Master of Business Administration (MBA)

Generalități

Programul de descriere

O Master of Business Administration (MBA) Programul de la Universitatea Laurentian este orientat pentru lumea fast-paced, extrem de competitivă. Pune-ne la încercare.

Lansarea unui curriculum nou revizuit în toamna anului 2015, programul de MBA este disponibil într-un format flexibil, care să permită studii complete sau part-time completate online, pe-campus sau printr-o combinație a celor două formate. Învățarea când și unde este cu adevărat până la tine!

Bazându-se pe fundații de afaceri de bază, Program de MBA oferă elevilor cu cunoștințe și abilități care clientii cer să ia lor de afaceri la nivelul următor. Cursuri se concentreze pe leadership etic, concepte financiare și de marketing avansate, gestionarea sistemelor de informare, strategia de afaceri și explorează complexitatea de a gestiona într-un context global. Un proiect de consultanta Capstone oferă o legătură directă cu industria și aplicarea cunoștințelor dobândite pe parcursul programului. Absolvenți vor fi necesare pentru a finaliza un program de învățare de lucru integrat, care le va da experiența necesară pentru a muta cariera lor mai departe.

Deveniți cel mai mare activ angajatorul dumneavoastră

Laurentian University MBA depășește dezvoltarea de cunoștințe de afaceri. Experiențele de învățare interactive online si on-campus se va concentra pe punerea în aplicare a teoriei prin acțiune - construirea competențelor care angajatorii doresc de la lideri de afaceri.

Flexibil • Accesibil

Candidații pot fi admiși la opțiunea de livrare complet ONLINE cu puncte anuale de intrare în septembrie, ianuarie și mai. Cu nici o cerință pe-campus, de învățare de unde și când este cu adevărat până la tine. Acest format este ideal pentru oamenii de afaceri care au nevoie de flexibilitatea de a echilibra munca cu angajamentele de familie și comunitate.

Cine învață online?

 • Profesioniștii din domeniul afacerilor care lucrează în calitate full-time
 • 55% din elevii online sunt femei
 • Medie de 13 ani de experiență în muncă de nivel mediu
 • Medie de 43 de ani (până la 70 începutul anilor)
 • 60% din elevi sunt situate în Ontario
 • Diversitatea culturală mare în rândul efectivelor de elevi
 • O pe-campus de un an opțiune fast-track (septembrie-iulie) este disponibil pentru absolvenții de afaceri care îndeplinesc cerințele minime de admitere și au primit avansat în picioare spre nivelul fundațiilor al programului de MBA.

Cine învață pe-campus?

 • Absolvenți de afaceri
 • Absolvenți internaționale care doresc să completeze educația și experiența lor cu un grad absolvent din America de Nord
 • Universitate recent absolvenți de grade non-business, cu un minor în management
 • Profesioniștii din domeniul afacerilor locale studiază part-time (în principal din sectorul minier, sănătate, publice și educație)

accesibil

Laurentian University MBA oferă cea mai bună valoare pentru dvs. de dolari. O experiență de învățare de calitate în formatul de livrare dorit este disponibil pentru mai putin de 11.965 dolari * pentru programul complet pentru studenții interne și 29.091 dolari ** pentru studenții internaționali.

Castiga timp ce invata prin opțiunea de învățare on-line și să ia cât de puțin un curs anual pentru a menține activ în program. În picioare avansat față de Fundamentele afaceri de MBA poate oferi timp substanțiale și economii de costuri. Full-time studenții interne pot accesa, de asemenea, Graduate Teaching Assistant (GTA) oportunități.

Nu a fost încă convins?

Nu au fost în clasă pentru o lungă perioadă de timp? Nu este pregătită să se angajeze pe deplin la programul de MBA? Laurentian va oferi acces la cursurile fundații de afaceri înainte de intrarea deplină la programul de MBA. Cu gradul dumneavoastră de licență de 4 ani și minim B (70%) media, ai putea începe fără finalizat GMAT.

CERINȚE DE ADMITERE

Pentru a fi admiși la Master of Business Administration (MBA), programul de la Universitatea Laurentian, trebuie să îndeplinească cerințele minime de admitere și să prezinte un pachet complet de cerere.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Faculty of Management encompasses programs that prepare students for dynamic careers in business administration and sports administration. Our graduates are employed across all economic sectors. S ... Citeste mai mult

The Faculty of Management encompasses programs that prepare students for dynamic careers in business administration and sports administration. Our graduates are employed across all economic sectors. Students develop in-depth knowledge of all aspects of business including accounting, finance, marketing, human resource management and strategic planning. Countless internship and co-op placement opportunities await students looking to pursue a career in the business world. Citește mai puţin

Acreditări

EFMD Epas Accredited