Master of Business Administration (practică profesională)

Generalități

12 locații disponibile

Programul de descriere

Master of Business Administration (Professional Practice)

Locații:

  • CDU Melbourne
  • CDU Sydney
  • Casuarina Campus
  • Studii externe

Acest curs este conceput pentru a dezvolta atributele cheie și competențele cerute de conducere de nivel superior și de mijloc într-o serie de domenii, inclusiv comerț, industrie și sectorul public. Participanții aleg să studieze un anumit set de unități, combinat cu o perioadă de experiență profesională aprobat practică / sau de cercetare, oferind absolvent posibilitatea de a aplica înțelegerea lor teoretică la realitatea la locul de muncă.

Destinații de plasare Practică Profesională sunt limitate și nu pot fi disponibile în fiecare stat și teritoriu. Studenții sunt responsabili pentru a face propriile aranjamente de călătorie și cazare și îndeplinirea tuturor costurile asociate.

Studenții care doresc să întreprindă unități Professional Practica ar trebui să întreprindă mai întâi o interviu preliminar cu directorul unității de învățământ. Vă rugăm să fiți conștienți de nu vor fi introduse unitățile Professional Practice la CDU Sydney până în 2015.

Cerințele de admitere

South Australian Centrul Admitere terțiar (SATAC) primește și procesează cererile de admitere pentru Universitatea Charles Darwin de învățământ superior de studenți potențiali.

Parcurgerea cu succes a unui diplomă de licență recunoscută, Absolvent Certificat sau Graduate Diploma într-o afacere sau domeniu conexe; sau finalizarea cu succes a unui diplomă de licență recunoscută într-un domeniu care nu au legătură cu experiență în muncă de cel puțin doi ani într-un rol de afaceri conexe.

Elevii cu o diplomă de licență într-un domeniu care nu au legătură, care au finalizat, de asemenea, un test de admitere Graduate Management (GMAT), cu un scor de nu mai puțin de scorul mediu australian în termen de 12 luni înainte de admitere, de asemenea, eligibile pentru a aplica pentru acest curs.

Cerințe suplimentare de admitere

Candidații care doresc să fie luate în considerare în funcție de scorul lor GMAT trebuie să prezinte o copie certificată a rezultatelor acestora testul GMAT la echipa Admitere la Universitatea Charles Darwin, cât mai curând posibil după depunerea cererii SATAC.

Cerințe de limbă engleză pentru studenții internaționali

Contactati-ne pentru mai multe informații.

Recunoașterea profesională

Absolvent specializata in profesionale de contabilitate sunt sfătuiți să se aplice pentru aderarea la CPA Australia și Institutul Contabililor Autorizați din Australia (ICAA).

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely ac ... Citeste mai mult

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely across an area, one–fifth the land mass of Australia, with little educational resources to speak of, turn those possibilities into a reality?By creating a study environment where the freedom exists for people to evolve their lives.Today this environment is captured at Charles Darwin University (CDU). Citește mai puţin
Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Sydney , Melbourne + 11 Mai mult Mai Puțin