Master of Business Administration (MBA)

Generalități

Programul de descriere

ESMT Master of Business Administration este un an, cu normă întreagă program de MBA concentrându-se pe managementul internațional. Cursurile sunt predate la campusul principal al ESMT din Berlin, Germania. ESMT acceptă până la 65 de profesioniști talentați în fiecare an pentru a se alătura unui program intens, care evidențiază inovarea, tehnologia, durabilitatea și dezvoltarea personală. Elevilor li se oferă oportunități de neegalat pentru auto-îmbunătățire și crearea de rețele în timp ce învață să stăpânească administrarea afacerilor globale din cea mai mare facultate de afaceri din Germania.

7181_rsz_7135_mba.jpg

ESMT tari

Curriculum: Programul redesignat, cu durata de un an ESMT Berlin MBA aduce Berlinul în clasă, în Berlin vă pregătiți pentru o carieră în Germania. Bazându-ne pe nevoile pieței germane de muncă, am creat piese în Analiza Managerială, Inovare

Conducerea și dezvoltarea personală: la ESMT , păstrăm dimensiunile clasei mici, astfel încât dezvoltarea fiecărui elev să se afle în centrul programului. Nu există săli de curs pentru 500 de persoane aici.

Analiza managerială: obțineți abilitățile, competențele și cunoștințele de peisajul datelor necesare pentru a gestiona analiștii și a conduce procesele de luare a deciziilor orientate spre date.

inovație

Conducerea strategică: Îndrumați-vă aptitudinea de a înțelege, evalua și executa strategii complexe de creștere profitabilă într-un context internațional. Provocați-vă să deveniți un rezolvător de probleme structurat în condiții economice, politice și culturale multidimensionale.

Networking in Berlin: Veti avea oportunitati multiple de a reuni si a intalni reprezentanti ai HR, lideri de afaceri, antreprenori si specialisti academici in timpul intregului program de MBA.

7182_rsz_7136_mba_and_school.jpg

Datele programului

MBA ESMT este un program de 13 luni. Clasele încep în ianuarie, cu absolvire în luna februarie a anului următor.

În plus față de programul de bază, unii studenți profită de oportunitățile unice de a-și continua obiectivele educaționale sau de carieră:

 • Școala lingvistică GLS: Solicitanții timpurii se pot deplasa la Berlin cu câteva luni mai devreme pentru a încheia un curs intensiv de limbă germană la o rată redusă.
 • Saptamana retelei GNAM: elevii au posibilitatea de a participa la cursuri timp de o saptamana la prestigioase scoli partenere. Instituțiile participante sunt Yale SOM New Haven; IE Madrid; EGADE Mexico City; Koç Istanbul; UCD Smurfit Dublin; Fudan Shanghai și multe altele.
 • Codarea Bootcamp: Înclinați-vă la fundamentele codării în timpul unui curs intensiv de 6 luni, înainte sau după MBA.
 • Programul de schimburi de la Beijing: Până la doi elevi pe an își extind MBA-ul cu 6 luni pentru a lua cursuri MBA suplimentare la Școala de Management din cadrul Universității Peking Guanghua.
 • Responsabil de leadership Fellowship: Coordonator cu Cercul de Prieteni ESMT , absolvenții de MBA pot întârzia căutarea de locuri de muncă timp de 6 luni pentru a oferi servicii pro bono antreprenorilor sociali, ONG-urilor și școlilor de afaceri din țările în curs de dezvoltare.

Cerințele de admitere

Pentru a fi luate în considerare pentru programul ESMT internaționale MBA, studenții trebuie să aibă:

 • Cel puțin trei ani de experiență profesională, postuniversitară
 • Diplomă de licență sau echivalent
 • Strong scoruri GMAT sau GRE
 • Pentru vorbitorii non-nativi din engleză, scorurile TOEFL (minimum 95) sau echivalente
 • Completat aplicație online
 • Interviu personal

Condiții de viață în Berlin:

Studenții MBA ar trebui să finanțeze suficienți bani pentru a acoperi apartamentul, asigurarea, transportul public sau bicicleta, mâncarea și divertismentul. Vă recomandăm să bugetați între 1.000 și 1.500 de euro pe lună.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The schools’ expertise focuses on the development of entrepreneurial leaders with a global focus on social responsibility and the management of technology. ESMT is one of the top ranked business schoo ... Citeste mai mult

The schools’ expertise focuses on the development of entrepreneurial leaders with a global focus on social responsibility and the management of technology. ESMT is one of the top ranked business schools in Germany with a global network of alumni in over 50 countries. Citește mai puţin