Master of Business Administration (MBA)

Generalități

Programul de descriere

Master of Business Administration: www.hanzegroningen.eu/mba

O Master of Business Administration (MBA) program full-time se adresează profesioniștilor din domeniul afacerilor, care au ca scop să devină lideri de mâine și manageri. Căutați o educație cuprinzătoare cu privire la introducerea managementul afacerilor într-un context global?

Elevii învață să integreze principalele procese de business ale organizațiilor în strategia corporativă eficace și eficientă. În plus, elevii dobândesc abilități de a face față cu diverse interese, și, uneori divergente, ale diferitelor părți interesate implicate în afacerile internaționale.

Admittance la MBA necesită sa minim de trei ani de experiență de muncă și se pregătește absolvenți pentru funcții de conducere și de management general. Programul se concentrează pe conducere și de management într-un context internațional.

BBA

Dublu program de masterat în Bremen

Obține o diplomă de master în al doilea Bremen

IBS oferă un program de MBA grad dublu cu Centrul Internațional Universitar (CIG) la Hochschule Bremen, Germania. Acest program este format din patru semestre. În timpul studiului, primele două semestre studenții de la IBS. În al treilea semestru, studenții se mute la CIG, Bremen.

Există două specializări oferite la CIG pentru studenții care opțiunea dublă Gradul:

  • Master în Managementul Global (MBA)
  • Turism Management Internațional (MBA)

Taxa integrală școlarizare pentru grad dublu este 19.500 €. Taxa de școlarizare pentru absolventii este Hanze UAS 15.100 €.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on t ... Citeste mai mult

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on top of that, you will be living in the best student city of the Netherlands. Citește mai puţin
Groningen , Groningen , Leeds , Vilnius , Assen + 4 Mai mult Mai Puțin