Citește Descrierea Oficială

Acest program este proiectat pentru absolvenţi de facultate care sunt în căutarea de învăţământ general de management la nivel de absolvent, pe bază de part-time în timp ce continuă să îşi urmeze cariere profesionale de conducere cu normă întreagă. livrarea stil executiv al programului permite acoperirea efectivă şi eficientă a conţinutului de curs într-o perioadă minimă de timp. Elevii de completare toate cursuri disponibile oferite fiecare termen lung poate finaliza de obicei programul în trei ani.

La Scoala de Labovitz de Afaceri si Economie, un MBA înseamnă până la trei ani de lucru desigur, în plus faţă de cariera ta. Aceasta înseamnă analize aprofundate de teorii de afaceri şi capacitatea de a aplica aceste teorii la practica de afaceri. De asemenea, înseamnă că atunci când au de MBA noştri după numele dvs., aveţi avantajul.

Pentru a fi admişi la programul de MBA, solicitanţii trebuie să prezinte probe de a avea:

 • Obţinut o diplomă de licenţă de la un colegiu acreditate la nivel naţional sau regional sau universitate
 • Realizat scoruri satisfăcătoare pe Graduate Management Admission Test (GMAT este renunţat pentru studenţii care au trecut examenul de CPA sau a obţinut o diplomă de absolvent de la un colegiu acreditate la nivel naţional sau regional sau universitate)
 • Au făcut progrese satisfăcătoare în completarea fundaţie necesare / cursuri condiţie. Elevii cu rezultate academice de excepţie se pot aplica pentru admitere devreme, înainte de finalizarea acestui cursuri.

Noi construim pe fundamentul de cunoştinţe de afaceri aveţi deja:

 • în finanţe şi a operaţiunilor
 • în marketing şi management
 • în resurse umane

şi într-o varietate de alte domenii. Studentii nostri provin din lumea profesională, şi astfel ne aşteptăm de la ei un anumit nivel de experienta, ei trebuie să aibă o bază solidă de afaceri know-how şi să fie pregătite altfel academic. Acesta este din aceasta fundatie care putem crea valoroase şi mai mulţi angajaţi mai încrezători, lideri capabili.

MBA este un FDV, provocator, şi recompensarea program competitiv, oferindu-vă:

 • Facultatea de doctorat
  Facultatea noastra cu experienţă sunt cercetători activi într-o varietate de discipline academice. Aceste persoane sunt ancora de programul nostru şi, la fel de mult cum te vor conduce, vor inspira să vă conducă.
 • Flexibilitate pentru a lucra profesioniştii
  Nostru de MBA este un program part-time oferite în Duluth şi Rochester, Minnesota, care serveşte în mod eficient întregul stat. Cursurile sunt disponibile în seara şi în weekend, permiţându-vă să finalizeze MBA dvs. cu un minim de perturbare pentru cariera ta. Programul poate fi, de asemenea, realizat pe bază de normă întreagă, cu condiţia ca cel puţin două cursuri sunt finalizate în fiecare semestru.
 • Cuprinzătoare Curriculum
  Noi oferim o provocare de bază şi cursuri de electivă, în toate domeniile-cheie ale business-fiecare dintre care se bazează şi se extinde pe o bază solidă de cunoştinţe de afaceri.
 • Recunoaşterea internaţională
  MBA Labovitz este acordat de către Universitatea din Minnesota Graduate School, un foarte respectat universitate-aşa grad tale vor fi recunoscute în întreaga lume.
 • Academice Rigoarea
  Studentii nostri au excelat atât academic şi profesional, ei au reuşit într-o varietate de poziţii şi diverse industrii. clasele noastre interactive se asigura că veţi învăţa de la ei, nu doar de la profesori dumneavoastră.
 • AACSB International de Acreditare
  Masters noastra in Business Administration este una dintre cele doar trei în stat şi două în cadrul sistemului de Universitatea din Minnesota să fi obţinut şi menţinut de acreditare hard-a câştigat al Asociaţiei pentru Advance Collegiate Schools of Business International.

Aceasta acreditare înseamnă un proces de revizuire în curs de desfăşurare evaluări riguroase şi a calificărilor facultate, curriculum, îmbunătăţirea continuă a proceselor, practicile de evaluare, şi a resurselor student şi facultate. Numai partea de sus a treia scoli de afaceri din ţară sunt în măsură să realizeze această acreditare, care garantează MBA dvs. satisface cele mai înalte criteriile stabilite de către comunitatea educaţie de management.Cerinţele de admitere


Solicitanţii trebuie să completeze un minim de 16 credite sau echivalentul de fundaţie sau de muncă condiţie esenţială în domenii conexe, în plus faţă de creditele programului 32.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 anii
Part time
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019