Master of Business Administration (MBA)

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

Master of Business Administration (MBA)

Master of Business Administration (MBA) este un grad profesional proiectat pentru a pregăti studenții să urmeze o carieră de management. Elevii pot alege din următoarele concentrații; Marketing, Operations Management, Finante, Afaceri Internaționale, Leadership si Managementul Resurselor Umane, Industrie Construcții și gestionarea sistemelor de informare. Curriculum-ul pune accentul pe principiile operațiunile de afaceri de bază și ajută la dezvoltarea o perspectivă managerială.

Școala de Afaceri a internaționalizat programul de MBA de a permite participanților să interacționeze cu studenți MBA de la alte părți ale lumii.

Acreditare și Ranking

 • Programul MBA Locul printre Top 200 în lume
 • Potrivit Forbes Orientul Mijlociu, ASC a Programului de MBA de top-rang în regiunea arabă.
 • School of Business ASC a primit acreditare Triple Crown, mai puțin de 1% din scoli de afaceri din întreaga lume sunt Triple Crown. Acesta este acreditat de către Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business International AACSB, de către statele Mijlociu în Învățământul Superior (MSCHE) și de calitate europene Improvement System equis).

‬ ‬ ‬ Cine este pentru?

 • Programul de MBA este conceput pentru a servi studenții de mare calibru, care sunt angajate la întreprinderile locale și multinaționale și alte organizații din sectorul public și de stat.
 • Acesta se adresează elevilor care sunt performante, precum și profesioniștilor care lucrează talentați care caută cea mai înaltă calitate de educație de afaceri absolvent disponibil în Egipt.
 • Studenții care aspiră să devină oameni de afaceri, care sunt capabili de a aborda cu promptitudine provocărilor și valorificarea oportunităților inteligent.
 • Elevii care caută cunoștințe și abilități de care au nevoie după cum se mișcă să-și asume funcții de conducere.

Avantajele de a studia MBA la ASC

 • Curriculum de înaltă calitate al programului de MBA de la Școala de Afaceri ASC lui
 • Membrii naționale și internaționale selectate cu grijă Facultatea de cel mai înalt nivel livra programul nostru de MBA au pronunțat efecte în sala de clasă în ceea ce privește cunoștințele transferate și metodele de predare.
 • Program de schimb de MBA oferă absolvenților avantaj global, expus la experiența de directori de top de la companii locale și internaționale,
 • Programul nostru de MBA este garantat pentru a vă oferi o experiență de învățare, îmbunătățirea cariera.

Ce vei învăța?

 • Planificare strategică: Fiecare elev va demonstra gradul de conștientizare a procesului de planificare strategică și impactul acesteia asupra dezvoltării strategiei și performanță.
 • Comunicare: Fiecare elev va demonstra stăpânirea de comunicare scrisă și orală.
 • Conducere: Fiecare elev va fi capabil să identifice diferite stiluri de conducere și abilități de team-building necesare pentru luarea de decizii eficiente.
 • Antreprenoriat: Fiecare elev va demonstra gradul de conștientizare a procesului antreprenorial și relația sa cu societatea.
 • O bogată experiență de învățare: pe baza de caz din viața reală studii prin ofertele sale cursuri aplicate. Accentul a programului de MBA de la ASC este pe hands-on de învățare. Tu vor fi încurajați să fie creativi și sunt prevăzute cu posibilități de a combina vieții academice cu aplicații practice. Integrarea de studii de caz reale, precum și experiența de a face cu studenți din diferite culturi.
 • Expunere internațională în formarea de cunoștințe și experiență de student, și recunoaște cererea tot mai mare de cetățeni la nivel mondial în lumea afacerilor.

Pentru Procesul de aplicare

Pentru a se intereseze despre școlarizare și de a obține cererea de admitere și documentele justificative solicitate, trebuie să contactați aucgrad@aucegypt.edu.

Pentru informații detaliate privind admiterea la Universitatea, va rugam sa vizitati site-ul de admitere absolvent de unde puteți descărca, de asemenea, pachetul de aplicare.

Pentru Curriculum detaliat

Pentru detalii complete despre cerințele programului, se referă la catalogul ASC.

Ultima actualizare Iul 2014

Despre facultate

The American University in Cairo (AUC) is a premier English-language institution of higher learning. The university is committed to teaching and research of the highest caliber.

The American University in Cairo (AUC) is a premier English-language institution of higher learning. The university is committed to teaching and research of the highest caliber. Citește mai puţin
Cairo , Cairo , New York + 2 Mai mult Mai Puțin