuală Universitatea din Shanghai a fost o fuziune de patru universităţi în 1994, care sunt S hanghai Universitatea de Tehnologie, Universitatea din Shanghai de Ştiinţă şi Tehnologie, Universitatea din Shanghai şi Shanghai, Institutul de Ştiinţă şi Tehnologie. Cu mai mult de 36700 full-time studenţi şi 2600 de facultate, Universitatea din Shanghai este cea mai mare universitate în cadrul municipiului Shanghai. Este, de asemenea, o universitate membră a proiectului naţional 211 şi este o universitate de cercetare intensivă şi cuprinzătoare.Preşedintele fondator al noii Universitatea din Shanghai este profesor Chien Weizang, care este un fizician de renume din China, matematician educator şi aplicate, precum şi academician al Academiei Chineze de Ştiinţe. Executivul actual vicepreşedinte este profesorul Zhou Zhewei. Mesaj de la Vice-preşedinte Universitatea din Shanghai este o universitate de vârstă destul de tânără, şi este varsta tanara care aduce vitalitate si energie la dezvoltarea acesteia. Noul Universitatea din Shanghai a cunoscut progresul continuu şi avansarea de la înfiinţarea sa în mai 1994. Universitatea din Shanghai este acum una dintre universitatile de zboruri în China, cu sprijin esenţial din China lui "211" de proiect. Avem o misiune clară pentru educaţie şi obiectivul clar de a cultiva talentul toate-în jurul valorii de dezvoltare, perseverenţă şi de conştientizare creative. Ne străduim să înainteze, pentru China şi pentru întreaga lume, talente care pot "gândeşte global şi acţionează local". Ne aşteptăm noastre de MBA absolvenţilor să posede eticii profesionale ridicate şi care urmează să fie talente care pot fi de încredere şi a lucrat cu. Datorită eforturilor făcute de către Universitatea din Shanghai si colegii sai de la Centrul nostru de MBA, am făcut progrese substanţiale şi au construit legături favorabile internaţionale şi interne pentru cativa ani. Universitatea din Shanghai va funcţiona chiar mai greu în viitor pentru a consolida şi mai mult Centrul de MBA, astfel încât putem colabora mai intens cu lumea de a contribui la educaţie de management lume. Citește mai puţin