master de administrare a afacerilor

Generalități

Programul de descriere

lideri de corporatii au mult tânjea pentru absolventi de MBA cu cunoştinţe practice, mai degrabă decât o abordare teoretică a afacerii. La Aju am cercetat programe de MBA de la alte colegii şi am găsit cele mai multe sunt lipsiti de cereri frecvente de către comunitatea de afaceri pentru angajaţii cu abilităţi aplicabile. Spre deosebire de alte programe de MBA, un MBA de Brian Tracy Colegiul de afaceri şi antreprenoriat la Aju ofera experienta hands-on cu concentraţii în managementul vanzarilor, conducerea strategică, şi a spiritului antreprenorial. Concentraţiile Alte MBA includ management, finanţe, marketing, managementul resurselor umane, precum şi servicii de management de sănătate.


Program Condiţii
O diplomă de bacalaureat în orice disciplină se vor califica solicitanţii să intre în acest program. Desi persoane din diverse medii de învăţământ aduce combinatii unice de potenţialul de lider, experienţa profesională, şi perspectivă personală, cele înscrise în acest program sunt necesare pentru a demonstra un set comun de competenţe necesare pentru a avea succes. Ca parte a procesului de admitere, solicitanţii trebuie să îndeplinească două cerinţe condiţie:

  • Microeconomie
  • Colegiul Nivel Matematică

Aceste condiţii pot fi îndeplinite în mai multe moduri:

  • Completat de cursuri (cel puţin un curs universitar în fiecare disciplină), cu un grad de "B", sau mai bine.
  • Un scor minim de 50 la Colegiul nivel de examinare Program (CLEP) teste în fiecare zonă subiect.


Curriculum (36 de ore Semestrul)
Fundaţia Cursuri îi ajută pe elevi să se bazeze pe pregătirea lor academice universitare şi a competenţelor de masterat şi de concepte, care vor spori de învăţare de-a lungul întregului curriculum.

Core Cursuri construi pe stăpânirea de cursuri de fundaţie şi subliniază integrarea de materialele de curs pentru a asigura o experienţă de învăţare coerent. O privire de ansamblu cuprinzătoare şi aplicarea unor concepte esenţiale constituie competenţă în domenii de activitate diverse, de a îmbunătăţi abilităţi analitice, şi să întărească abilităţile de conducere.

Cursuri de concentrare ajuta pe elevi să câştige experienţă într-un domeniu desemnat de explorarea teorii care sunt fundamentul pentru practica de afaceri modern şi încorporează concepte emergente, precum şi tendinţele de pe pieţele de astăzi tehnologia-alimentat la nivel mondial.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Andrew Jackson de la Universitatea, aceasta este ceea ce a fost vorba despre inca din prima zi. Când Robert Norris a început la Universitatea în 1994, el a avut un vis de a crea un program de educaţie ... Citeste mai mult

Andrew Jackson de la Universitatea, aceasta este ceea ce a fost vorba despre inca din prima zi. Când Robert Norris a început la Universitatea în 1994, el a avut un vis de a crea un program de educaţie, care a fost accesibil şi la preţuri accesibile. În primele zile, Robert a fost mândru de motto-ul - "Noi furnizeze educaţie de calitate la usa ta." Inca din prima zi, obiectivul nostru a fost pe studenţii noştri, şi am crescut cu ei. În 1994, internetul era încă în fază incipientă, şi învăţământ la distanţă au fost livrate prin intermediul hârtie modul în care a fost de o sută de ani. Astăzi, tehnologia a luat învăţământ la distanţă mobil. Cursurile noastre sunt flexibile şi pot fi luate oricând şi oriunde. Studenţii noştri au libertatea de a finaliza cursuri lor atunci când se potriveşte viaţa lor. Pentru a le ajuta, facultatea noastra au aceeaşi libertate - de a preda elevilor noştri oricând şi oriunde. În 2008 sărbătorim anul nostru 15 şi zecelea noastre ca o instituţie acreditată. Am trecut de la a fi visul lui Robert la o şcoală cu trei colegii numit şi programe de gradul unsprezece. Andrew Jackson de la Universitatea, educaţia este complet mobil. Este cu adevărat pot fi luate oriunde, şi elevii noştri primi ceea ce au nevoie, pentru a merge în cazul în care vrei să mergi! Misiune Misiunea Andrew Jackson Universitatea este de a oferi educaţie relevante de cea mai înaltă calitate, la un cost rezonabil pentru adulţi care caută de lucru avansarea în carieră şi o experienţă de mai mult viata implinita. Această misiune este sprijinita de dezvoltarea a Colegiilor din cadrul Universitatii care nu doar îndeplinesc nevoile populaţiei generale, dar adresa, de asemenea, cerinţele de învăţare de anumite profesii, care sunt deservite de către mediul academic mainstream. Citește mai puţin