lideri de corporatii au mult tânjea pentru absolventi de MBA cu cunoştinţe practice, mai degrabă decât o abordare teoretică a afacerii. La Aju am cercetat programe de MBA de la alte colegii şi am găsit cele mai multe sunt lipsiti de cereri frecvente de către comunitatea de afaceri pentru angajaţii cu abilităţi aplicabile. Spre deosebire de alte programe de MBA, un MBA de Brian Tracy Colegiul de afaceri şi antreprenoriat la Aju ofera experienta hands-on cu concentraţii în managementul vanzarilor, conducerea strategică, şi a spiritului antreprenorial. Concentraţiile Alte MBA includ management, finanţe, marketing, managementul resurselor umane, precum şi servicii de management de sănătate.


Program Condiţii
O diplomă de bacalaureat în orice disciplină se vor califica solicitanţii să intre în acest program. Desi persoane din diverse medii de învăţământ aduce combinatii unice de potenţialul de lider, experienţa profesională, şi perspectivă personală, cele înscrise în acest program sunt necesare pentru a demonstra un set comun de competenţe necesare pentru a avea succes. Ca parte a procesului de admitere, solicitanţii trebuie să îndeplinească două cerinţe condiţie:

  • Microeconomie
  • Colegiul Nivel Matematică

Aceste condiţii pot fi îndeplinite în mai multe moduri:

  • Completat de cursuri (cel puţin un curs universitar în fiecare disciplină), cu un grad de "B", sau mai bine.
  • Un scor minim de 50 la Colegiul nivel de examinare Program (CLEP) teste în fiecare zonă subiect.


Curriculum (36 de ore Semestrul)
Fundaţia Cursuri îi ajută pe elevi să se bazeze pe pregătirea lor academice universitare şi a competenţelor de masterat şi de concepte, care vor spori de învăţare de-a lungul întregului curriculum.

Core Cursuri construi pe stăpânirea de cursuri de fundaţie şi subliniază integrarea de materialele de curs pentru a asigura o experienţă de învăţare coerent. O privire de ansamblu cuprinzătoare şi aplicarea unor concepte esenţiale constituie competenţă în domenii de activitate diverse, de a îmbunătăţi abilităţi analitice, şi să întărească abilităţile de conducere.

Cursuri de concentrare ajuta pe elevi să câştige experienţă într-un domeniu desemnat de explorarea teorii care sunt fundamentul pentru practica de afaceri modern şi încorporează concepte emergente, precum şi tendinţele de pe pieţele de astăzi tehnologia-alimentat la nivel mondial.


Acest curs este Online & Campus Combinate
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi