Master of Business Administration (MBA)

Generalități

5 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

3459_rsz_wul_0487.jpg

La campusul Webster Leiden înțelegem că finalizarea unui MBA este o provocare. Ea cere cereri asupra ta, familiei și carierei tale. De aceea, în mediul de afaceri orientat spre acțiune, programul Webster oferă un maxim de flexibilitate. Nici o altă diplomă nu vă oferă o prezentare atât de amplă a afacerilor în toate disciplinele funcționale. Nici un alt grad nu te pregătește mai bine pentru antreprenoriat. Webster's MBA oferă oportunități unice de networking cu profesori și colegii din întreaga lume. La campusul Webster Leiden, oferim programe de absolvent part-time special concepute pentru a satisface nevoile profesionale de lucru timp de o jumătate de secol. Programele noastre sunt practice, inovatoare și flexibile - adaptate pentru a se încadra confortabil în programul dvs. aglomerat. Cursurile pot fi luate online la Universitatea World's Room sau la campusul din Leiden.

Curriculum-ul programului

Gradul necesită finalizarea satisfăcătoare a 36 de ore de credit / 12 cursuri după finalizarea cursurilor Pre-MBA. În plus față de cele zece clase MBA de bază, elevii trebuie să ia, de asemenea, două electives pentru a fi alese din celelalte oferte de curs Webster în afaceri, finanțe, afaceri internaționale, management sau de marketing. În plus față de MBA de bază, studenții se pot concentra pe o zonă de accent deosebit în loc de alegerea electives, oferind elevului un avantaj suplimentar și cunoștințe extinsă într-un domeniu specific de studiu. Studenții MBA pot câștiga un accent în următoarele domenii: Finanțe, Relații Internaționale, Management și Leadership și Media Communications.

Master of Business Administration la Universitatea Webster este ACBSP acreditat (Consiliul de Acreditare pentru școli de afaceri și programe)

2880_rsz_1rsz_2865_dsc_4696.jpg

Taxele MBA

Studenților MBA li se va percepe o taxă de școlarizare de 2.400 € pe curs de 3 ore de credit. Programul MBA complet are 12 cursuri și 3 cursuri de MBA prealabile.

În funcție de fundalul studenților, pot fi necesare și trei cursuri pre-MBA și / sau un curs absolvent de limbă engleză. Costurile pentru cursurile pre-MBA sunt de 2.400 € pe curs.

1491_rsz_1dsc_3929.jpg

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Founded at St. Louis, Missouri in 1915, Webster University is an accredited, non-profit American university with over 100 locations.

Founded at St. Louis, Missouri in 1915, Webster University is an accredited, non-profit American university with over 100 locations. Citește mai puţin
Leiden , Shanghai , Geneva , Beijing , Londra + 4 Mai mult Mai Puțin