În plus față de îndeplinirea standardelor de admitere , studenții MBA ar trebui să aducă studiilor lor de afaceri absolvent următoarele competențe pentru a asigura succesul în program:

Abilități cantitative: o cunoaștere a algebrei și a calculului de bază.

  • Abilități verbale: Abilitatea de a colecta informații relevante, de a organiza gândurile și de a le comunica în mod clar.
  • Abilități de utilizare a calculatorului: Competență în procesarea de text și foi de răspândire. Aceste abilități pot fi obținute sau îmbunătățite prin studierea și pregătirea înainte de admitere sau la începutul programului de studiu prin utilizarea numeroaselor programe, cursuri și sesiuni de formare oferite la universitate.
  • Algoritmul sistemelor informatice: un student ar trebui să fie în măsură să descrie tehnologiile informaționale și să discute aplicațiile sistemelor informatice cu colegii lor.
  1. Aceste aptitudini vor fi evaluate și evaluate de către directorul programului MBA și președintele departamentului corespunzător. Recomandările pentru cursurile de examinare vor fi făcute pe baza unei revizuiri a cursurilor de licență, a experienței profesionale și a punctajului analitice de evaluare a scrierii din examenul GMAT.
  1. CURSURI DE FUNDAȚIE (24-33 credite) *

General MBA Progr. Am

Pentru a începe lucrul la cerințele de masterat, următoarele cursuri pregătitoare de bază trebuie să fie finalizate cel mai târziu în primul semestru în care se desfășoară primul curs de 600 de niveluri:

Principii de contabilitate I

Principiile economiei

Microeconomie

Statistici moderne cu analiza computerelor

Statistici intermediare de afaceri (necesită, de asemenea, calculul aplicat MATH 160 ca o condiție prealabilă)

Calculul I (necesar dacă studentul nu are dovezi ale unui curs de calcul)

Management Financiar

Management și comportament organizațional

management de producție și operațiuni

Principii de Marketing și Management

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Franklin P.Perdue School of Business, Salisbury University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2020
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2020