Master of Business Administration (MBA)

Generalități

Programul de descriere

Master of Business Administration (MBA)

Cu sprijinul Fundatiei Faisal King (KFF), programul de MBA a fost aprobat de către Ministerul Învățământului Superior la iulie 2010. Obiectivul principal al programului de MBA este de a oferi tinerilor absolventi de facultati din Regatul Arabiei Saudite, cu o educație de clasă mondială MBA.

Programul de MBA se desfășoară în seara și acceptă atât bărbați și femei. Candidații tipice pentru acest program includ:

  • Profesioniști care doresc să își îmbunătățească cunoștințele lor de afaceri generale și de a dezvolta rețele de afaceri de colaborare de lucru.
  • Persoanele care doresc să consolideze cariera lor și de a dezvolta potențialul de leadership și abilități.
  • Bărbații și femeile care doresc să treacă de la pozițiile lor actuale în roluri de management general.
  • Antreprenorii care doresc să înceapă noi afaceri sau hrăni și dezvolta companii existente.
  • Bărbați și femei în primele etape ale carierei lor, care doresc să își îmbunătățească cunoștințele lor de discipline de afaceri și management și de a spori perspectivele lor de carieră.

Programul de MBA este format din 42 de ore de credit și este dedicat pentru a oferi profesionisti cu o flexibilitate maximă în timpul programului lor de lucru ocupat. Programul este de obicei finalizată în termen de 24 până la 36 luni și este livrat seara zi a săptămânii 6:00 - 21:00 și selectat joi.

De ce urmeze un MBA la Universitatea Alfaisal?

Globalizarea aduce cu ea nenumărate posibilități economice și provocări sociale. Universitatea College din gradul de MBA Business Alfaisal oferă studenților cu cunoștințe teoretice și abilități practice necesare pentru a profita de oportunități de carieră și să trateze în mod eficient și responsabil cu probleme complexe de afaceri. Organizații globale și regionale necesită manageri și lideri pentru a avea o varietate de abilități tehnice și interpersonale. Aceste organizații te uiți la ceea ce duce universități pentru a le furnizeze absolventi de MBA care au cunoștințe excepționale de afaceri. Dacă obiectivul dvs. este de a progresa în cadrul organizației dumneavoastră, pentru a muta cariere, sau pentru a crea o nouă afacere. Alfaisal University MBA vă va dota cu abilitățile și calificarea necesare pentru a realiza aceste obiective și servi mai bine organizația, comunitatea ta, și națiunea dumneavoastră.

Excelență în Educație

Universitatea Colegiul Alfaisal de Afaceri (AUCB) se angajează să ofere cele mai bune standarde în educație de management postuniversitare în KSA. Ne-am angajat să recrutare facultate didactice și de cercetare cu experiență și bine calificat, care au demonstrat excelenta in educatie MBA și de cercetare academică. AUCB efectuează evaluări de predare a MBA facultate în fiecare semestru și distribuie în mod regulat studii de satisfactie a cursului MBA noastre. Avem, de asemenea, un grup ales de studenți MBA care servesc pe un comitet consultativ MBA, care se întâlnește în fiecare semestru cu directorul MBA și Comitetul studii superioare. La începutul anului 2013, am implementat o calitate riguroasă a politicii de învățare de asigurare pentru programul de MBA. AUCB se angajează să astfel de standarde, de inițiative și politici, care ne diferentiaza de alti furnizori de MBA locale și ne permit să ofere cea mai înaltă educație MBA calitate în KSA.

Sală de clasă Experiență

Când învățare ceva nou, un mentor de susținere sau un profesor de inspiratie este de neprețuit. Cu toate acestea, ele pot fi dificil de a găsi ajutor sau sfaturi. În orice setare de organizare, sau educational, un profesor exceptional este doar o parte a ecuatiei de învățare. Cea mai mare parte a ecuației este ceea ce aduce cu tine, inclusiv aptitudinile personale, abilități și experiență, de conducere și oameni abilitățile de management vă posedă deja, o conștientizare a punctelor forte actuale și limitări ca un manager, și știind ce vrei obține și cum va realiza. Scopul programului de MBA Alfaisal este de a sprijini partea ta a ecuației de învățare teoretic, practic, și personal. Pentru a realiza acest scop, toate cursurile de MBA implică lucrul individual și de colaborare, discuțiile din clasă interactive pe probleme de afaceri contemporan, și o varietate de sarcini, proiecte, teste și examinări pentru a vă ajuta să-și consolideze procesul de învățare. Obiectivul nostru principal este de a vă oferi oportunitățile optime pentru a învăța cum să crească ca un manager și lider în organizarea și comunitatea ta.

Excursii de studiu internațional

Într-o eră a globalizării, expunerea la practicile de afaceri și de gestionare în alte țări și culturi este o parte importantă a experienței de învățare de MBA. Colegiul de afaceri oferă excursii de studii internaționale pentru studenți MBA în fiecare an în luna iunie în timpul pauzei de vară.

Curriculum

Curriculum-ul Programul Alfaisal Universitatea de MBA a fost conceput pentru a satisface nevoile de sectoare industriale și persoane fizice de afaceri. Programul a fost modelat dupa școlile cel mai bine clasate afaceri la nivel mondial și este în continuă în curs de actualizare pentru a menține relevanța acestuia pentru mediile de afaceri internaționale actuale.

Taxe de școlarizare

  • Taxa de cerere (Non-Refundable) SR 500
  • Total taxa de program de școlarizare (Program de plata: SR 50000, la începutul fiecărui semestru universitar) SR 200.000
  • Cărți și materiale estimate pentru fiecare an SR 6000
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Alfaisal University was founded by the highly reputed King Faisal Foundation in 2002 as one of the first Private Non-Profit, research and teaching universities in the Kingdom committed to achieving in ... Citeste mai mult

Alfaisal University was founded by the highly reputed King Faisal Foundation in 2002 as one of the first Private Non-Profit, research and teaching universities in the Kingdom committed to achieving international standards of excellence. Citește mai puţin