Citește Descrierea Oficială

Master of Business Administration (MBA)

Programul de MBA de la APU se desfășoară în întregime în limba engleză într-un mediu de învățare diversificat din punct de vedere cultural. Oferă o bază solidă în tehnicile de management stabilite, cursuri interactive cu cadre didactice și colegii din întreaga lume, precum și oportunități de cercetare independentă și stagii în rețeaua extinsă a universității cu companii și organizații din Japonia.

Acreditarea internațională

Începând cu luna august 2016, Ritsumeikan Asia Pacific University este membru acreditat al AACSB International - Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business ( href = "http://AACSB.edu/ )

Universitatea Ritsumeikan Asia Pacific este una dintre cele trei instituții din Japonia care a obținut această acreditare. Din aceste instituții, suntem singurii care oferă un curriculum de licență pentru mediul de afaceri atât în ​​limba engleză, cât și în limba japoneză și au singurul program de MBA în limba engleză acreditat în Japonia.

Domenii de specializare

Contabilitate și finanțe

Specializarea Contabilitate și Finanțe (AF) discută teorii și concepte de finanțe corporative, inginerie financiară, instituții financiare și contabilitate financiară și managerială. Acest lucru oferă studenților abilitățile de a înțelege și interpreta informațiile financiare și contabile. Cu cunoștințe și instrumente avansate în aceste domenii, elevii vor putea să formuleze strategii, sisteme de control al proiectării și să evalueze impactul strategiilor corporative asupra diverselor părți interesate.

Marketing și management

Specializarea Marketing și Management (MM) se axează pe înțelegerea și gestionarea dimensiunii umane a organizațiilor și a piețelor. Pentru organizațiile de afaceri, unii dintre cei mai importanți actori sunt manageri, angajați și clienți. Deciziile și acțiunile lor sunt ghidate de o serie de factori, de la aspecte foarte "raționale" la percepții subiective, cum ar fi emoțiile și valorile morale. Fluxul constant al condițiilor de piață necesită adaptare, precum și oferă oportunități pentru crearea unei noi piețe și a valorilor sociale. Această specializare pregătește studenții să dezvolte strategii multidimensionale și capacități durabile pentru organizații pentru a face față schimbării mediului de afaceri.

Inovație și managementul operațiunilor

Specializarea Managementul inovării și operațiunilor (OIM) se concentrează pe planificarea producției, managementul producției, gestionarea inventarului, managementul calității, managementul lanțului de aprovizionare și impactul tehnologiei informației asupra întregului proces de producție. Elevii vor învăța, de asemenea, să gestioneze dezvoltarea de produse, inovarea și spiritul antreprenorial din perspectivă tehnologică. Această specializare abordează de asemenea întrebarea de ce unele comunități sunt mai inovatoare decât altele.

Managementul japonez

Specializarea de management japonez (JM) se concentrează pe filozofia și practicile corporațiilor japoneze, care au ajutat Japonia să se industrializeze cu succes. Companiile japoneze, cu accent pe calitate, inovare și servicii pentru clienți, precum și stilul lor unic de gestionare a resurselor umane și de guvernare oferă o alternativă corporațiilor care urmează modelul de afaceri occidental. În această specializare, studenții vor putea să evalueze atât succesul, cât și eșecurile practicilor de management japoneze, care oferă o bază pentru noile modele de management corporativ în regiunea Asia-Pacific.

Pagina programului

Gradul: Master of Business Administration

Divizii:

  • Contabilitate și finanțe
  • Marketing și management
  • Managementul inovării și al operațiunilor
  • Managementul japonez

Semestre de înscriere: aprilie, septembrie

Durata programului: 2 ani

Intake anual: 40 de studenți

Total de școlarizare: 3.600.000 JPY

Eligibilitate

• Diplomă de licență sau diplomă echivalentă

• Cel puțin 3 ani de experiență de muncă cu normă întreagă sau rapoarte GMAT / GRE

• Dovada cunoștințelor de limba engleză (contactați-ne pentru cerințe detaliate)

burse de studiu

APU oferă o bursă de reducere a scolii care poate fi solicitată prin procesul obișnuit de aplicare. Toți candidații pot aplica pentru această bursă și vor fi anunțați dacă pot primi orice reducere a scolii cu rezultatele finale. Reducerile de școlarizare variază de la 30%, 50%, 65%, 80% și 100%.

De asemenea, puteți lua în considerare și alte programe de burse externe prin APU care oferă burse complete atât pentru școlarizare, cât și pentru cheltuielile de trai.

Perioada de înscriere pentru înscrierea în aprilie 2019:

  • Bursa MEXT (Proiectul Universității de vârf globale): 1 august 2018 - 26 septembrie 2018
  • Cerere generală: 1 august 2018 - 24 octombrie 2018

Perioada de înscriere pentru înscrierea în septembrie 2019:

  • Bursa MEXT (Proiectul Global Global University): 1 august 2018 - 28 noiembrie 2018
  • Cerere generală: 1 august 2018 - 3 aprilie 2019

WEBINAR (gratuit):

Vă rugăm să vă alăturați-ne pentru sesiunea viitoare de informare online. Vom examina programele de absolvent ale APU, procesele de aplicare și oportunitățile de bursă. Vă puteți înscrie la următoarea pagină:

https://admissions.apu.ac.jp/graduate/about_apu/info_sessions/

APU Alumni Testimoniale

Aplica acum

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare September 15, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Apr. 2019
Sept. 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
3,600,000 JPY
Deadline
Contactează şcoala
See description
După locații
După dată
Start Date
Apr. 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
See description
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
See description

Apr. 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
See description
End Date

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
See description
End Date

Ritsumeikan APU Learning in Motion