Master de administrare a afacerilor (track accounting)

Generalități

Programul de descriere


În plus față de cursurile generale de MBA studenții care doresc să urmeze pista de contabilitate trebuie să completeze, de asemenea, aceste cursuri de fundație suplimentare:

Contabilitate a costurilor

CONTABILITATE INTERMEDIARĂ

Orice curs contabil superior

Orice curs de fundație poate fi renunțat în cazul în care studentul a absolvit un curs de studii universitare sau postuniversitare cu o acoperire similară cu o notă de "C" sau mai bună. Un examen de renunțare poate fi luat pentru a valida un curs de licență care nu îndeplinește cerința de grad, sau atunci când studentul a dobândit cunoștințele acoperite într-un curs de bază, fără a fi obținut credit academic. Elevii pot lua un examen de renunțare cu permisiunea directorului de programe postuniversitare.

Cinci cursuri de fundație pot fi, de asemenea, renunțate la examenele Colegiului de Examinare a Nivelului (CLEP): Contabilitate; Economie; Calcul; Marketing și management. Pentru a programa examenul la Universitatea Salisbury, contactați biroul Registratorului la numărul 410-543-6150. Examenul este oferit de luni până vineri la orele 11:00, 13:00 și 15:00. Costul examenului este de 80 $, dar trebuie să fie plătit prin cec separat, card de credit sau plată prin ordin de plată, după cum urmează: 60 $ plătibile CLEP și 20 de dolari plătibile către Universitatea Salisbury. Rapoartele privind scorurile trebuie trimise instituției # 5403.

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

Established in 1986, the Franklin P. Perdue School of Business is committed to ensuring excellence and upstanding values across the region and nation.

Established in 1986, the Franklin P. Perdue School of Business is committed to ensuring excellence and upstanding values across the region and nation. Citește mai puţin