Master of Business Administration (MBA)

Recunoscând că succesul și supraviețuirea oricărei organizații depind mult de eficacitatea managementului său, UUM Othman Yeop Abdullah Graduate Business School oferă un program de MBA menit să dezvolte lideri de afaceri echipați cu abilitățile necesare pentru a face față mediului de afaceri tot mai dificil.

MBA noastră nu numai că vă permite să înțelegeți modul în care funcționează o organizație de afaceri în contextul lumii globalizate, dar oferă, de asemenea, posibilitatea de a vă aplica eficient cunoștințele funcționale în rezolvarea problemelor și problemelor complexe de afaceri. Prin cunoștințele teoretice transmise în timpul întâlnirilor de clasă, discuțiilor de studii de caz, atelierelor mici și prezentărilor de grup, aveți posibilitatea de a aprecia în mod critic funcționalitatea teoriei managementului și de a evalua aplicabilitatea acestuia în organizațiile de afaceri de astăzi.

Obiectivele programului și rezultatele învățării

Acest program este conceput astfel încât studenții care trec prin program să poată efectua următoarele:

1.Integrarea și aplicarea de cunoștințe avansate de afaceri și abilități în gestionarea organizațiilor.

2. Aplicați abilități practice în cadrul organizației în vederea atingerii obiectivelor și obiectivelor de afaceri.

3.Exercitați abilitatea analitică și aplicați considerentele sociale atunci când luați decizii de afaceri.

4. Comunicați în mod eficient, oral și în scris, cu diverși actori.

5. Dezvoltați abilitățile sociale și demonstrați responsabilitățile sociale atunci când lucrați într-o echipă.

6. Demonstrează profesionalismul și respectarea standardelor etice în executarea responsabilităților și responsabilităților.

7. Crearea unei culturi de învățare continuă prin utilizarea tehnologiei informației și comunicațiilor pentru a ține pasul cu mediul de afaceri în schimbare.

8.Exhibiți abilitățile manageriale și antreprenoriale pentru a lua decizii eficiente.

9.Porta calități de lider în gestionarea strategică a unei afaceri.

Cerința de intrare

Admiterea la programul MBA poate fi acordată pe baza criteriilor specificate mai jos:

1. O diplomă de licență de la Universiti Utara Malaezia sau orice altă instituție de învățământ superior recunoscută de Senatul Universității cu un CGPA de cel puțin 2,75 și care are cel puțin trei (3) ani de experiență profesională relevantă domeniului ales de specializare; SAU

2. o diplomă de la orice instituție de învățământ superior recunoscută de Senatul Universității cu cel puțin zece ani de experiență relevantă de muncă, cu vârsta de 35 ani sau mai mult și a trecut evaluarea APEL (nivelul 7); ȘI

3. Îndeplinirea cerinței de limbă engleză, stabilită de Senatul Universității.

* Selecția se bazează pe evaluarea atentă a Comitetului de Admitere a istoricului academic al candidatului, a rezultatelor testului de competență în limba engleză sau a TOEFL / IELTS, a recomandărilor, a experienței de lucru, a interviurilor și a angajamentului de a finaliza programul. În procesul de selecție, Comitetul de Admitere evaluează capacitatea academică a solicitantului, caracterul personal, motivația, capacitatea de conducere, abilitățile interpersonale, experiența de lucru și potențialul de management.

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare October 29, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Ian 2020
Duration
3 - 15 semestre
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date