Indiana University Southeast oferă un program de Master of Business Administration (MBA) pentru studenții interesați să-și continue educația în domeniul afacerilor. Prin acest program, profesioniștii din domeniul afacerilor își sporesc cunoștințele, abilitatea de a analiza mai detaliat alternativele de afaceri și, în cele din urmă, oportunitățile lor de carieră mai dificilă, responsabilă și productivă în comunitatea de afaceri. Cei mai mulți studenți MBA lucrează în posturi profesionale și urmăresc diploma de MBA pe o bază part-time.

Scopul programului de afaceri pentru absolvenți este de a spori amploarea cunoștințelor profesionale ale profesioniștilor, de a spori abilitatea individului de a analiza mai bine alternativele de afaceri și, în cele din urmă, de a permite acelei persoane să aibă o carieră mai productivă. Aceste obiective sunt realizate printr-o varietate de activități care pregătesc studenții pentru a accepta poziții provocatoare și responsabile în comunitatea de afaceri.

Curriculum

Pentru a finaliza 36 de ore de credit necesare pentru gradul de MBA în doi ani, elevii ar lua 6 ore de credit în timpul semestrelor de toamnă și de primăvară și 3 ore de credit în timpul fiecăreia dintre cele două sesiuni de vară. Elevii care doresc să depășească o sarcină normală trebuie să primească aprobarea de la Comitetul pentru politici MBA.

În mod normal, studenții îndeplinesc cerințele de grad în termen de nu mai mult de șase ani de la începerea MBA curs de lucru. În circumstanțe speciale, elevului i se poate acorda permisiunea de a prelungi studiul până la al șaptelea an, dar pot fi adăugate cerințe suplimentare în materie de curriculum și grad. Programul MBA trebuie finalizat în termen de șapte ani.

Candidații pentru gradul de Master of Business Administration trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

  • Un minim de 36 de ore de credit absolvent, din care fiecare curs contează doar o dată spre absolvire, cu excepția cazului în buletinul specific prevede că cursul poate fi repetat pentru credit,
  • Un grad minim de C (2,0) în fiecare curs,
  • O notă minimă de B (3,0) în toate cursurile de transfer acceptate de Comitetul de Politici MBA,
  • O valoare medie minimă cumulată de 3,0 (B)
  • Completarea satisfăcătoare a componentei serviciului comunitar
Program predat în:
  • Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
2 anii
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019