Management Consulting

Specializarea Management Consulting al programului de Master in Business Administration durează un an pentru a finaliza. Este demn de 60 de credite și este predat în întregime în limba engleză. În afară de concentrându-se pe propriile studii individuale și participarea la cursuri, va lucra în grupuri mici pe baza activare metode de învățare, în cazul în care învăța să scrie și proiecte actuale, studii de caz internaționale reale și desfășura activități de cercetare la scară mică. Fiecare subiect este evaluat pe baza scorurilor de examinare intermediare individuale și rezultatul unei cesiuni individ sau grup. Există șase cursuri care sunt specifice acestei specializări. Veți lua patru dintre ele din septembrie până în decembrie, iar celelalte două cursuri în iarna și primăvara. Există, de asemenea, un curs de etică necesară și un seminar de cercetare. În timpul fazei finale a programului, se va organiza și desfășura un proiect independent de cercetare științifică, care va servi drept bază pentru teza de master. Vă veți bucura de supravegherea atentă a personalului nostru de specialitate în timp ce scrie teza ta.

Perspectivele de carieră


Specializarea în Management Consulting vă va pregăti pentru un loc de munca in consultanta ca:

 • un consultant junior sau cercetator asociat la o companie de consultanță
 • un consilier de politică junior la un minister sau cu administrația locală
 • un consultant intern care lucrează în afaceri
 • un management stagiar generală în societate
 • un cercetator academic în domeniul de consultanță
 • un consultant independent


Până în prezent, majoritatea absolvenților noștri au început cariera cu companii de consultanță. Unii sunt în prezent implicați în proiecte majore, inclusiv integrarea ING și Postbank din Olanda. Alții au luat poziții în firme de consultanță, cu un accent mai specializate, cum ar fi consultanta de strategie, consultanta IT, management de proiect sau de cercetare de marketing. Aceste opțiuni de carieră depind adesea de talentul unui absolvent individuale și de interese, precum și specializarea lor de licență.

consultanta in management este o profesie largă și gama de servicii furnizate de consultanți este răspândit în diverse domenii ale managementului. Exemplele includ management general și strategic, managementul resurselor umane, managementul operațiunilor, managementul performantei, managementul schimbarii si dezvoltare organizationala.

Cerințele de admitere Master Programul Business Administration

 • Solicitanții care au dobândit o diplomă de licență în Business Administration, Economie sau Econometrie și operațiuni de cercetare de la Vrije Universiteit din Amsterdam sunt admise automat la programul de masterat
 • Candidații cu cel puțin o diplomă de licență la o altă universitate acreditată sunt admisibile dacă au o specializare in Business Administration, asistat de o cunoaștere aprofundată a literaturii standard descrisă mai jos (sau echivalentul acestuia)
 • Candidații cu grad cel puțin o UV licență în alte specializări pot fi admiși la master, dar în funcție de gradul lor, ei vor trebui să ia cursuri suplimentare, cu un minim de 30 de credite. În acest caz, programul lor va dura cel puțin un an și jumătate
 • Literatura Standard: elevii sunt presupune a fi bine familiarizat cu:
  • Strategie și Mediu
  • Organizația de proiectare
  • Metode de cercetare
Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Vrije Universiteit Amsterdam »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 an
La zi
Price
2,083
Pentru studenții SEE; 14.600 de euro pentru țările din afara SEE
După locații
După dată