Master of Business Administration (MBA)

Generalități

Programul de descriere

Master of Business Administration (MBA)

Programele UW Bothell MBA sublinia învățarea experiențială prin interacțiuni cu liderii de afaceri și antreprenori. Directori de companii împărtășesc perspective reale, antrenor și mentor studenții noștri să avanseze în cariera lor. Ca urmare a interacțiunilor din interiorul și din afara clasei, elevii sunt capabili pentru a vedea lumea prin lentila unui lider de afaceri, să învețe din experiențele de afaceri și de a crea o cale practică de succes.

Conducere MBA

Luați teoria practic de afaceri și ar duce pe alții în acțiune. Aflați cum să vă conectați strategie cu executarea eficientă.

Studenții noștri au experiență de lucru profesionale într-o gamă largă de industrii, inclusiv tehnologie, producție, biotehnologie, industria aerospațială, consultanta, energie, non-profit, guvern, educație, finanțe, și mai mult. Ei provin din diferite funcții de afaceri din aceste industrii, inclusiv contabilitate, resurse umane, finanțe, inginerie de fabricație, de marketing, operațiuni, și de dezvoltare de software. Unii studenți de gând cu privire la utilizarea de grade lor de MBA pentru a revitaliza afacerile existente cu state-of-the-art cunoștințe și abilități. Alții intenționează să devină antreprenori care vor contribui la crearea de noi întreprinderi și servicii.

Studenți MBA de conducere cred că nu este suficient să se aplice doar teoria de afaceri. Ei cred dezvoltarea abilităților de leadership este vital pentru succesul. Acești studenți acceptă puterea motivației autentice și să încerce să afle mai multe despre cum să achiziționeze și să o aplice.

UW Bothell Conducere MBA este un program de unul-de-un-un fel dinamic care atrage o populație de studenți divers dornici să se dezvolte ca lideri. Elevii sunt pasionati de obiectivele lor si le place să conteste un altul pentru a atinge înălțimi tot mai mari.

Tehnologie MBA

Rândul său, tehnologie de la o necesitate într-un avantaj. Aflați cum să folosească tehnologia pentru inovare și creștere.

Elevii Tehnologie MBA cred cu pasiune în puterea tehnologiei și inovației pentru a re-imagina piețele mondiale. Studenții noștri au experiență de lucru profesionale într-o gamă largă de industrii, inclusiv tehnologie, producție, biotehnologie, industria aerospațială, consultanta, finanțe, și mai mult. Ei provin din diferite funcții de afaceri din aceste industrii, inclusiv contabilitate, resurse umane, finanțe, inginerie de fabricație, de marketing, operațiuni, și de dezvoltare de software. Unii studenți de gând cu privire la utilizarea de grade lor de MBA pentru a revitaliza afacerile existente cu starea de cunoștințe și competențe art. Alții intenționează să devină antreprenori care vor contribui la crearea de noi întreprinderi și servicii.

UW Bothell Technology MBA este un program de unul-de-un-un fel dinamic care atrage o populație de studenți divers dornici să se dezvolte ca lideri. Elevii sunt pasionati de obiectivele lor si le place să conteste un altul pentru a atinge înălțimi tot mai mari.

Electives propoziții

  • Global de studiu Tour (pre-arc)
  • Business Communications
  • Negocierile
  • Lab Marketing Strategic
  • Contabilitate manageriala
  • Managementul investițiilor
  • Enterprise IT Management
  • Marketing Antreprenorial
  • Finante antreprenoriale
  • Antreprenoriat Practică
Ultima actualizare August 2015

Despre facultate

The University of Washington Bothell (UW Bothell) is a four-year undergraduate and graduate campus in northeast King County, one of the three campuses of the public University of Washington. The campu ... Citeste mai mult

The University of Washington Bothell (UW Bothell) is a four-year undergraduate and graduate campus in northeast King County, one of the three campuses of the public University of Washington. The campus was established in 1990 (which is the same year the University of Washington Tacoma opened). UW Bothell shares a campus with Cascadia College. UW Bothell is the largest branch campus in the state and the fastest... Citește mai puţin