Master of Business Administration (MBA) este cel mai căutat după grad post-universitare de lumea de afaceri și o condiție prealabilă pentru mai multe roluri de top la nivel mondial. MBA de la Universitatea de Științe Aplicate de la Haga se va dezvolta dvs. de pătrundere de afaceri, cunoștințe și competențe strategice pentru aceste high-flying executive și roluri strategice. MBA este predat în întregime în limba engleză, limba de afaceri prim din lume. Cu aproximativ 80 la sută din studenții noștri MBA de peste mări și a personalului din diferite naționalități, puteți începe în curs de dezvoltare rețea internațională din prima zi. Pentru că suntem o universitate de științe aplicate, mai degrabă decât o universitate de cercetare, vă sunt garantate hands-on și relevant, experiențe "viața reală", pe MBA.

Un MBA de la Haga

Un Master of Business Administration de la Haga este modul perfect de a perfecționa abilitățile dumneavoastră de afaceri. MBA este găzduit în hub de instituții și companii internaționale. Orașul Internațional al Păcii, Justiție și Securitate găzduiește 80 de organizații de justiție și este un oraș al Organizației Națiunilor Unite. Iugoslavia Tribunalul Internațional, Europol și Curtea Penală Internațională, de asemenea, cu sediul la Haga. Există aproximativ 300 de companii internaționale la îndemâna studenților de MBA ", inclusiv companii multinationale importante, cum ar fi Shell, Siemens, KPN, Unilever și DSM.

Competențe și cunoștințe MBA

Continuu actualizat pentru a reflecta mediul de afaceri dinamic, MBA part-time este de până la viteza cu cele mai recente tendințe, are cele mai bune lectorii și include studii recente și relevante de caz. MBA studenți vor obține un avantaj profesional și o înțelegere profundă a lumii de afaceri prin cele patru faze ale MBA: înțelegerea, aprofundarea cunoștințelor, implementare și integrare printr-o teză finală. Pe de Master of Business Administration, veți lucra ca o echipă globală și pentru a aborda problemele de management cu cunoștințele extinse a proceselor de afaceri, economie, marketing și finanțe.

Acreditare MBA

MBA de la Universitatea de Științe Aplicate de la Haga este cea mai veche MBA recunoscut în Țările de Jos predate în limba engleză. MBA este acreditat de către Organizația de Acreditare din Olanda și Flandra (NVAO). MBA este condus prin intermediul Academiei de masterat și cursuri profesionale (MPC).

MBA de mâinile pe experiență

În timpul MBA vă va învăța cum să aplice teoria de afaceri pentru a scenarii realiste. MBA studenți explora până la studii de caz și data de rol în calitate de consultanți de afaceri consilierea organizațiilor cu probleme de lor de afaceri cu privire la acest masterat. De administrare a afacerilor și abilități de management sunt de bază pentru dezvoltarea ta personala sau profesionala. MBA part-time se referă la "nuci și șuruburi" de economie, finanțe, contabilitate, resurse umane, marketing, strategie și a spiritului antreprenorial.

Fapte

 • Tipul de învățământ: cursuri de master profesional
 • Limba de predare: engleză
 • Cerințele de admitere: grad mai mare de învățământ și de cel puțin trei ani de experiență de lucru profesionale
 • Start: septembrie 2017
 • Durata: 24 luni
 • Nr de zile de curs: minim 2 seri pe săptămână, marți și joi
 • Nr ore curs: 19 - 22
 • timp de studiu: 20 până la 30 de ore pe săptămână
 • Credite: 60 ECTS
 • Costuri: € 18,500
 • Locul de amplasare: Universitatea de Stiinte Aplicate Haga
 • Acreditare: Organizația de Acreditare din Olanda și Flandra (NVAO)
 • Gradul: Master of Business Administration
Program predat în:
 • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la The Hague University of Applied Sciences »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
24 luni
Part time
Price
18,950 EUR
După locații
După dată