Master of Business Administration (MBA)

Generalități

Programul de descriere

Programul MBA îi antrenează pe elevi să:

- Obțineți o bază solidă de cunoștințe despre diferite domenii funcționale pentru a îmbunătăți înțelegerea problemelor de afaceri complexe.
- Îmbunătățirea capacității de a aborda problemele complexe sistematic și imaginativ pentru a dezvolta soluții eficiente.
- Pregătiți-vă pentru a-și asuma poziții de responsabilitate managerială sporită și a contribui la crearea unui loc de muncă performant.
- Extindeți capacitatea de a percepe și adapta la mediile de afaceri globale în schimbare.
- Îmbunătățiți încrederea și expertiza pentru a lua decizii în fața ambiguității, a informațiilor conflictuale.
- Obțineți un set de abilități care să contribuie la un mai mare sentiment de împlinire și realizare în abordarea obiectivelor personale și organizaționale.

Universitatea din Saint Francis oferă și MBA la un moment dat pentru a se potrivi cu programul dvs. și în propriul ritm. La USF, puteți continua studiile postuniversitare în afaceri vizitând o seară pe săptămână sau în zilele de sâmbătă sau o combinație a celor două. MBA poate fi atins în cât mai puțin de doi ani (chiar și cu jumătate de normă) sau în intervalul de timp propriu. Puteți începe studii postuniversitare în afaceri la USF în orice moment al anului. Este posibil să începeți la jumătatea semestrului, luând una sau două cursuri de sâmbătă care se întâlnesc în a doua jumătate a semestrului.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Scopul Declaraţia Misiunea de la Scoala de Business de la Universitatea din Saint Francis este de a oferi un corp student diversă, cu o experienţă de condus educativ-valoare care este înrădăcinată în ... Citeste mai mult

Scopul Declaraţia Misiunea de la Scoala de Business de la Universitatea din Saint Francis este de a oferi un corp student diversă, cu o experienţă de condus educativ-valoare care este înrădăcinată în principiile fundamentale de comportament etic şi responsabilitatea socială. Prin îmbogăţirea de creştere personală a elevilor şi spiritual, ne străduim să pregătească fiecare elev să funcţioneze cu succes în rolul lui sau a ei ca o afacere profesională într-un mediu de afaceri dinamic. &nbsp&nbsp Prezentare generală a programului Şcoala de Afaceri oferă o varietate de programe de afaceri la asociat, burlac şi la nivel de master. Curriculum-ul pregăteşte pe elevi pentru a răspunde în mod eficient provocărilor din lumea afacerilor. &nbsp Curriculum-ul de licenţă se bazează pe o selecţie de cursuri de afaceri de bază au crescut cu grupuri de cursuri, care cuprind zonele de concentrare. Acest Curriculum-ul oferă studenţilor o bază solidă pentru studiile lor în acelaşi timp care să permită fiecărui student să individualizeze programul său de studiu prin alegerea zonă de concentrare cel mai potrivit pentru a lui sau ei forte proprii academice şi aspiraţiile de carieră. Programul pune accentul pe dezvoltarea personală, oferă o experienţă bine rotunjite de învăţământ, şi completează competenţele profesionale şi tehnice învăţat în cadrul majore. Citește mai puţin