Programul nostru de MBA permite elevilor să câștige cunoștințe în domeniile de bază de afaceri de Antreprenoriat, Afaceri Globale, și dreptul internațional

Programul oferă studenților o educație profesională de înaltă calitate, profesională în administrarea afacerilor, calificându-le astfel pentru oportunități de locuri de muncă mai diverse.

Programul de MBA constă din trei componente academice: cerințele de bază, electives de concentrare, și o experiență capstone. Pentru a absolvi cu un grad de MBA, studenții trebuie să completeze cu succes un minim de 36 de credite, din care 24 credite sunt cursuri de bază și 12 credite sunt electives de concentrare.

Cerințele de bază constau în 9 cursuri necesare, în valoare de 24 de credite.

Cerința de concentrare trebuie să ia patru clase (12 credite) dintr-una din cele trei concentrații: (a) Antreprenoriat, (b) Afaceri globale sau (c) Drept internațional

În fiecare semestru de studiu, elevii trebuie să completeze două cursuri obligatorii și un curs de concentrare. Elevii trebuie să completeze CAPS 501 în primul semestru de studiu.

Concentrarea antreprenorială

Programul de Antreprenoriat oferă studenților cunoștințele și experiența necesare pentru a excela ca antreprenori în mediul de afaceri global extrem de competitiv. Elevii dobândesc abilități critice asociate cu înțelegerea și gestionarea inovației, branding și intrapreneurship. Ca parte a programului, elevii învață cum să dezvolte și să comercializeze propriile proiecte.

Afaceri globale

Curriculumul despre afacerile globale permite studenților să se gândească critic la diferitele componente interconectate ale economiei globale. De la revoluția tehnologiei informaționale la restructurarea lanțurilor de aprovizionare, practicile monopoliste la dezvoltarea durabilă, studenții dobândesc cunoștințe aprofundate cu privire la dinamica de bază care au transformat economia mondială.

Drept internațional

Legea internațională

Cerințe de bază

Titlul cursului

Condiții de concentrare a spiritului antreprenorial

Titlul cursului

Cerințele de concentrare a afacerilor globale

Titlul cursului

Drept internațional

Titlul cursului

Proceduri de admitere în cadrul MBA

Site-ul nostru de admitere oferă studenților interni și internaționali informațiile necesare pentru a se aplica programului nostru de MBA.

Universitatea Internațională BAU caută studenți care sunt gânditori creativi, critici și sunt gata să-și ia viața intelectuală și profesională la nivelul următor. O cerere nu va fi considerată completă până când BAU nu a primit toate documentele necesare. Odată ce aplicațiile sunt complete, acestea sunt revizuite cu atenție. Solicitanții sunt evaluați cu privire la cerințele de admitere și selectați în consecință.

Solicitanții sunt procesați pe baza principiului "primul venit, primul servit". Trimiterea tuturor documentelor necesare într-un singur pachet poate contribui la accelerarea procesului de aplicare. În unele cazuri, elevii pot să amâne înscrierea. Elevii care amână înscrierea vor fi obligați să îndeplinească toate taxele de școlarizare și taxe necesare la înscrierea lor.

Program predat în:
Engleză
Bay Atlantic University - Washington, D.C.
Ultima actualizare July 15, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
36,000 USD
Oportunitățile de burse sunt disponibile
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare