Master of Business Administration (MBA)

Generalități

Programul de descriere

Master of Business Administration (MBA)

Master of Business Administration (MBA), programul de VIU permite studenților de a dobândi cunoștințe în domeniile de bază de afaceri de management, finanțe, marketing, contabilitate, și programul de decizie-making.The oferă studenților de înaltă calitate, educație profesională în Business Administration, astfel, de calificare studenților pentru mai diverse oportunități de carieră.

Concentrare

Virginia International University program de MBA este format din 12 de cursuri (36 ore de credit), dincolo de cursuri condiție prealabilă. În plus față de a lua cele șapte cursuri de bază (21 ore de credit) esențiale pentru VIU MBA, elevii vor alege, de asemenea, trei cursuri de concentrare (9 ore de credit), un curs optional de la orice concentrare (3 ore de credit), și un curs de integrare MBA ( 3 ore de credit), care le vor ajuta tranziția de la academic la lumea de afaceri profesional. Elevii vor completa, de asemenea, un proiect de afaceri avansate, care le va permite să aplice cunoștințele dobândite în programul de rezolvare a problemelor complexe de afaceri din lumea reală în Washington locală, DC și Virginia de Nord companiile.

 • contabilitate
 • Global Logistics
 • Managementul Sănătății
 • Ospitalitate și Management Turistic
 • Managementul Resurselor Umane
 • Managementul Afacerilor Internaționale
 • Finanțe Internaționale
 • Marketing Management
 • antreprenoriat
 • Management de proiect
 • Relații Mass Media & publice

Cursuri condiție prealabilă

Solicitanții de admitere în Programul MBA, care nu au nici mediul de afaceri anterioare și a căror diplome de licență nu sunt legate de afaceri, sunt obligate să ia MBA premisele programului. Toți candidații de MBA trebuie să demonstreze credit academic pentru cursuri condiție prealabilă. Solicitanții care nu pot demonstra credit academic pentru cursuri condiție prealabilă vor fi necesare pentru a finaliza aceste cursuri în plus față de programul lor de MBA 36 oră de studiu.

 • Principiile de Contabilitate financiară
 • Principiile de Finanțe
 • Principii de Microeconomie
 • Introducere în Statistică

Obiectivele programului

Programul are ca scop: Emerge ca o afacere lider global: Învață să întâmpine schimbarea, să fie inovatoare, și rămâne în frunte Scoala de Business de la VIU dezvoltă mentalitate la nivel mondial elevilor, instills un puternic simț al valorii lor în lumea afacerilor, și construiește fundamentale competențe de afaceri pentru a avea succes in orice profesie de afaceri.

Mai multe caracteristici distinctive face programele noastre de MBA unic:

 • Dintr-o zi, voi ca un individ, devenit epicentrul educație de afaceri. Fiind într-o clasă de-dimensiuni mici, vei primi de învățământ privat excelent cuplat cu atenție personală de la VIU facultate si de personal. Veți fi, de asemenea, o parte din structura noastră inovatoare grup de învățământ, care îmbunătățește abilitățile dumneavoastră de conducere, echipa de muncă, și de comunicare în timp ce construirea camaraderie.
 • Programele noastre academice atenție artizanale găzdui o varietate de nevoi și interese. Mai important, aceste programe de afaceri sunt axate pe cerințele actuale ale pieței de locuri de muncă, atât în ​​Statele Unite și la nivel global. Angajamentul nostru este de a permite fiecărui elev să fie competitivă, se confruntă cu provocări organizaționale actuale și viitoare la nivel global și la nivel local, și să exceleze în domenii de afaceri de top.
 • Facultyhas restante VIU lui numeroase ani de experiență profesională de afaceri și reprezintă de conducere din SUA întreprinderile, agențiile și corporații multinaționale și internaționale, cum ar fi Deloitte, Exxon Mobil, Banca Mondială, FMI, PwC, Bank of America, Booz Allen Hamilton, SAIC, CACI și Mitre . Acești experți de afaceri va educa și instrui elevii prin aducerea experiența lor din lumea reală în sala de clasă și va ajuta pe elevi să atingă obiectivele personale si profesionale.
 • În sala de clasă vă va analiza studii de caz de la Harvard Business School, utiliza modele de simulare de afaceri, și să se implice în jocuri și proiecte de rol.
 • VIU are o sinergie unic printre noi și universități internaționale, datorită comunității sale vibrante de lideri de afaceri distins și colegii multinaționale. Împreună, elevii vor ajuta să construiască și să ia parte la proiecte antreprenoriale Global, și se cultiva ca o afacere lider global.
 • Ca o școală VIU de elev Business, vă va construi rețeaua de relații profesionale și practica abilitățile dumneavoastră în timp real proiecte de afaceri, stagii, cursuri de rezidență afaceri, și de consultanță în companii de top din Washington, zona de metrou DC și Virginia de Nord, numit "New Silicon Valley", din cauza serie de companii de tehnologie și de finanțare.
 • Un grad de la Școala de Afaceri VIU va deschide ușile la oportunități de locuri de muncă în SUA și în străinătate în domeniul dumneavoastră de studiu de afaceri.
Ultima actualizare Aug 2015

Despre facultate

VIU is a non-profit university committed to setting a new standard in higher education. Through our student-centered approach, we endeavor to provide the most positive environment for learning availab ... Citeste mai mult

VIU is a non-profit university committed to setting a new standard in higher education. Through our student-centered approach, we endeavor to provide the most positive environment for learning available anywhere. Our programs are structured to allow students great flexibility in the design and direction of their own studies. At the same time, every student is assigned a personal mentor who acts as a guide in course selection and career orientation. VIU offers tuition scholarships to high potential students, because we believe that good education should be available to everyone, including those who do not have the necessary funds to pursue higher education. Citește mai puţin