MBA este o piesă de 39 de ore de credit care poate fi finalizată în doar cinci termeni. Din cauza naturii individuale a programului, elevii pot lua cursuri în ritmul lor propriu, astfel încât timpul real de finalizare va varia în funcție de student.

Un curriculum bine rotunjit ...


Programul nostru MBA cu o piesă de concentrare este conceput pentru a vă ajuta să învățați abilitățile tari și moi pentru a vă ajuta să gestionați o organizație în mediul de afaceri competitiv de astăzi.


Puteți alege între 12 concentrații sau personaliza programul dvs. cu opțiunea noastră Cross-Functional .

Curriculumul MBA este împărțit în trei domenii cheie:


• Crearea valorii core (15 ore de credit)
• Concentrare / Electives (15 ore de credit)
• Integrate Advanced Core (9 ore de credit)

Toate cursurile de bază precum și multe cursuri elective sunt oferite atât în ​​formate online, cât și on-line, multe dintre ele fiind oferite într-un format hibrid (amestecat), oferindu-vă opțiunea de a combina formatele de curs bazate pe preferințele dvs. personale sau pe programele de călătorie / muncă. Cursurile Onground sunt oferite pentru nopți și / sau weekend-uri, oferind studenților posibilitatea de a programa cursuri în jurul vieții lor aglomerate. Cu cursuri online, nu trebuie niciodată să intrați în clasă pentru a vă putea finaliza programul de oriunde din lume.

Școala postuniversitară de management utilizează un sistem trimestrial, cu termeni de toamnă, primăvară și vară. Cu clase pe tot parcursul anului și puncte multiple de plecare, fiecare student poate alege din clasele de 12 săptămâni, 6 săptămâni, intensive sau intermeste.

Pentru oameni din toate mediile ...

De la ingineri la contabili la manageri IT și chiar și oameni cu medii de arte liberale, programul nostru răspunde profesioniștilor care lucrează dintr-o varietate de medii academice și de afaceri din întreaga lume. Diversitatea de medii oferă o experiență de învățare mai bogată și o rețea profesională.

Cu vieți agitate și așteptări înalte ...

Universitatea din Dallas a fost una dintre primele școli din Statele Unite ale Americii pentru a crea un program de MBA cu profesioniștii care lucrează în minte. Începând cu anul 1966, accentul nostru a fost pus pe asigurarea confortului și flexibilității studenților noștri, asigurând în același timp o experiență de învățare de înaltă calitate, practică, prin îndrumarea profesorilor cu experiență în domeniu și a studiilor de caz din lumea reală și a proiectelor precum experiența Capstone.

Experiența Capstone este clasa finală pentru fiecare student MBA și este un proiect de consultanță solicitat de clienți, finalizat de la început până la sfârșit cu un client din lumea reală. Clienții din trecut au inclus companii variate precum Dallas Mavericks, Lehigh Hanson și Big Brothers / Big Sisters.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la University of Dallas College of Business »

Acest curs este Online, Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Sept 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
Price
584 USD
pe oră de credit
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date