Master International în Administrarea Afacerilor

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

ZIBS este o școală de afaceri globală și orientată spre inovație, care beneficiază și sprijină rolul de expansiune al Chinei în noua economie globală. ZIBS dezvoltă manageri superiori și lideri de afaceri viitori cu o perspectivă interdisciplinară, dezvoltând abilități de afaceri interculturale pentru a prospera în economia globală în continuă schimbare.

Programul nostru internațional de MBA este dedicat liderilor avansați care pot imagina și implementa concepte de afaceri originale. Cercetătorii și studenții din diverse medii beneficiază de mediul de învățare colaborativ, de cercetarea de nivel mondial și de teoria academică, care este integrată cu practica de afaceri.

Suport corporatist

Zhejiang University International Business School are plăcerea de a colabora cu Ant Financial, o firmă mondială de tehnologie cu sediul în Hangzhou, provincia Zhejiang.

În calitate de susținător strategic al Programului iMBA de la ZIBS, Ant Financial oferă acces la expertize și directori corporativi care ajută la asigurarea relevanței programului pentru nevoile comunității de afaceri și informații unice despre evoluțiile tehnologiei care transformă modul în care facem afaceri. la nivel global. Prin acest parteneriat, studenții înscriși în format iMBA cu normă întreagă au, de asemenea, oportunitatea de a se angaja într-un proiect profesional ca parte formală a programului, aprofundându-și experiențele profesionale.

134961_pic5.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134961_pic5.jpg" />

Structura programului

La ZIBS cultivăm manageri și lideri viitori cu viziune globală, responsabilitate socială și antreprenoriat inovator. Programul asigură că studenții stăpânesc teorii fundamentale solide, leadership eficient, viziune interdisciplinară și abilități de afaceri interculturale, care îi pregătesc să facă față provocărilor unui mediu de afaceri din ce în ce mai complex.

Programul iMBA este oferit în două formate diferite:

Format Limba Durată Experiențe în cadrul companiei Locație Timp
Part-time (Pentru studenții chinezi și internaționali) În principal în limba engleză, completată de instruire bilingvă 2,5 ani Proiecte profesionale individuale Campusul internațional Haining cu extindere la Shanghai și Hangzhou De două ori pe lună în weekend (vineri-duminică)
Cu normă întreagă (Numai pentru studenți internaționali) Engleză 2 ani O experiență în companie la finalizarea programului. Campusul internațional Haining cu extindere la Shanghai și Hangzhou Module intense în fiecare săptămână

Absolvenții programului iMBA vor obține diploma de Master of Business Administration din cadrul Universității Zhejiang.

Programul contur

O serie de cursuri selectate, alese și verificate de ZIBS, pot fi luate online. Curriculumul formal este completat de prelegeri și seminarii web, care oferă informații suplimentare despre tendințele actuale de afaceri și cele mai bune practici. Pentru formate part-time și full-time, programa este alcătuită din trei elemente principale ale cursului: cursuri obligatorii, discipline de bază și elective.

134965_pic4.pngZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134965_pic4.png" />

Programul evidențiază

Educație transfrontalieră

Cooperând cu universități de top din afara Chinei, programul oferă oportunități globale de clasă și permite studenților să ia cursuri scurte sau prelegeri de peste mări pentru a-și dezvolta capacitatea de a analiza problemele și provocările de afaceri din perspectivă internațională.

Facultatea Internațională

Prin cooperarea cu universitățile de la nivel mondial, ZIBS aduce profesori, savanți și experți din industria mondială în clasă pentru a înființa o facultate cu adevărat internațională, care îmbină teoria și practica.

Conexiuni corporative

Pentru a asigura relevanța cursurilor iMBA pentru provocările cu care se confruntă în mediul de afaceri din ce în ce mai complex, astăzi, sprijinul corporativ oferă oportunități de schimb practic cu profesioniști și experți în domeniile lor. Parteneriatul cu Ant Financial aduce ZIBS și studenților săi un nivel profund de acces la practicile actuale. În plus, vorbitorii invitați din industrie sunt adesea invitați în campus pentru discuții și schimburi.

Mediul studenților internaționali

Programul iMBA oferă un mediu unic pentru studenți să învețe unul de la altul. Prin activități atât în clasă, cât și după clasă, studenții vor avea ocazia să-și dezvolte abilitățile de comunicare interculturală, să-și stabilească propriile contacte internaționale și să exploreze oportunitățile de cooperare potențiale. Campusul internațional oferă un cadru ideal pentru o conexiune globală.

Experiență în cadrul companiei

Programul promovează în mod activ cooperarea practică cu firme de top internaționale și internaționale. Îi încurajează pe studenți să își extindă oportunitățile profesionale și să aplice învățăturile lor de MBA în situații reale, practice.

Cursuri de limbi (pentru vorbitori nativ)

Formatul part-time iMBA oferă oportunități de formare în limba engleză pentru a-i ajuta pe studenții săi să stăpânească mai bine conținutul programului, să-și exprime ideile și să facă schimb de opinii în engleză și să utilizeze pe deplin avantajele cursurilor de predare bilingvă internaționale. Formatul full-time iMBA oferă oportunități de formare chineze pentru a ajuta elevii să profite din plin de experiența și oportunitățile lor din China.

134962_pic1.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134962_pic1.jpg" />

Informații de admitere: solicitanții străini

Calificarea aplicației

 • Dețineți o diplomă de licență sau echivalent cu experiență de lucru relevantă
 • Cel puțin 2 ani de experiență de muncă
 • Nicio cerință pentru limba chineză

Procesul de cerere și documentele necesare

 • Aplica online
 • Trimiteți prin poștă următoarele documente justificative (* documentele depuse pentru cererea de MBA nu vor fi returnate)
  • Formular de înscriere semnat cu fotografie (fundal alb, dimensiune 35 mm x 45 mm)
  • Copia pașaportului valid (pagina foto)
  • Copie originală sau notarială de cel mai înalt grad
  • Transcrieri oficiale pentru fiecare diplomă deținută
  • Raportul oficial al punctajului TOEFL sau IELTS (dacă se aplică) (Codul Departamentului pentru GRE: 4741 / Codul Departamentului pentru TOEFL C603)
  • Raport de scor GMAT (dacă este disponibil)
  • Experiență de muncă și descrierea postului
  • Declarație personală (minimum 1.500 de cuvinte) fie în engleză, fie în chineză
  • Un curriculum vitae complet și două scrisori de referință cu semnătura arbitrilor și informații de contact (una academică și una profesionistă)
  • Primire prin remitere a taxei pentru cerere (800 RMB)
 • Interviuri: Biroul de admitere ZIBS iMBA va lista solicitantilor și va stabili cine va fi intervievat. Interviurile vor avea loc față în față sau prin intermediul conferinței video.
 • Contactați membrii personalului ZIBS înainte de a aplica online și vă vom ajuta în orice nevoie de ajutor.
 • Copiile moale pentru toate documentele de cerere trebuie trimise la zibs-imba@intl.zju.edu.cn
 • Exemplarele tipărită trebuie afișate pe următoarea adresă:
  • echipa de programe iMBA, Rm. 405, Clădirea de artă și știință, Zhejiang University International Business School .
  • 718 East Haizhou Road, Haining, provincia Zhejiang, China 314400,
  • +86 571 87572607/2601/2711

Bursa studenților ZIBS pentru primul an (20000-40000 RMB)

Bursa studenților ZIBS First Year este înființată pentru a recompensa persoanele cu potențial de lider global de excepție. Este deschis tuturor studenților internaționali din primul an.

Bursa va fi plătită studenților lunar ca indemnizație de trai, începând cu o lună după perioada de înregistrare a studenților. Bursa va fi acordată pe durata unui an școlar (10 luni). Studenții sunt totuși obligați să plătească școlarizarea completă la înregistrare.

Ghidul aplicației

 1. Completează formularul de cerere pentru bursa ZIBS pentru primul an.
 2. Trimiteți o copie completă a pachetului dvs. de candidatură, inclusiv documentele de înscriere și formularul de cerere pentru bursa pentru primul an ZIBS la zibs-imba@intl.zju.edu.cn.
 3. Trimiteți o copie tipărită a pachetului dvs. de aplicații ca mai sus la adresa de mai jos: echipa de program iMBA, Rm. 405, Clădirea Artelor și Științei, Zhejiang University International Business School , 718 Drumul Haizhou de Est, Haining, provincia Zhejiang, China 314400 +86 571 87572607/2601/2711

Criteriu de evaluare

Oferta de bursă va fi stabilită pe baza: solicitantului (70%) + Performanța interviului (30%)

Rezultatul va fi anunțat până la sfârșitul lunii iunie, precum și în scrisoarea de admitere.

134960_pic6.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134960_pic6.jpg" />

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

Zhejiang University International Business School (ZIBS) was founded on the ZJU International Campus at Haining in November 2018 to facilitate academic and corporate exchange between the West and the ... Citeste mai mult

Zhejiang University International Business School (ZIBS) was founded on the ZJU International Campus at Haining in November 2018 to facilitate academic and corporate exchange between the West and the East. With a legacy of academic excellence, innovation, and entrepreneurship from China, ZIBS embraces and embodies the future. The business school prepares responsible and aspiring leaders, and the ecosystem it serves, to face the challenges of an increasingly complex global business environment. By connecting people and ideas, ZIBS shapes the future of business in the new global economic era. Citește mai puţin