Citește Descrierea Oficială

Oferit de: Colangelo College of Business

Prezentare generală

Combinați-vă pasiunea pentru leadership și asistență medicală cu un MBA în Managementul sistemelor de sănătate
Pregătiți-vă pentru un rol avansat în managementul sistemelor de sănătate cu Master of Business Administration (MBA), cu un accent în sistemele de sănătate. Oferit de Colangelo College of Business, acest program de gradul ajută profesioniștii din domeniul sănătății să dobândească abilitățile analitice necesare pentru a conduce etic. Acest program de gradul de management al sistemelor de sănătate oferă o evoluție logică a învățării. Începeți cu cursuri introductive în contabilitate, finanțe, economie și marketing, înainte de a vă lărgi în teoriile și politicile de management.

În MBA în programul de management al sistemelor de sănătate de management, să învețe să conducă și să gestioneze o afacere cu dovezi bazate pe modele. Sunteți încurajați să învățați obiectivele de învățare și să cultivați competențele în procesul de luare a deciziilor, analiza financiară și procesele de operare simplificate. Programul culminează cu o evaluare aprofundată a asistenței medicale în secolul XXI.

Rezultatele de ieri

Aflați abilitățile de a transforma afacerea din domeniul sănătății
În programul de MBA al Universității Grand Canyon din cadrul sistemului de sănătate, învățați să dezvoltați organizații de înaltă calitate care respectă politicile de sănătate de astăzi. Învățați să integrați concepte din teoria managementului operațiunilor strategice în practica de zi cu zi pentru a crea o cultură diversă care susține excelența în îngrijire. În acest program, dezvoltați cunoștințele necesare pentru a susține un sistem de sănătate etică.

Ce veți învăța

Explorați cursurile de MBA în sistemele de sănătate din lumea reală
Programul de management al sistemelor de sănătate acoperă următoarele subiecte:

  • Cunoștințe, valori și abilități necesare pentru practica avansată de management într-un sistem de sănătate în evoluție
  • Concepte manageriale și strategii referitoare la gestionarea operațiunilor în ambele medii de producție și servicii
  • Concepte de leadership de afaceri și comportamente organizaționale
  • Decizii financiare de afaceri, inclusiv prognozarea financiară și dezvoltarea proformelor
  • Gestionarea capitalului de lucru, a bugetului de capital, a structurii capitalului și a atragerii de fonduri pe piețele de capital

Rezultatele carieră

Găsiți-vă cariera de vis cu un MBA în sistemele de sănătate
MBA în managementul sistemelor de sănătate te pregătește pentru roluri de conducere în organizațiile medicale sau de afaceri. Puteți căuta posturi avansate, cum ar fi un director, șef de operațiuni sau vicepreședinte al serviciilor de sănătate.

Locațiile de program

Pe net
Urmăriți o educație de generație următoare, cu o diplomă online de la Universitatea Grand Canyon. Câștigați gradul dumneavoastră cu comoditate și flexibilitate cu cursuri online care vă permit să studieze oricând, oriunde. CGU ofera conducerea cea mai experimentată în furnizarea de programe de gradul online. membri ai facultăților full-time si instructori adjuvant complet instruiți, echipați cu medii academice puternice și experiență practică în domeniile lor, vă sprijin la fiecare pas din drum. Proiectat cu cariera profesională orientată în minte, clasele noastre online oferă un mediu intim care stimulează discuțiile captivante și provocatoare. Alege din programele pentru toate colegiile noastre distincte, în zonele de muncă cu cerere mare. Clase de a începe în mod frecvent.

Seară
Programele de seară ale Universității Grand Canyon răspund cerințelor profesioniștilor care preferă un mediu de învățare în persoană. Clasele noastre de noapte întâlni doar o dată pe săptămână și oferă interacțiunea și discutarea unei clase tipic colegiu. clase de noapte sunt proiectate pentru un anumit număr de elevi, oferind un mediu cald și cultivarea care suportă o experiență de îmbinare. Intr-o cohorta seara, vei progresa prin programul de studii cu aceleași colegii de carieră-minded, oferind o oportunitate de a rețelei și pentru a crea relații care trec dincolo de sala de clasă. Clase de a începe în mod frecvent în diferite locații, inclusiv campusul nostru principal.

Dezvaluirea programelor online si seara

Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la Grand Canyon University »

Acest curs este Online, Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date