Master of Business Administration (MBA)

Generalități

Programul de descriere

Master of Business Administration (MBA)

Care este viitorul de educație de management? Vino alaturi de noi si va construi împreună la Asia School of Business.

Banca Negara Malaysia și MIT Sloan School îmbrățișeze provocarea de a urmări o cale nouă și mai bine. ASB este oportunitatea de a începe o instituție de învățământ de la zero și să răspundă nevoilor și provocărilor educație de management, cu o abordare proaspata, inovatoare și antreprenoriale. Noi credem cu tărie că următoarea generație de lideri de transformare pentru lumea în curs de dezvoltare va fi dezvoltat pe baza teoriilor găsite în universitățile de top la nivel mondial, combinate cu perspectiva învățării experiență și acțiune.

student Învățați despre problemele companii se confruntă din studii de caz este un model din trecut. Action Learning este viitorul. ASB va oferi studenților de management, practicieni de management, precum și instituțiile care le folosesc un nou mod de a face lucrurile, noi modalități de învățare, noi moduri de a gândi și de o mai bună integrare a teoriei cu practica.

ASB MBA 3.0 îmbină teoria și practica la fiecare nivel. Facultatea MIT Sloan va învăța același curriculum de bază riguros la ASB, care este livrat în Cambridge, Massachusetts, Statele Unite ale Americii. În plus, curriculum ASB va include acțiuni de proiecte de învățare cu partenerii noștri corporative și partenerii instituționali din întreaga Asia, oferind oportunități în curs de desfășurare pentru a testa și aplica teoriile clasă într-o gamă largă de provocări organizatorice, instituționale și de teren.

Curriculum-ului nostru interesant și extrem de inovatoare este în curs de aprobare, dar în același timp să vizitați pagina noastră de Curriculum pentru a afla despre principalele importante ale programului.

Action Learning la Asia School of Business

Action Learning este un proces care presupune lucru pe probleme reale, folosind cunoștințele și competențele de o echipă la întrebarea și re-interpreta concepte vechi și familiare, de a crea noi solutii si sa le execute pentru a evalua rezultatul. Proiecte de învățare de acțiune poate rezolva de afaceri semnificative, probleme organizatorice și sociale și să ia sala de clasă în domeniu și companiile client în sala de clasă.

Proiecte de acțiune de învățare (4-5 proiecte pe parcursul programului de MBA 40% din programa școlară): elevii au posibilitatea de a se specializa într-o anumită industrie sau funcții în timp ce lucrează cu companii reale sau pot alege pentru a obține o expunere larg la o gamă de diferite tipuri de ptojects. Proiecte de învățare de acțiune are loc în întreaga regiune și ASB facilitează destinațiile de plasare (nu se așteaptă ca elevii să-și găsească propriile lor proiecte).

Alte momente importante:

  • Aproximativ 80% din cursurile sunt livrate de MIT facultate
  • 6 săptămâni excursie în SUA (4 săptămâni la MIT și 2 săptămâni, în industrie

Curriculum-ul va cuprinde pedagogia MIT Sloan Action Learning:

GÂNDEȘTE - ACT - reflectă - Repetați

  • THINK - experiența de clasă
  • ACT - experienta "du-te și vezi"
  • REFLECT - experiența gândirii critice
  • REPEAT - Cunoștințe vine de la experimente repetate.

Educația ASB vă pune într-o poziție de a experimenta o creștere exponențială - academic, personal, și profesional. Mai mult decât atât, programul de MBA de la ASB va construi încrederea dumneavoastră ca un lider și un agent al schimbării, pune tu pe o cale de a realiza obiectivele carierei tale și aspirațiile.

echipă

Uita-te la călătorie extraordinară & Neconventional ASB lui!

Introducerea Asia School of Business MBA!

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The ASB MBA program delivers a 18-month curriculum deeply interconnected with management practices and integrated with the rigor and values embedded in the MIT Sloan School MBA program.

The ASB MBA program delivers a 18-month curriculum deeply interconnected with management practices and integrated with the rigor and values embedded in the MIT Sloan School MBA program. Citește mai puţin