Master of Business Administration (MBA)

Generalități

Programul de descriere

Lumea de afaceri se schimbă și extinde în mod constant în timp ce căutăm să dezvolte piețe și pentru a răspunde nevoilor consumatorilor și companiilor.

Cu locul EAU ca centru de afaceri pentru Orientul Mijlociu bine stabilit, multe companii regionale și internaționale au înființat birouri aici, în plus față de companiile locale importante. Aceste companii fabricarea, importul și exportul o gamă largă de produse în țări din întreaga regiune și peste tot în lume.

Nostru Master of Business Administration Programul (MBA) a fost conceput pentru a oferi absolvenților noștri cu abilitățile de care au nevoie pentru a fi competitivi în dinamică piață astăzi, la nivel mondial. școală de afaceri absolvenți de astăzi trebuie să fie expuse la cele mai recente tehnici și cele mai multe practici de afaceri curente în cazul în care acestea urmează să fie pregătite să urmeze o carieră într-o lume în continuă schimbare și complexe. Educaționala experiențele studenții noștri au ca ele să urmărească MBA lor la AUS le pregăti pentru o carieră de afaceri productive și să le permită să facă contribuții valoroase la organizațiile care se alătură.

Prin programul nostru de MBA, studenții sunt pregătiți pentru o carieră în funcții de conducere și de conducere, atât în ​​sectorul privat și public. Studenții noștri dobândi o bază cuprinzătoare în fundamentele de afaceri în mediul global în care acestea funcționează. Ei învață, de asemenea, abilitățile și instrumentele analitice pentru comunicarea eficientă și de luare a deciziilor. Participarea individuală este evidențiată prin discuții de clasă, metodologia de studiu de caz, și interacțiunea și cooperarea cu alți elevi din clasa.

Absolvenții programului nostru sunt pregătiți să identifice, să analizeze și să înțeleagă interdependențele între organizațiile de afaceri și instituțiile internaționale și interne în EAU și în întreaga lume. Studenții noștri dezvolta, de asemenea, o conștientizare a nevoilor și preocupărilor sociale și de mediu în care acestea se referă la practicile de afaceri etice, profesionale și responsabile social.

Student Avizare

Membrii Biroului de programe Graduate sunt disponibile pentru a ajuta studenții noștri face selecții de curs în concordanță cu interesele lor de carieră, planifica programul și pot ajuta cu cerințele administrative.

Alocații de

Două tipuri de stagiu pot disponibile pentru a ajuta studenții noștri absolvent. Absolvent Asistenți (GA) oferă o oportunitate de a ajuta membri ai facultatilor cu administrarea desigur, de cercetare și alte activități. Elevii pot lucra până la 20 de ore pe săptămână și sunt plătite o dată pe oră.

Un număr limitat de cercetare Absolvent Asistenți (GRA), sunt, de asemenea, disponibile pe bază de concurs. Destinatarii acestor premii primi plata integrală sau parțială de școlarizare și o plată în schimbul stipendiu pentru asistarea unui membru al facultății cu un proiect de cercetare în zona studentului de interes.

fortei de munca

Eforturile de mobilizare ale SBA se concentrează pe construirea de rețele cu companiile care susțin programele AUS și să ofere oportunități de locuri de muncă pentru absolvenții noștri. Cererile din partea angajatorilor sunt transmise de-a lungul studenților și absolvenților cu calificări corespunzătoare.

Ultima actualizare May 2017

Despre facultate

American University of Sharjah is an independent, not-for-profit coeducational institution, based consciously upon American institutions of higher education. The university is a leading comprehensive ... Citeste mai mult

American University of Sharjah is an independent, not-for-profit coeducational institution, based consciously upon American institutions of higher education. The university is a leading comprehensive coeducational university in the Gulf, and serves students from the region and from around the world. AUS aims to be the region’s leader in higher education, known for excellence and innovation in teaching, learning, research and service. Citește mai puţin