Citește Descrierea Oficială

Oferit de: Colangelo College of Business

Prezentare generală

Câștigați masterat în Leadership
Dezvoltați încrederea și hotărârea unui lider executiv. În Master of Business Administration (MBA) cu un accent în programul de Leadership, învățați principiile de conducere și construire a afacerii dvs., în timp ce accentul în opțiunea de conducere vă pregătește să vă conduceți echipa. În acest program, oferit de Colegiul de Afaceri Colangelo, cultivați abilitățile și trăsăturile pentru a vă ajuta în mod etic să conduceți schimbări eficiente, producție și creștere.

Acest MBA în programul de leadership include o serie de subiecte relevante pentru corporațiile din secolul 21. Revedeți fundamentele afacerilor, inclusiv finanțe, contabilitate, economie și studii cantitative, pe lângă gestionarea operațiunilor. În medii de învățare dinamice mici, evaluați funcțiile departamentale dintr-o poziție managerială și discutați strategii inovatoare cu cadre didactice și profesioniști cu medii și perspective diverse. Cursurile finale vă ghidează prin cele mai bune practici care vă ajută să manevrați prin dezvoltarea, creșterea și schimbarea etapelor din organizația dvs.

Rezultatele de ieri

Studiați conducerea slujitorului
În acest program de gradul de conducere MBA, veți obține o înțelegere a afacerilor, administrației și conducerii. Examinați componentele care diferențiază conducătorii slujitorilor și procesul de creare a unui sistem interdependent și productiv. Explorați comunicarea și strategiile de leadership care construiesc sinergii între membri, dezvoltați o puternică cultură organizațională și construiți o organizație de înaltă performanță.

Ce veți învăța

Descoperiți-ne MBA în curriculum de leadership
MBA în leadership explorează o gamă largă de subiecte și obiective de învățare:

  • Concepte contabile manageriale și proceduri pentru raportarea internă, comportamentul costurilor, sistemele, bugetarea și evaluarea performanțelor
  • Decizii de afaceri financiare, inclusiv prognoză, dezvoltare de proforme, gestionarea capitalului de lucru și strângere de fonduri
  • Modelele de conducere și teoriile evaluate printr-o varietate de perspective și puncte de vedere
  • Promovarea și promovarea practicilor de afaceri etice și responsabile din punct de vedere social
  • Planificarea, executarea și definirea strategiilor în cadrul organizațiilor

Rezultatele carieră

Promovați-vă cariera cu abilități avansate de lider
Acest grad de conducere MBA vă oferă abilitățile necesare pentru a dezvolta și câștiga încrederea în sine în conducerea dumneavoastră. Carierele tipice pentru absolvenții cu un MBA în leadership includ directori corporativi, manageri, directori sau lideri în toate tipurile de organizații de afaceri sau de servicii.

Locațiile de program

Pe net
Urmăriți o educație de generație următoare, cu o diplomă online de la Universitatea Grand Canyon. Câștigați gradul dumneavoastră cu comoditate și flexibilitate cu cursuri online care vă permit să studieze oricând, oriunde. CGU ofera conducerea cea mai experimentată în furnizarea de programe de gradul online. membri ai facultăților full-time si instructori adjuvant complet instruiți, echipați cu medii academice puternice și experiență practică în domeniile lor, vă sprijin la fiecare pas din drum. Proiectat cu cariera profesională orientată în minte, clasele noastre online oferă un mediu intim care stimulează discuțiile captivante și provocatoare. Alege din programele pentru toate colegiile noastre distincte, în zonele de muncă cu cerere mare. Clase de a începe în mod frecvent.

Seară
Programele de seară ale Universității Grand Canyon răspund cerințelor profesioniștilor care preferă un mediu de învățare în persoană. Clasele noastre de noapte întâlni doar o dată pe săptămână și oferă interacțiunea și discutarea unei clase tipic colegiu. clase de noapte sunt proiectate pentru un anumit număr de elevi, oferind un mediu cald și cultivarea care suportă o experiență de îmbinare. Intr-o cohorta seara, vei progresa prin programul de studii cu aceleași colegii de carieră-minded, oferind o oportunitate de a rețelei și pentru a crea relații care trec dincolo de sala de clasă. Clase de a începe în mod frecvent în diferite locații, inclusiv campusul nostru principal.

Dezvaluirea programelor online si seara

Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la Grand Canyon University »

Acest curs este Online, Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date