Citește Descrierea Oficială

Oferit de: Colangelo College of Business

Prezentare generală

Accelerați-vă învățarea cu MBA în contabilitate
Accelerați-vă calea spre o carieră în contabilitate avansată sau corporativă cu Master of Business Administration (MBA) al Universității Grand Canyon (GCU) cu un accent în contabilitate. Aflați principiile de contabilitate și practici care susțin stabilitatea financiară în afaceri. În acest program de contabilitate absolvent, oferit de Colegiul de Afaceri Colangelo, încurajează aptitudinile pentru a ajuta la echilibrarea cărților sau pentru a concura pentru poziții de management avansate.

MBA cu accent în programul de contabilitate explorează o gamă largă de subiecte și principii de afaceri, inclusiv fundamentele cheie ale practicii de raportare financiară, economie și marketing. Cursurile revizuiesc mai multe modele de conducere executivă inclusiv managementul operațiunilor. Sub îndrumarea facultății de specialitate, discutați abordările de formulare și execuție în cadrul organizațiilor și durabilitatea pe piața globală.

Rezultatele de ieri

Studiați metodele avansate de afaceri și contabilitate
MBA în gradul contabil crește înțelegerea dvs. în domeniile de contabilitate financiară și de raportare care afectează corporații, parteneriate, non-profit, guvern și operațiunile internaționale. Emergeți-vă ca un gânditor critic prin cercetarea activă și prin aplicarea metodelor cantitative care transformă datele brute în informații utile.

Finalizarea cu succes a examenului Unic CPA este un pas necesar pentru obținerea unei licențe CPA de la statul de reședință sau de practică. În GCU unic online MBA în programul de gradul de contabilitate, mai multe ore de curs sunt dedicate pregătirii dvs. pentru Uniform CPA Examen. Sunteți puternic încurajați să stați la test imediat după absolvire, pentru a vă maximiza potențialul de succes.

Ce veți învăța

Aflați strategii de contabilitate pentru a vă ajuta să reușiți
MBA online în contabilitate explorează o gamă largă de subiecte și obiective de învățare:

  • Concepte contabile manageriale și proceduri pentru raportarea internă, comportamentul costurilor, sistemele, bugetarea și evaluarea performanțelor
  • Decizii de afaceri financiare, inclusiv prognoză, dezvoltare de proforme și gestionarea capitalului de lucru și strângere de fonduri
  • Modelele de conducere și teoriile evaluate printr-o varietate de perspective și puncte de vedere
  • Practici de afaceri etice și responsabile din punct de vedere social
  • Planificarea, executarea și definirea strategiilor în cadrul organizațiilor
  • Situații financiare și informații pentru luarea deciziilor interne și externe

Rezultatele carieră

Explorați carierele de contabilitate
GCU Master of Business Administration, cu un accent în contabilitate vă pregătește să concureze pentru poziții avansate de management în contabilitate corporative sau publice. Carierele comune includ directorul financiar, VP al contabilității, contabilul de personal, contabilul-șef, managerul contabil, controlorul și directorul de afaceri.

Locațiile de program

Pe net
Urmăriți o educație de generație următoare, cu o diplomă online de la Universitatea Grand Canyon. Câștigați gradul dumneavoastră cu comoditate și flexibilitate cu cursuri online care vă permit să studieze oricând, oriunde. CGU ofera conducerea cea mai experimentată în furnizarea de programe de gradul online. membri ai facultăților full-time si instructori adjuvant complet instruiți, echipați cu medii academice puternice și experiență practică în domeniile lor, vă sprijin la fiecare pas din drum. Proiectat cu cariera profesională orientată în minte, clasele noastre online oferă un mediu intim care stimulează discuțiile captivante și provocatoare. Alege din programele pentru toate colegiile noastre distincte, în zonele de muncă cu cerere mare. Clase de a începe în mod frecvent.

Seară
Programele de seară ale Universității Grand Canyon răspund cerințelor profesioniștilor care preferă un mediu de învățare în persoană. Clasele noastre de noapte întâlni doar o dată pe săptămână și oferă interacțiunea și discutarea unei clase tipic colegiu. clase de noapte sunt proiectate pentru un anumit număr de elevi, oferind un mediu cald și cultivarea care suportă o experiență de îmbinare. Intr-o cohorta seara, vei progresa prin programul de studii cu aceleași colegii de carieră-minded, oferind o oportunitate de a rețelei și pentru a crea relații care trec dincolo de sala de clasă. Clase de a începe în mod frecvent în diferite locații, inclusiv campusul nostru principal.

Dezvaluirea programelor online si seara

Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la Grand Canyon University »

Acest curs este Online, Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date