Master of Business Administration (MBA)

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală a programului

Master of Business Administration (MBA) program oferă studenților cu un curriculum provocatoare și pregătirea pentru conducere în carieră în toate tipurile de afaceri și organizații publice. Acest program de studii profesionale accentuează aplicarea instrumentelor analitice, tehnice și comportamentale pentru rezolvarea problemelor organizaționale. În cadrul cursurilor necesare pentru grad, elevii învață concepte fundamentale în toate disciplinele de afaceri. Conducerea și munca în echipă, aplicarea corespunzătoare a tehnologiei, abordările antreprenoriale și conștientizarea globală și etică sunt integrate în cadrul programului.

Renunțarea la curs. Programul este împărțit în 24 de ore de credit de cursuri de fundație, 21 de ore de credit de cursuri de bază necesare, 9 ore de credit de cursuri de concentrare. Până la maximum 24 de ore de credit de cursuri de fundație pot fi scutite de cursuri echivalente de licență sau absolvent absolvite la o instituție acreditată la nivel regional în ultimii cinci ani cu o notă de C sau mai mare. Fără derogări, durata programului este de 54 de ore de credit.

Competență de calculator. Pentru a finaliza cu succes programul de MBA, studenții ar trebui să fie competenți în tehnologie de bază de calculatoare. Consultați consilierul academic al colegiului pentru informații suplimentare.

Transferul creditelor. Elevii pot transfera un maxim de șase ore de credit de cursuri aprobate de absolvenți de la o instituție acreditată la nivel regional. Toate cursurile de transfer trebuie să fi fost finalizate în ultimii cinci ani cu o notă de B sau mai mare. Evaluarea transcrierilor academice și articularea cursurilor de transfer trebuie să fie aprobate de departamentul științific corespunzător.

MBA On-Campus Cursuri, inclusiv

 • Cursuri Fundația
 • Cursuri de bază, și
 • O concentrare

Concentrațiile

 • Concentrarea financiară
 • Concentrația generală a managementului
 • Concentrarea sistemelor informatice
 • Concentrarea de marketing
 • Concentrația interdisciplinară

MBA Cursuri de învățare la distanță

 • Cursuri Fundația
 • Cursuri de bază
 • Plus concentrarea interdisciplinară

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Colegiul Lutgert de Business finalizat primul deceniu din istoria Florida Gulf Coast University, este un moment emoţionant în viaţa de colegiu noastre. Vom continua să avanseze cu proiectarea şi const ... Citeste mai mult

Colegiul Lutgert de Business finalizat primul deceniu din istoria Florida Gulf Coast University, este un moment emoţionant în viaţa de colegiu noastre. Vom continua să avanseze cu proiectarea şi construcţia de Lutgert Hall, viitorul sediu al College of Business. Suntem forjare importante relaţii academice şi comunităţii de afaceri la nivel local, regional şi internaţional, care expune studenţii noştri, profesorii şi personalul de practici de afaceri în economiile contemporane şi culturi diferite. Cel mai important, vom continua să atragă facultate de înaltă calitate dedicat de predare şi de burse care scot în evidenţă educaţia vibrante, afaceri relevante atât la nivel de licenţă şi de absolvire. acreditare noastre de AACSB International, "standardul de aur" pentru şcolile de afaceri din SUA, asigură studenţilor actuale şi viitoare a angajamentului nostru de a oferi o experienţă de afaceri educaţionale de calitate, care le va servi bine în mediul economic global secolului 21. Ne sunt alimentate de oportunitatea de a spori forţa de muncă profesionale pentru Southwest Florida, şi dincolo. Misiune Florida Gulf Coast University College of Business Lutgert este dedicat pentru a furniza programe de vedere tehnologic progresivă educaţionale şi servicii concepute pentru a îmbunătăţi abilităţile şi competenţele de studenţi şi profesionişti care lucrează în regiunea de cinci judetul Southwest Florida. Am realiza acest lucru printr-o varietate de parteneriate flexibile, programe şi burse în cadrul un model de "al doilea cerc" parteneriat internaţional care poduri universitare şi comunitatea interne şi internaţionale într-o economie globală avansate tehnologic şi se schimbă rapid. Viziune Colegiul Lutgert de afaceri va contribui la noi standarde de excelenţă, cu programele sale academice, realizările facultate, şi de succes student, în timp ce reflectă continuă a mediului dinamic de oportunităţi de afaceri moderne. Modelul colegiu de parteneriat cu elementelor sale constitutive de afaceri externe va fi un punct de referinţă naţionale care vor aduce în mod constant cunoştinţe noi şi puternice în licenţă noastre şi învăţare absolvent. Colegiu va fi un lider internaţional în moduri inovatoare de integrare a tehnologiei şi de conştientizare la nivel mondial în experienţa educaţiei de afaceri. Citește mai puţin