Master of Business Administration (MBA)

Generalități

Programul de descriere

Master of Business Administration (MBA)

MBA a fost întotdeauna cunoscut ca o diplomă generală de management pentru a da un impuls suplimentar pentru CV-ul dumneavoastră. În piața de locuri de muncă extrem de competitivă de astăzi, în care competențele nu mai sunt marfa principală, tot mai mulți lucrători consideră că este o necesitate de a avea un MBA.


Fiind una dintre puținele universități din Malaezia specializată în furnizarea de educație prin intermediul modului dual, recunoaștem flexibilitatea necesară pentru ca adulții să lucreze pentru a câștiga în timp ce învață. MBA AeU este un program de 2 ani, cu un weekend pe lună pentru tutoriale față în față, susținut de materiale de învățare online și curriculum de înaltă calitate. Sunt disponibile și scheme rapide de plată.


Program acreditat [3] de către Agenția pentru calificări din Malaezia (MQA) [4], Ministerul Învățământului Superior.


NOUTĂȚI


• Program de lucru cu program redus care poate fi realizat în termen de 2 ani.

• Domeniile de electivă și de specializare le permit elevilor să obțină cele mai recente strategii și cunoștințe ușor de aplicat la locul de muncă.

• Examinările sunt o dată la 3 luni, dar dacă simțiți că nu sunteți gata, puteți opta să amânați și să continuați la o dată ulterioară.


CERINȚE DE INTRARE


• Diplomă de licență cu onoruri în domeniu relevant OR

• Diplomă de licență în alte domenii recunoscute de Senatul AeU OR

• Calificări de intrare deschise recunoscute de Ministerul Învățământului Superior Malaezia

• Aveți vârsta de cel puțin 35 de ani

• deține STPM / matriculare / diplomă sau echivalentul său

• Oferiți dovezi ale experienței anterioare de învățare și / sau cunoștințelor relevante pentru programare

• Alte calificări recunoscute de Senatul AeU


FAPTE FAST


Moduri de studiu :

  • Part Time
  • Blended learning

Durata : 18 - 20 luni

Numărul de semestre : 5 (1 semestru este de 4 luni)

Nr. De subiecte : 11 + 1 lucrare de proiect


Frecvența tutorialelor : o dată pe lună - sâmbăta și duminica cu 1 tutorial pe subiect (3 ore 20 min fiecare)


Clasificare :

  • Alocarea 1 20%
  • Alocarea 2 40%
  • Examen final 40%

Acreditarea MQA : A 9102 (Acreditare completă)


EPF & HRDF Revendicabil : DA


REALIZAREA REZULTATELOR


• Promovarea înțelegerii generale și abilității de a aplica abilități în rezolvarea complexă a problemelor, luarea deciziilor și în aplicarea metodelor moderne de management strategic.

• Pregătiți elevii pentru avansarea la conducere și conducere. Elevii vor obține o bază cuprinzătoare în abilitățile fundamentale de management și tehnici.

• Aplicați cu succes instrumente avansate pentru luarea de decizii inteligente într-o varietate de setări.

• Oferiți studenților conținuturi, construind astfel competențe care să sprijine dezvoltarea acestora ca manageri eficienți.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Asia e University (AeU) este un dual-mode (cu normă întreagă rezidențiale și la distanță on-line de învățare), set de International University în Asia, de asiatici pentru Asia în cadrul dialogului Asi ... Citeste mai mult

Asia e University (AeU) este un dual-mode (cu normă întreagă rezidențiale și la distanță on-line de învățare), set de International University în Asia, de asiatici pentru Asia în cadrul dialogului Asia de cooperare (ACD). Unitate sa este o inițiativă a Malaezia, ca mașina de forță de învățare modul dual, cu sprijinul de 31 de ACD țările membre ca a confirmat la Islamabad 2005 și Doha 2006 Reuniuni ministeriale ACD. AeU colaborează cu instituțiile de învățământ la nivel mondial pentru a oferi calitate, la prețuri accesibile și programe tranzacționabile prin e-learning. Programele noastre transfrontaliere și trans-cultură au atras un număr mare de absolventi din întreaga lume. AeU este, de asemenea, facilitatorul principal al sistemului de credite transferabile din Asia (Fapte) - acreditarea reciprocă a programelor academice în rândul instituțiilor de învățământ din Asia. Actele este o parte a eforturilor AeU lui RSC în reducerea decalajului digital între comunitățile asiatice. Axat pe învățarea personalizată la cerere, AeU oferă educație pentru profesioniști în căutare de flexibilitate, inovație și creativitate care lucrează în nevoile lor educaționale. Viziune Pentru a fi un lider și un hub de învățământ premier în promovarea învățării la prețuri accesibile și dual mode de calitate în Asia. Misiune Pentru a lucra în colaborare cu universități, instituții și corporații, bazându-se pe expertiza lor colective, prestigiul și resurse pentru a oferi învățământ superior de calitate și de învățare continuă. Obiective Furniza programe academice de renume internațional prin valorificarea expertizei și prestigiul instituțiilor colaboratoare. A oferi studenților cu acces la relevante, la prețuri accesibile, programe de formare cost-eficiente, educație flexibilă, și. Elaborarea de strategii pedagogice corespunzătoare și tehnologii pentru a consolida gândirea elevilor critică, abilitățile creative, și abilitățile de comunicare. Asigurați-vă că toate programele și cursurile satisface referință de calitate stabilit în politicile și cele mai bune practici de e-learning standard de între instituții membre. Valorile de bază Abilitare: Ne inspira încredere și cultive responsabilități în scopul de a crea valoare pentru clientii nostri Excelenta: Am aspiră să exceleze în serviciile noastre si se angajeaza sa imbunatatire continua Integritate: Ne străduim să mențină cele mai înalte standarde etice și profesionalism Creativitate: Căutăm în permanență noi modalități noi și inovatoare de a face lucruri Profesionalism: Ne inspira cele mai înalte standarde în îndeplinirea sarcinilor și sarcini Citește mai puţin