ESMT Master of Business Administration este un an, cu normă întreagă program de MBA concentrându-se pe managementul internațional. Cursurile sunt predate la campusul principal al ESMT din Berlin, Germania. ESMT acceptă până la 70 de profesioniști talentați în fiecare an pentru a se alătura unui program intens, care evidențiază inovația, tehnologia, durabilitatea și dezvoltarea personală. Elevilor le sunt oferite oportunități de neegalat pentru auto-îmbunătățire și crearea de rețele în timp ce învață să stăpânească administrația de afaceri la nivel global din cea mai mare facultate de afaceri din Germania.

7181_rsz_7135_mba.jpg

ESMT tari

Curriculum: Programul redesignat, cu durata de un an ESMT Berlin MBA aduce Berlinul în clasă, în Berlin vă pregătiți pentru o carieră în Germania. Bazându-ne pe nevoile pieței germane de muncă, am creat piese în Analiza Managerială, Inovare

Conducerea și dezvoltarea personală: la ESMT , păstrăm dimensiunile clasei mici, astfel încât dezvoltarea fiecărui elev să se afle în centrul programului. Nu există săli de curs pentru 500 de persoane aici.

Managementul tehnologiilor: ESMT crede în inovare prin tehnologie. Experimentează acest lucru aproape de pista de specializare "Gestionarea inovației și tehnologiei" și prin proiecte de consultanță înaltă și cu impact ridicat oferite în fiecare an. Nu uitați să vă înscrieți la Clubul de Antreprenoriat al ESMT pentru șansa unică de a vă conecta cu cele mai vibrante companii din Europa din Berlin.

Conducerea durabilă și responsabilă: cu piesa electivă "Global Sustainable Business", aflați rolul conducerii internaționale în îmbunătățirea planetei. Prin intermediul Clubului de Impact Social, te conectezi cu ONG-urile locale și internaționale și cu întreprinderile antreprenoriale sociale, cu care poți organiza un proiect de consultanță care să beneficieze de lumea întreagă.

Networking in Berlin: Veti avea oportunitati multiple de a reuni si a intalni reprezentanti ai HR, lideri de afaceri, antreprenori si specialisti academici in timpul intregului program de MBA.

7182_rsz_7136_mba_and_school.jpg

Datele programului

MBA ESMT este un program de 12 luni. Clasele încep în ianuarie și se termină în luna decembrie a fiecărui an.

În plus față de programul de bază, unii studenți profită de oportunitățile unice de a-și continua obiectivele educaționale sau de carieră:

  • Institutul Goethe: solicitanții timpurii se pot deplasa la Berlin cu două luni mai devreme pentru a încheia un curs intensiv de limbă germană la o rată redusă.
  • Saptamana retelei GNAM: elevii au posibilitatea de a participa la cursuri timp de o saptamana la prestigioase scoli partenere. Instituțiile participante sunt Yale SOM New Haven; IE Madrid; EGADE Mexico City; Koç Istanbul; UCD Smurfit Dublin; Fudan Shanghai și multe altele.
  • Programul de schimburi de la Beijing: Până la doi elevi pe an își extind MBA-ul cu 6 luni pentru a lua cursuri MBA suplimentare la Școala de Management din cadrul Universității Peking Guanghua.
  • Responsabil de leadership Fellowship: Coordonator cu Cercul de Prieteni ESMT , absolvenții de MBA pot întârzia căutarea de locuri de muncă timp de 6 luni pentru a oferi servicii pro bono antreprenorilor sociali, ONG-urilor și școlilor de afaceri din țările în curs de dezvoltare.

Cerințele de admitere

Pentru a fi luate în considerare pentru programul ESMT internaționale MBA, studenții trebuie să aibă:

  • Cel puțin trei ani de experiență profesională, postuniversitară
  • Diplomă de licență sau echivalent
  • Strong scoruri GMAT sau GRE
  • Pentru vorbitorii non-nativi din engleză, scorurile TOEFL (minimum 95) sau echivalente
  • Completat aplicație online
  • Interviu personal

Condiții de viață în Berlin:

Studenții MBA ar trebui să finanțeze suficienți bani pentru a acoperi apartamentul, asigurarea, transportul public sau bicicleta, mâncarea și divertismentul. Vă recomandăm să bugetați între 1.000 și 1.500 de euro pe lună.

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare April 22, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 an
La zi
Price
43,500 EUR
Total taxe de școlarizare. Aceste taxe includ costul cărților și al cazurilor. Acestea nu includ călătoriile la și de la seminarul internațional opțional și schimburile de rețele globale.
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date