Master of Business Administration (part-time)

Generalități

Programul de descriere

Master of Business Administration (part-time)

Universitatea din Southampton MBA vă va oferi instrumentele, cunoștințele și încrederea de a contesta gândirea convențională și de a reuși în lumea afacerilor de astăzi se mișcă foarte repede de picioare afară, nu amestec în.

Fluxul de MBA Part-time se adresează candidaților care au cel puțin cinci ani de experiență managerială semnificative care doresc să dezvolte în continuare înțelegerea lor de, și a eficienței în, contextul lor de organizare și de afaceri.

Intrarea la programul este la sfârșitul lunii septembrie și februarie. Perioada totală de studiu este de obicei între doi și trei ani, în funcție de timpul de intrare și de cantitatea de timp care poate fi dedicată unități care participă și la studiu privat. Elevii trebuie să completeze unități de bază și orice două unități opționale într-un termen de trei ani. Un încă șase luni este permisă pentru disertație.


Programul Prezentare

Predate în noul nostru Centru de educatie, MBA nostru respectă standardul global al Asociației de MBA (AMBA), printr-un curriculum larg care vizează dezvoltarea abilităților de afaceri în toate domeniile. Teoriile de management și concepte cheie sunt predate de către personalul academic inspirational care, de asemenea, desfășura activități de cercetare de vârf în domeniile lor de specialitate.

Fie pentru nostru full-time sau program part-time, Southampton MBA vă va provoca să se uite la probleme de afaceri din perspective diferite, în scopul de a găsi cele mai bune soluții. Vei invata de la probleme reale de afaceri și împărtăși experiențele cu cohorta diverse care constituie acest program. De-a lungul timpului la Southampton, vă vor fi încurajate să-și consolideze și să reflecteze asupra învățării dumneavoastră.

Studiind pentru Southampton MBA vă va oferi, de asemenea, șansa de a întâlni și de rețea cu alți lideri de afaceri viitoare din întreaga lume. Vei face prieteni și contacte pentru viață.Structura programului

În fiecare an universitar, unele dintre unitățile de bază vor fi programate în timpul de zi (9 am-5pm), în mod normal vineri, iar restul în seara zi a săptămânii (18 - 21), de luni până joi. Pentru unitățile de bază livrate în timpul zilei în cursul unui an, vom scopul de a oferi unele dintre ele în serile în ani succesivi. În acest fel, elevii au posibilitatea de a alege dacă se angajează în principal pe timp de zi sau de studiu seara, sau pur și simplu alege orice model de participare se întâmplă pentru a le potrivi din când în când. Unități opționale pot fi livrate timpul zilei sau seara.

În mod evident, volumul de muncă a studentului în orice moment în timp, va depinde de durata totală a studiului (nimic între un an și trei ani) și numărul de unități studiate în orice semestru.

Finalizarea de gradul în termen de un an ar fi echivalentă cu frecventarea full-time, dar cu un program diferit de curentul full-time. Nu ar fi realist să studieze programul într-un an și să aibă alte angajamente de muncă semnificative.A Aplica

Dacă doriți să se aplice la Scoala de part-time program de MBA trebuie să completeze un formular de cerere la Universitatea din Southampton si a reveni la grefierul Academic. Puteți să completați formularul online sau descarca un pachet cerere.


Cerințe de intrare tipice


Cerințe de ieri

1 sau 2 grad onoruri clasa de la o universitate din Marea Britanie. Calificare echivalentă de peste mări profesională / într-un subiect adecvat, de asemenea, binevenite. Niveluri relevante de experiență de muncă.


Procesul de selecție:

Admisie: 22
Solicitanții medii pe loc: 2

Varsta medie a participantilor este de aproximativ treizeci și șase ani. Este puțin probabil ca cineva cu mult sub vârsta de treizeci de ani ar fi considerat a avea suficientă experiență managerială pentru a obține maximum de beneficii din acest flux al programului de MBA.

Cererea dvs. va fi analizată cu atenție de un membru specialist al personalului academic, care va evalua mai mulți factori; nu numai academice realizări, interese și aptitudini, dar, de asemenea motivația și raportul confidențial arbitru dumneavoastră.

Ne face deciziile noastre în cele mai multe cazuri pe formularul de cerere și documentele justificative numai. Candidații care au nevoie de o atenție specială, de exemplu pe motive de vârstă, handicap sau calificări intrare non-standard pot fi intervievat.


Acreditare: AMBA

Taxe: RON 18,500 pe doi ani. £ 9250 pe an.

Ultima actualizare Aug 2015

Despre facultate

Business matters at the University of Southampton. Our undergraduate and postgraduate degrees are designed to challenge your thinking and inspire you to develop the advanced knowledge and analytical s ... Citeste mai mult

Business matters at the University of Southampton. Our undergraduate and postgraduate degrees are designed to challenge your thinking and inspire you to develop the advanced knowledge and analytical skills you will need to succeed in business. Citește mai puţin

Acreditări