Read the Official Description

MBA

Master of Business Administration (MBA) Programul este conceput pentru a pregăti studenții pentru cariere de conducere și de management în toate nivelurile și funcțiile de guvernare, în cadrul agențiilor de servicii comunitare și în comunitatea de afaceri, precum și de a oferi absolvenți bine calificați , care sunt foarte motivați să caute de conducere și de gestionare a carierei pe termen lung în sectorul de afaceri publice și private.


Programul constă în cursuri de bază care sunt necesare pentru absolvire și cursuri elective. Elevii să ia cursuri de specialitate care să reflecte preocupările din domeniul lor de interes special.


Programul este format din trei domenii academice de bază: cursuri de bază care sunt necesare pentru absolvire, cursuri elective, și o opțiune de teză.

Valori și așteptări

Școala de Afaceri aspiră să fie o experiență de neuitat pentru studenți, facultate, personal, administratori și toți constituenții care le atingem. Esența Școlii de Business Experiența provine dintr-o fundatie de valori fundamentale și așteptări care sunt distinctive numai în pasiunea și sinceritatea în care acestea sunt deținute. Elementele critice ale valorilor noastre de bază sunt:


De predare și învățare


Noi credem că fiecare școală de student la Business are dreptul la cea mai bună experiență de predare pe care resursele disponibile pot oferi pentru a promova și de învățare parentală profesionistă. Experiența de predare va include gama de metodologii și modalități, care sunt stimulatoare, angajarea și relevante pentru nevoile unice ale studenților individuali. În acest scop, Școala de Business va utiliza resursele sale pentru a se asigura că numai cea mai buna facultate calificat și echipat intră în sălile de clasă și pentru a oferi sprijin adecvat, care completează orice deficiențe identificabile. Accentul acestor factori de producție va fi pe învățare, nu doar din punct de vedere academic, ci dintr-o perspectivă pe termen lung pe care elevii vor învăța cum să învețe și să fie descoperitori independente și creatori de cunoaștere. Învățare va fi reciproc, desfășoară în mod simultan de-a lungul studenți și facultate dimensiuni. Facultatea de vor învăța prin cercetare și feedback direct din partea studenților cu privire la modul de a face experiența de predare-învățare memorabile.


Succesul studenților


Ne-am angajat să promoveze și să sărbătorim succesul elevilor, fără a sacrifica calitatea. Facultatea de vor ajuta pe elevi stabilite și să urmărească obiective realiste și de a crea mediul care facilitează și alimentează un angajament de succes.


Student de inserție profesională și Responsabilitate Socială


Ne-am angajat să se asigure că la finalizarea programului lor de studii, studenții vor avea cunoștințele, abilitățile și competențele care vor spori capacitatea de inserție profesională și de conștientizare a obligațiilor lor de a societăților lor, prin voluntariat și servicii.


Pregatirea pentru studii universitare și de învățare de-a lungul vieții


Ne-am angajat sa de stabilire a unei fundații durabile pentru studii postuniversitare și incubarea valorii învățării pe tot parcursul vieții într-un climat de expansiune comerțului mondial și a concurenței.


Advisement și Mentorship


Noi credem că cea mai bună cale de a succesului studenților este sfatul prudent și în timp util susținute de mentorship coerente. Școala este angajat să adopte cele mai bune metode de a advisement de student relevante pentru profilul nostru de student și are nevoie. În cazul în care este necesar, School of Business va stabili experiențe pentru mentorat studenții care sunt la risc.


Serviciu de calitate


Ne-am angajat pentru a furniza cele mai bune servicii pentru studenți, profesori, personal și toți constituenții noștri. În acest scop, Școala de Afaceri va avea o idee clară despre care constituenții săi sunt și să dezvolte și să adopte standarde acceptabile de serviciu exprimat într-o cartă de serviciu.


profesionalism


Vom promova un angajament de profesionalism prin exemplul precum și prin adoptarea unor standarde aplicabile studenților, profesorii și personalul. Școala de afaceri va insufle punctualitate, organizare, competență, precum și un angajament de o calitate excelentă în toate activitățile. În acest scop, Școala de Afaceri va investi într-un program de dezvoltare pentru facultate și de personal, astfel încât acestea să poată oferi la rândul lor, modele eficiente pentru studenți.


practici etice


Ne-am angajat să promoveze conștientizarea etice adânc înrădăcinate și practica în studenți, profesori și personal. Standardele și așteptările vor fi stabilite prin discuții și consolidate la fiecare nivel, indiferent de rang sau poziție.


Transparenţă


Ne-am angajat să transparența în toate activitățile care nu încalcă dreptul la viață privată al studenților, facultate și de personal. În acest scop, toți constituenții vor avea posibilitatea de a vizualiza și comenta informații relevante divizionare în timp util.


De date Driven Luarea deciziilor


Ne-am angajat într-un proces de luare a deciziilor bazată pe date cantitative și calitative. Datele pot fi securizate în mod periodic de scanări de mediu, precum și evaluări interne și externe ale activităților, sistemelor și proceselor.

Program taught in:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline