În plus față de cursurile generale de MBA studenții care doresc să urmeze pista de contabilitate trebuie să completeze, de asemenea, aceste cursuri de fundație suplimentare:

Contabilitate a costurilor

CONTABILITATE INTERMEDIARĂ

Orice curs contabil superior

Orice curs de fundație poate fi renunțat în cazul în care studentul a absolvit un curs de studii universitare sau postuniversitare cu o acoperire similară cu o notă de "C" sau mai bună. Un examen de renunțare poate fi luat pentru a valida un curs de licență care nu îndeplinește cerința de grad, sau atunci când studentul a dobândit cunoștințele acoperite într-un curs de bază, fără a fi obținut credit academic. Elevii pot lua un examen de renunțare cu permisiunea directorului de programe postuniversitare.

Cinci cursuri de fundație pot fi, de asemenea, renunțate la examenele Colegiului de Examinare a Nivelului (CLEP): Contabilitate; Economie; Calcul; Marketing și management. Pentru a programa examenul la Universitatea Salisbury, contactați biroul Registratorului la numărul 410-543-6150. Examenul este oferit de luni până vineri la orele 11:00, 13:00 și 15:00. Costul examenului este de 80 $, dar trebuie să fie plătit prin cec separat, card de credit sau plată prin ordin de plată, după cum urmează: 60 $ plătibile CLEP și 20 de dolari plătibile către Universitatea Salisbury. Rapoartele privind scorurile trebuie trimise instituției # 5403.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Franklin P.Perdue School of Business, Salisbury University »

Acest curs este Bazat în Campus