Master of Business Administration (MBA)

Generalități

Programul de descriere

Master of Business Administration (MBA)


Pentru a concura în mediul de afaceri global de astăzi, companiile caută directori ale căror talente combină discipline tradiționale de afaceri cu competențe critice de bază. În timp ce GWU MBA vă dezvoltă competențele de bază, măsura ultimă a succesului nostru este capacitatea dumneavoastră de a vă atinge rezultatul dorit al carierei.


Obiectivul principal al acestui curriculum unic este de a schimba substanțial modul în care gândiți și lucrați. Acesta va oferi o perspectivă asupra comportamentului dvs. și a aceluia sau a constituenților dvs. - axându-vă pe îmbunătățirea continuă personală și profesională, adăugând valoare organizației dvs.


Cursul de MBA de studiu este structurat pentru a oferi studenților cu o cunoaștere de lucru de afaceri și abilități manageriale necesare pentru succes departamentale, divizionare, și de conducere organizaționale. Flexibilitatea de gradul MBA permite elevului să sublinieze într-o zonă de studiu. Curriculum-ul de 36 de ore de credit include 30 de ore de cursuri de bază necesare și șase ore de electives în diferite domenii.


De ce aveți nevoie de o diplomă de MBA?

 • Pentru a vă pregăti pentru o carieră în administrarea afacerilor cu pregătire avansată în domenii specifice, construită pe o înțelegere largă a afacerilor și a mediului înconjurător.
 • Pentru a vă oferi oportunitatea de a obține cunoștințe profesionale pentru a vă atinge obiectivele personale și de carieră.
 • Să învețe instrumentele și tehnicile practice utilizate pentru a analiza problemele de afaceri care implică factori economici, sociali, legali și etici care afectează afacerea.
 • Pentru a învăța abilități practice pentru a răspunde provocărilor pe care tehnologiile și inovațiile manageriale le prezintă într-o lume globală.
 • Dezvoltarea unei înțelegeri aprofundate a zonelor funcționale care funcționează în cadrul comunității de afaceri.
 • Dezvoltarea și sporirea abilității pentru activități de echipă în relația cu o forță de muncă diversă.
 • Pentru a crește salariul pe care îl primiți în activitatea dvs. curentă și pentru a mări potențialul de câștig în viitor. Învățământul postuniversitar, salarii de bază mai mari, cu titularii de masterat, primind în general o primă de la 10 la 20 de procente față de persoanele cu diplomă de licență.
 • Pentru a crea căi de avansare în cadrul structurii organizaționale actuale.
 • Pentru a vă face mai comercială pentru viitorii angajatori de alegerea dvs.


Universitatea Gardner-Webb se angajează să furnizeze un program de studiu care oferă în mod clar absolvenților săi MBA un avantaj atunci când concurează printre alții în mediul de afaceri dinamic de astăzi.


Cursul de studii universitare de 36 de semestre este structurat pentru a oferi studenților o cunoaștere activă a afacerilor și abilitățile manageriale necesare pentru o conducere departamentală, divizională și organizațională de succes. Elevii care încep în luna august și finalizează cu succes două cursuri în fiecare toamnă, primăvară și vară vor absolvi la sfârșitul celei de-a doua vară de studii, la doi ani după începerea programului. Cursurile sunt oferite în timpul orelor de seară.


MBA este recunoscut ca gradul de absolvent profesionale concepute pentru a spori eficacitatea în pozițiile de conducere superioare într-un cadru de afaceri. Multe persoane care au obiective de carieră în setări non-profit urmăresc, de asemenea, gradul de MBA. Studiul absolvent în afaceri nu numai că ajută indivizii să-și atingă obiectivele de dezvoltare a carierei și de creștere personală, dar contribuie, de asemenea, la aprecierea lor sporită a sistemului de piață pentru întreprinderi private.


Scop


Comportamentul conducerii eficace depinde de cunoștințele și abilitățile utilizate în luarea deciziilor. Un administrator de succes nu trebuie doar să știe despre propriul său domeniu profesional, dar trebuie să aibă și o înțelegere considerabilă a domeniilor profesionale ale altora. Elevii în programul de MBA sunt de așteptat să dezvolte o cunoaștere de lucru de contabilitate, finanțe, relații umane și de comportament, economie, marketing, producție, dreptul afacerilor și afaceri internaționale.


Natura aplicată a programului MBA oferă formare în management prin utilizarea de tehnici practice care pot fi ușor de utilizat de către elevi în pozițiile lor existente. Elevii învață să fie inovativi în abordările lor de rezolvare a problemelor și de luare a deciziilor. Programul oferă o oportunitate unică de a studia cu alții care au interese similare și de a învăța de la alții care au avut diferite experiențe de lucru.


Master of Business Administration program a fost dezvoltat pentru a îndeplini următoarele obiective:

 • Pregătiți indivizii pentru o carieră în administrarea afacerilor cu pregătire avansată în domenii specifice, construite pe o înțelegere largă a afacerilor și a mediului lor.
 • Oferiți tehnici practice pentru a analiza soluții alternative la problemele de afaceri care implică factori economici, sociali, legali, politici, globali și etici.
 • Dezvoltați abilități practice pentru a răspunde provocărilor schimbării tehnologiei și a inovațiilor manageriale.


Curriculum


Managerii de astăzi au nevoie de competențe în analiză, rezolvare de probleme, interacțiune și comunicare. Abordările de rezolvare a problemelor sunt subliniate pe tot parcursul programului prin utilizarea aplicațiilor practice ale conceptelor și teoriilor academice. Elevii învață să fie inovativi în abordările lor de rezolvare a problemelor prin sarcini care necesită lucrul în echipă, abilități de comunicare, și aplicații pe calculator. Master of Business Administration (MBA)

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Godbold Graduate School of Business Lumea afacerilor de astăzi se schimbă rapid pentru a răspunde cerințelor și oportunităților de noi tehnologii și probleme globale. Probleme cum ar fi economia globa ... Citeste mai mult

Godbold Graduate School of Business Lumea afacerilor de astăzi se schimbă rapid pentru a răspunde cerințelor și oportunităților de noi tehnologii și probleme globale. Probleme cum ar fi economia globală, de comunicații, servicii pentru clienți, și comanda de management eco-funcționale prioritate. Ca răspuns, Gardner-Webb University a dezvoltat trei programe de afaceri absolvent de inovatoare pentru a educa barbati si femei de a concura în mod eficient în lumea afacerilor de mâine. Un grad de afaceri absolvent de la Gardner-Webb University poate ajuta să atinge potențialul tău pentru satisfacția mai mare de locuri de muncă, venituri mai mari, responsabilitate sporită, și împlinirea personală. Universitatea Gardner-Webb se angajează să ofere o educație de calitate, prin Școala de programe de gradul de afaceri. Gardner-Webb Universitatea Graduate School of Business oferă trei grade distincte și program de un certificat: Master of Business Administration (MBA), Master of Business Administration (IMBA), și Maestru de Contabilitate (Macc), precum și certificatul de Plus MBA. Două programe suplimentare și oferite împreună cu Școala de Divinity (MDiv / MBA) si de la Scoala de Nursing (MSN / MBA). Graduate School de programe de afaceri sunt proiectate special pentru a se potrivi nevoilor de lucru profesioniștilor din persoanele care sunt în căutarea noi modalități de a rămâne competitiv în mediul de afaceri în schimbare de. Clasele sunt programate astfel încât prin luarea de doua clase pe semestru, va finaliza gradul în doar doi ani. Fiecare clasă se întâlnește doar o seară pe săptămână în timpul semestre toamna si primavara si doua seri pe săptămână în timpul fiecare sesiune de vară de cinci săptămâni. Mai multe programe de studii de afaceri sunt oferite printr-o rețea tot mai mare de campusuri și locații de-a lungul Nord și Carolina de Sud, precum și prin opțiunile noastre online. Graduate School of Business necesită un minim de 36 de ore semestru de credite de absolvent pentru o diplomă de MBA sau IMBA și 30 de ore semestru pentru un grad Macc. Citește mai puţin