Citește Descrierea Oficială

Master of Business Administration (MBA)

Programul Master of Business Administration (MBA) prezintă o abordare pedagogică inter-funcțională. Ca atare, componentele textuale încorporate în mediul de afaceri sunt interconectate în cadrul curriculum-ului. Aceste componente sau perspective includ, dar nu se limitează la influențele etice, politice, de reglementare și sociale asupra organizațiilor. Un accent este pus pe dobândirea și / sau perfecționarea abilităților de comunicare, a analizelor cantitative și a aplicațiilor tehnologice în contextul afacerilor. Domenii de competență de bază sunt evidențiate în orele de credit de bază optsprezece: aceste domenii includ raportarea financiară, analiza și piețele, mediile economice interne și globale ale organizațiilor, sistemele de informații de management și comportamentul uman în cadrul organizațiilor. Cursurile de bază superioare (fie 15 ore de credit, fie 12 ore de credit în funcție de alegerea dvs. de concentrare) se concentrează pe integrarea domeniilor de bază inferioare cu aplicarea abordărilor inter-funcționale în aspecte organizaționale.

Atinuke (Tinu) Adeniran

Director asociat

Biroul de admitere universitară

Telefon - 973-720-2764

Conectează-te cu noi pe WhatsApp

Curriculumul MBA oferă, de asemenea, o gamă largă de cursuri elective în fiecare dintre cele patru departamente ale școlilor: Contabilitate și Drept; Economie, Finanțe și Afaceri Globale; Științe de marketing și management și vânzări profesionale. Cursurile riguroase ale programului necesită familiarizarea cu conceptele cantitative și tehnologice necesare. La înscriere, studenții sunt încurajați să efectueze examene de screening în 1) analiză cantitativă și 2) tehnologie și sunt sfătuiți să ia cursuri introductive în acele domenii, dacă este necesar. Colegiul de Afaceri Cotsakos a primit acreditarea de la AACSB International-Asociația la Advance Collegiate Schools of Business. Acreditarea AACSB reprezintă cel mai înalt nivel de performanță pentru școlile de afaceri din întreaga lume. Doar 5% din școli de afaceri din lume sunt acreditate de AACSB.

Descrierea programului

Master of Business Administration (MBA) este un program de 48 de credite (18 credite de la cursurile inferioare pot fi renunțate), care prezintă o abordare pedagogică inter-funcțională. Elevii au posibilitatea de a studia în programul general de MBA sau una din cele patru noi concentrări - contabilitate, antreprenoriat, finanțe și gestionarea muzicii. Concentrația contabilă satisface cerințele educației CPA în timp ce pregătesc elevii să ia examenul CPA. Concentrarea în spiritul antreprenoriatului oferă abilitățile de a începe, gestiona, opera, crește și susține o afacere antreprenorială. Concentrația financiară pregătește elevii să ia examenul CFA. Concentrația de gestionare a muzicii este unul dintre cele două programe din SUA și profită de apropierea apropiată a lui William Paterson de New York City. img 1 Colegiul de Afaceri Cotsakos de la William Paterson University oferă viitorilor lideri de afaceri un avantaj printr-un curriculum dinamic care este conceput pentru a răspunde cerințelor în schimbare ale unei piețe orientate pe plan internațional și tehnologic. În plus, Colegiul de Afaceri Cotsakos a primit acreditarea de la AACSB International-Asociația la Advance Collegiate Schools of Business. Acreditarea AACSB reprezintă cel mai înalt nivel de performanță pentru școlile de afaceri din întreaga lume. Doar circa 15% din școlile de afaceri din lume sunt acreditate de AACSB.

Cerințe de admitere

  • Valoarea cumulată a punctului de clasă nu este mai mică de 3,00 la scara 4.00.
  • Un scor minim de 500 la examenul de admitere la admitere în management (GMAT).
  • Elevii care au un GPA de licență de peste 3,5 de la o instituție acreditată AACSB și cei cu studii superioare, cum ar fi Ph.D., EdD, JD și MD, vor fi scutiți de cerințele GMAT.

map

Cerințe de program

  • 48 de credite de studii postuniversitare.
  • Pot fi scutite până la 18 credite cu nivel inferior. Singurele ore de credit eligibile pentru acordarea scutirii sunt: ​​(a) completate cu o notă de B sau mai bună; și (b) câștigate în ultimii șase ani. Elevii cu experiență specializată într-o zonă de curs inferior pot primi permisiunea de a renunța la cursurile de bază inferioare și de a înlocui cursuri avansate sau legate de cursuri în acea zonă. În unele cazuri, studenții pot solicita renunțarea la orele de credit de bază mai mici, în virtutea scorurilor de examinare (adică examenul CPA).
  • Elevii trebuie să mențină un GPA minim de 3,0.

img 2

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la William Paterson University of New Jersey »

Ultima actualizare July 18, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
Price
18,856 USD
Taxă: 18.856 USD, cameră și masă: 10.920 USD, Cărți și Consumabile: 1.600 USD, Transport: 890 USD, Diverse: 2.250 USD, TOTAL US $ 34.516
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019