master de administrare a afacerilor

Generalități

Programul de descriere

Master of Business Administration

Un program care să conducă la Master of Business Administration (MBA), cu un accent special în domeniul tehnologiei informaţiei şi afaceri internaţionale este oferit de Scoala de Business Administration. Acesta este conceput pentru a educa studenţii pentru roluri de conducere în privat, public, sau nu-pentru-profit sectoare ale economiei.


MBA Electives

Toţi elevii MBA sunt obligaţi să completeze un minim de 15 credite de electives. Dintre acestea, un curs trebuie să fie o tehnologie a informaţiei electivă, şi unul trebuie să fie un internaţional elective. Restul de nouă credite pot fi trase la MBA sau cursuri deschise specificate opţionale oferite de Scoala de Business Administration sau de la cursuri aprobate oferite de alte unităţi din universitate. Toate electives MBA sunt numerotate de la cele 600 de niveluri, cu excepţia celor electives oferite ca parte a Programului de Master de Contabilitate.

MBA Concentraţiile
Dacă un student MBA vrea un set mai structurată a electives, ei pot lua una din concentraţiile MBA enumerate mai jos. O singură clasă nu poate conta faţă de mai mult de o concentrare. eligibilitate Concentrarea va varia în funcţie de cerinţele programului studentului.

- Contabilitate de concentrare
- Afaceri Economie de concentrare
- Antreprenoriat de concentrare
- Finanţe Concentrarea
- Sisteme de Informaţii Financiare
- Managementul Resurselor Umane de concentrare
- Informaţii Sistemelor de Management de concentrare
- Marketing Concentrarea
- Productie / Operations Management Concentrare
- International Business Concentrarea

Ultima actualizare Apr. 2011

Despre facultate

Oakland University fulfills its distinctive role among Michigan public universities by steadily enhancing an intellectual and ethical environment that prepares students to lead and serve in the local ... Citeste mai mult

Oakland University fulfills its distinctive role among Michigan public universities by steadily enhancing an intellectual and ethical environment that prepares students to lead and serve in the local and world communities. Citește mai puţin