Master of Business Administration (MBA)

Generalități

Programul de descriere

Programul Master of Business Administration este conceput pentru manageri aspiranți și intermediari de carieră care doresc să-și îmbunătățească abilitățile analitice, de luare a deciziilor și de comunicare în medii organizaționale complexe. Studenții noștri sunt adulți maturi și motivați, care caută un program de studii postuniversitare adaptat experienței și expertizei lor. Aceștia reprezintă persoane din cadrul sectoarelor cu scop lucrativ și non-profit care doresc să-și aducă contribuții mai importante la organizațiile lor și să își asume responsabilități de management mai importante.

Absolvent de credit pentru învățarea anterioară

În acest program de creditare 48, veți studia managementul executiv și va dezvolta abilități de leadership și veți completa 16 cursuri de trei credite care reprezintă principalele domenii funcționale de management. Cu toate acestea, este posibil să fi câștigat deja cunoștințe valoroase prin experiența dvs. de management până în prezent. Prin evaluări academice, puteți câștiga un credit în până la opt din cele 16 zone de conținut curs.

Aceste opt domenii de conținut includ: contabilitate și finanțe, luarea deciziilor manageriale, economia managerială, sistemele informatice de management, managementul operațiunilor, managementul marketingului, sistemele și comportamentul uman și managementul performant.

Solicitanții de succes pentru program sunt așteptați să aducă cunoștințe avansate de la experiențele lor. În general, elevii câștigă 6-12 credite sau până la un total de 24 de credite.

Studiu flexibil online

Finalizați-vă activitatea în programul de MBA, predominant prin cursuri online. Acest format oferă o mare flexibilitate și o interactivitate, permițându-vă să vă angajați cu instructorul, mentorul facultății și colegii în momentele care sunt cele mai convenabile pentru dvs. De asemenea, vă oferă toată gama de resurse academice disponibile în orice moment al zilei sau săptămânii.

Acestea includ toate informațiile despre curs, spațiile de discuții, accesul la resursele de bibliotecă online și accesările "high end", inclusiv autoevaluările, simulările și modelarea (unde este cazul).

Residencies: Șansa de a vă rețeaua, colaborați și aflați

Trei rezidențe de stat pe termen scurt aduc studenților și facultății împreună timp de două zile. La aceste rezidențe aveți posibilitatea de a vă întâlni și de a interacționa cu alți studenți MBA din întreaga țară și țară. Locuințele vă oferă posibilitatea de a vă conecta față în față cu alții cu interese academice și profesionale similare și cu facultatea de MBA.

Experiențele de rezidență completează cursurile online din acele domenii în care interacțiunile individuale și de grup îmbunătățesc învățarea elevilor, de la dezvoltarea abilităților de lucru în echipă până la prezentări orale.

Rezidențele sunt legate de două cursuri la începutul programului dvs.: Scanarea mediului de afaceri și a evaluării și dezvoltării executive, a raționamentului managerial (în mijlocul programului dvs.) și a conducerii executive strategice (la sfârșitul programului dvs.). În această ultimă reședință, prezentați proiectul final al programului dvs.Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Fondată în 1971, Empire State College, Universitatea de Stat din New York, este unul dintre cele 13 colegii universitare din artelor şi ştiinţelor, acreditate de către statele Mijlociu Comisiei cu pri ... Citeste mai mult

Fondată în 1971, Empire State College, Universitatea de Stat din New York, este unul dintre cele 13 colegii universitare din artelor şi ştiinţelor, acreditate de către statele Mijlociu Comisiei cu privire la învăţământul superior. Suntem unic concepute pentru a servi adulţi urmăresc asociat, diplomă de licenţă şi master de grade. Colegiu oferă produse accesibile, de grade SUNY la faţa locului la 35 de locaţii din statul New York şi în străinătate, precum şi în întregime online. &nbsp Tu alegi cum, când şi unde va studia. Când ia cursuri la Empire State College, esti printre cursanţilor adulţi 17000 servit anual de către colegiu. &nbsp Va oferim: Affordable SUNY de şcolarizare Grade care pot fi adaptate pentru a satisface studiile, cariera şi obiectivele personale Un proces clare pentru evaluarea şi acordarea de credite pentru colegiu la nivel de învăţare la locul de muncă şi experienţa ta de viaţă Un program de studiu independent, ghidată de mentori restante facultate SUNY, care vă permite să studieze la confortul dumneavoastră "Transfer-friendly" politicile Student bibliotecă online şi de studiu resurse În studii recente student SUNY, Empire State College clasează constant # 1 în satisfacţia studentului. Programele noastre online, de gradul sunt lideri din industrie, cu mai mult de 300 de cursuri disponibile. &nbsp 53000 absolvenţi noastre sunt mândri că diplomele acestora sunt actuale, relevante şi comercială, conducând adesea la promoţii, noi locuri de muncă sau studii de masterat. Citește mai puţin