Programul MBA îi antrenează pe elevi să:

- Obțineți o bază solidă de cunoștințe despre diferite domenii funcționale pentru a îmbunătăți înțelegerea problemelor de afaceri complexe.
- Îmbunătățirea capacității de a aborda problemele complexe sistematic și imaginativ pentru a dezvolta soluții eficiente.
- Pregătiți-vă pentru a-și asuma poziții de responsabilitate managerială sporită și a contribui la crearea unui loc de muncă performant.
- Extindeți capacitatea de a percepe și adapta la mediile de afaceri globale în schimbare.
- Îmbunătățiți încrederea și expertiza pentru a lua decizii în fața ambiguității, a informațiilor conflictuale.
- Obțineți un set de abilități care să contribuie la un mai mare sentiment de împlinire și realizare în abordarea obiectivelor personale și organizaționale.

Universitatea din Saint Francis oferă și MBA la un moment dat pentru a se potrivi cu programul dvs. și în propriul ritm. La USF, puteți continua studiile postuniversitare în afaceri vizitând o seară pe săptămână sau în zilele de sâmbătă sau o combinație a celor două. MBA poate fi atins în cât mai puțin de doi ani (chiar și cu jumătate de normă) sau în intervalul de timp propriu. Puteți începe studii postuniversitare în afaceri la USF în orice moment al anului. Este posibil să începeți la jumătatea semestrului, luând una sau două cursuri de sâmbătă care se întâlnesc în a doua jumătate a semestrului.


Program predat în:
  • Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
2 anii
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019