Master of Business Administration programe Webster sunt disponibile în formate timpul zilei și seara, și poate fi completat în 15 luni sau mai mult, în funcție de accent ales.

Candidații cu o diplomă de licență într-un non-business legate de majore pot aplica, de asemenea, pentru programul de MBA, sub rezerva condiție prealabilă cerințe curs.

Indiferent de modul în care participa la cursuri, cu un MBA de la Universitatea Webster, veți fi echipate pentru a ajuta la rezolvarea o varietate de probleme de afaceri drept din poarta. Pentru cei care doresc un plan de grad mai specializate, oferim 4 domenii specifice de accent pentru MBA dumneavoastră.

  • Accentul în Marketing
  • Accentul în finanțe
  • Accentul în Tehnologia Informației
  • Accentul în Managementul Resurselor Umane

Fast track cariera ta

Un MBA este un grad de neprețuit. Potrivit unui studiu realizat de Graduate Management Admission Consiliului (GMAC), 75 la suta din companii au declarat ca vor sa angajeze absolventi de MBA. Cu toate acestea, nu toate MBA sunt făcute la fel. La Universitatea Webster, ne încorpora clase mici, atenție personală, parteneri corporative și o perspectivă internațională de a dezvolta elevii noștri în managerilor de afaceri în cunoștință și directori, care sunt pregătite pentru rapidă schimbare, mediul de afaceri la nivel mondial.

Facultate

Distins facultate oferă un echilibru de burse la nivel mondial și experiență profesională pentru a aduce de primă clasă, cunoștințe din lumea reală în sălile de clasă lor

Cultură

Mediu care cuprinde o apreciere pentru diversitate și incluziune bazate pe rasă, culoare, crez, origine națională, etnie, sex, identitatea de gen, orientare sexuală, vârstă, statutul socio-economic, handicap, religie sau statut militar de învățare

Alumni rețea

Mai mult de 176,000 de absolventi formează o rețea globală de elită a cetățenilor realizate și conectate

Localizare

Centrul Academic Bangkok este situat la unul dintre cele mai prestigioase adrese din Central Business District (CBD) din Bangkok. Empire Tower EM Space este un centru de stil de viață de 10 poveste și vad comercial cu o suprafata de retail, centru de fitness, precum și facilități de conferință și o sală funcție.
Ușor accesibil, BTS tren Sky Bangkok, conexiuni subterane MRT și BRT autogară sunt chiar pe usa. Cartierul de afaceri, de asemenea, promite un mediu dinamic pentru studiul proactivă, în timp ce în timpul zilei și seara, mese și de divertisment se adaugă la experiența de student.

Învățare personalizată

Noastre clase mici și extrem de interactive încurajează inovația, colaborarea și de auto-exprimare.

ACREDITARI

Singura Universitatea Americană din Thailanda acreditate, atât în ​​Statele Unite ale Americii și Thailanda

Acreditari de specialitate

Programe legate de afaceri sunt acreditate de către Asociația de Collegiate Business școli și programe (ACBSP)

Program predat în:
  • Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Contact school
Duration
15 - 23 luni
Part time
La zi
Price
Contact school
Deadline
Contact school
După locații
După dată
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Termen limită de aplicare
Contact school

Contact school

Location
Termen limită de aplicare
Contact school
End Date
Contact school