Citește Descrierea Oficială

Master of Business Administration: www.hanzegroningen.eu/mba

O Master of Business Administration (MBA) program full-time se adresează profesioniștilor din domeniul afacerilor, care au ca scop să devină lideri de mâine și manageri. Căutați o educație cuprinzătoare cu privire la introducerea managementul afacerilor într-un context global?

Elevii învață să integreze principalele procese de business ale organizațiilor în strategia corporativă eficace și eficientă. În plus, elevii dobândesc abilități de a face față cu diverse interese, și, uneori divergente, ale diferitelor părți interesate implicate în afacerile internaționale.

Admittance la MBA necesită sa minim de trei ani de experiență de muncă și se pregătește absolvenți pentru funcții de conducere și de management general. Programul se concentrează pe conducere și de management într-un context internațional.

BBA

Dublu program de masterat în Bremen

Obține o diplomă de master în al doilea Bremen

IBS oferă un program de MBA grad dublu cu Centrul Internațional Universitar (CIG) la Hochschule Bremen, Germania. Acest program este format din patru semestre. În timpul studiului, primele două semestre studenții de la IBS. În al treilea semestru, studenții se mute la CIG, Bremen.

Există două specializări oferite la CIG pentru studenții care opțiunea dublă Gradul:

  • Master în Managementul Global (MBA)
  • Turism Management Internațional (MBA)

Taxa integrală școlarizare pentru grad dublu este 19.500 €. Taxa de școlarizare pentru absolventii este Hanze UAS 15.100 €.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
18 luni
Part time
La zi
Price
13,900 EUR
Taxa de școlarizare completă: € 13.900
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date