Master de administrare a afacerilor

Generalități

Programul de descriere

Scopul Master of Business Administration Programul este de a pregăti studenții pentru o carieră de management la nivel înalt în afaceri și alte organizații. Elevii să dobândească o înțelegere a teoriei de management și de aplicare; mediul economic, politic și social în care funcționează întreprinderile; și abilități comportamentale care sunt esențiale în rolul managerului în punerea în aplicare a deciziilor de afaceri. Masterului de Business Administration Programul oferă un mediu propice dezvoltării capacității fiecărui elev de a gândi într-un mod creativ si eficient. Programul face utilizarea extensivă a prelegeri, proiecte de grup, și studii de caz, care sunt concepute pentru a demonstra integratoare, natura interdisciplinară a deciziilor de afaceri.

Masterului de Business Administration Programul este programul de alegere pentru studenții din sudul Colorado, precum și pentru studenții internaționali din întreaga lume. Elevii aleg programul nostru pentru mai multe motive:

  • Reputația și calitatea de facultate
  • clase de mărime mică și accesul la facultate
  • facilități moderne și tehnologie de ultimă oră
  • Accelerate programul de catering profesionistului de lucru
  • Personalul de consiliere profesională
  • Accesibilitatea

Admitere

Programul este deschis pentru toți solicitanții cu o diplomă de licență, indiferent de domeniul de licență de studiu. Studenții fără muncă curs de afaceri înainte va fi obligat să ia cursuri de nivelare în contabilitate financiară (ACCTG 201 sau ACCTG 501, statistica de afaceri (BUSAD 265), microeconomie (ECON 201 sau ECON 501), financiar (FIN 330 sau FIN 501), de management ( MGMT 201 sau MGMT 501), și de marketing (Mktg 340 sau Mktg 501). In plus, o probă de scris frontal vor fi luate de la toți elevii pentru a determina dacă există o nevoie pentru munca de dezvoltare. Studenții care câștigă mai puțin decât un "C", în orice curs de nivelare va fi demis din program. studenti absolventi sunt obligați să completeze toate cerințele de curs de nivelare înainte de înscrierea în primele cursuri de 500 de nivel. În unele cazuri, un student va fi permis să se înscrie la cursuri de 500 de nivel în timp ce finalizarea cursurilor de nivelare finale.

Toți elevii MBA sunt obligate să ia Test Admitere Graduate Management (GMAT). O formulă de admitere de 200 de ori mai mare decât AAP de licență (4.000 de sistem), plus scor GMAT va constitui un scor de admitere scalate pentru fiecare solicitant. elevii absolvent trebuie să aibă un grad de bacalaureat de la o universitate acreditată de colegiu, un scor minim GMAT de 400, și trebuie să aibă un scor indice de 1,000 sau mai bine. O listă curentă de site-uri de testare GMAT pot fi găsite la www.mba.com. Vă rugăm să trimiteți o copie a scorurilor GMAT la CSU-Pueblo de codul 05XN225.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Colorado State University-Pueblo is nestled in a historically and culturally rich community of more than 100,000 people, located in the southern part of the state near the foothills of the Rocky Mount ... Citeste mai mult

Colorado State University-Pueblo is nestled in a historically and culturally rich community of more than 100,000 people, located in the southern part of the state near the foothills of the Rocky Mountains—just a short drive to Denver and Colorado Springs. Citește mai puţin