Master of Business Administration, de învățare flexibile

Generalități

5 locații disponibile

Programul de descriere

De ce acest curs?

Știm nu toată lumea poate, sau chiar vrea să studieze cu normă întreagă sau de cursuri de seară.

De aceea, traseul nostru de învățare flexibile vă permite să varieze ritmul și ordinea de studiu pentru a se potrivi circumstanțele personale. Acest traseu combină cele mai bune de full-time, part-time și de studiu de învățare deschis.

Veți efectua cele mai multe dintre studiile off-campus, cu participarea obligatorie la numai una sau două week-end școli pe an.

Veți începe pe o bază de învățare deschis, cu opțiunea de a completa studiile prin opționale față-în-față clase in Glasgow.

Această metodă de studiu este ideal dacă valoarea de contact față-în-față cu tutorii, specialiști vizitează și colegi, dar nu pot participa la cursuri fixe pe săptămână.

Cum acționează învățare flexibil?

Pe aderarea la program, veți fi dat un calendar de studiu recomandat, care vă permite pentru a finaliza Strathclyde MBA în termen de 3 ani. Acesta își propune să vă ofere un echilibru ideal de studiu acasă, participarea la școli week-end și seminarii intensive în Glasgow.

Împreună cu calendarul, vă trimitem primul an de materiale de învățare de bază și cărți de text cheie, și să furnizeze detalii complete ale noastre on-line și program de sprijin tutore.

Dacă ați fi dorit să rapide și finalizeze Strathclyde MBA în mai puțin de 3 ani, echipa noastră de suport poate sugera un program alternativ de studiu. Alternativ, dacă doriți să luați un pic mai mult pentru a finaliza MBA dumneavoastră, vă poate găzdui studiile până la un maxim de 6 ani.

Școli week-end obligatorii

Există anumite subiecte, cum ar fi "Manager Learning" care ne simtim nu poate fi predată la o distanță. Acesta este motivul pentru care am inclus două școli week-end obligatorii pe durata întregului program. Aceste școli week-end sunt incluse în taxa de școlarizare standard de.

Puteți obține o mare valoare prin colaborarea cu alti manageri ambițios, de multe ori de la o secțiune transversală largă de industrie și comerț.

Seminarii intensive opționale

Pentru a profita din plin de experiența dumneavoastră MBA vă recomandăm să profitați de opționale intensive față-în-față seminarii din Glasgow. Costul de acestea sunt incluse în taxele de școlarizare.

Aceste sesiuni oferă o oportunitate valoroasă pentru studiu aprofundat de un domeniu ales, pentru a satisface colegi și să beneficieze de experiențe comune. În plus, seminarii intensive sunt cheia pentru accelerarea progresului dvs. prin intermediul programului.

Calendar sugerată vă va oferi o idee fermă a angajamentelor bine în avans. Acest lucru vă permite să-și planifice an dvs. înainte la locul de munca si acasa.

Când mă pot înscrie în program?

În teorie, puteți începe studiu flexibile de învățare ori de câte ori doriți. Cu toate acestea, avem un program anual de clase de inducție, școli week-end și seminarii intensive. Vă recomandăm să începeți aproape de o perioadă de inducție. Acestea în mod normal, să aibă loc în jurul valorii de aprilie și octombrie a fiecărui an.

Noi facem tot posibilul pentru a programa claselor de inducție, școli week-end și seminarii intensive împreună pe tot parcursul anului. Acest lucru asigură că aveți fiecare ocazie pentru a maximiza sejurul dvs. din Glasgow.

Școli de sfârșit de sãptãmânã alerga pentru toate rutele studiu de MBA Strathclyde. Dacă nu se poate face o dată specificată, atunci aveți posibilitatea de a participa la următoarea școală week-end la o dată ulterioară.

Seminarii intensive sunt programate numai pentru membrii noștri curs de învățare flexibile. Dacă sunteți în imposibilitatea de a participa, vă recomandăm să finalizeze zona de subiect, folosind materiale de învățare de bază, mai degrabă decât să întârzie progresul.

Cât timp am nevoie să se angajeze pentru a studia?

Dacă ați participa la toate școlile week-end posibile și seminarii intensive oferite într-un an, trebuie să vă așteptați să fie departe de birou pentru un total de aproximativ 15 de zile.

Vă puteți aștepta, de asemenea, să-și petreacă în jurul valorii de un minim de 15 de ore pe săptămână în plus față de școală week-end și prezența la seminar opțional.

Acreditare

Mai puțin de 1% din scoli de afaceri din lume deține "tripla acreditare", și Strathclyde este una dintre ele. Cele 3 organisme internaționale de acreditare sunt:

 • Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business
 • Sistemul European de îmbunătățire a calității
 • Asociația de MBA

Pentru a obține acreditarea de către una dintre aceste organisme este o realizare în sine. Pentru a obține acreditarea de către toate trei organisme este o realizare cu adevărat remarcabilă și o suntem mândri.

Asociația de Masters of Business Administration (AMBA)

Ești eligibil să se alăture AMBA după înscrierea în curs de MBA un.

Continutul cursului

Strathclyde MBA se bazează pe învățarea colaborativă. Vă împărtășesc experiența de muncă, cunoaștere, înțelegere și competențe.

Scopul nostru este de a ajuta să vă dezvolta în diverse domenii ale managementului.

MBA va forma și ghida ca reflectorizante,-gândire deschis, elevii adaptive.

Module

Practitioner reflectorizante

Acest modul este conceput pentru a vă ajuta să răspundă la accentul tot mai mare în lumea de afaceri cu privire la responsabilitatea socială a întreprinderilor, așteptările părților interesate și practica profesională de management. Modulul are trei clase, manager de învățare, guvernare și managementul antreprenorial și de leadership. Acest modul vă oferă bazele pentru a deveni un manager de adaptare deschisă învățarea pe tot parcursul vieții.

 • Learning Managerul
 • Guvernare Corporativă
 • Efectuarea muncă de afaceri

Acest modul vă ajută să înțeleagă fundamentele de management și procesele vitale pentru succesul afacerii și care sunt operate de echipe de specialiști funcționale într-o organizație.

Devenind conștienți de aceste discipline ești mai în măsură să aprecieze fiecare funcție, precum și relațiile și tensiuni între ele.

Modulul are șase clase:

 • Finanțe și Management Financiar
 • Marketing Management
 • Suport analitic pentru luarea deciziilor
 • Managementul Operatiunilor
 • Gestionarea Oameni în cadrul organizațiilor
 • Financiar & Contabilitate de gestiune

Acest modul este conceput pentru a vă ajuta să se integreze clasele în "Efectuarea de lucru Business" modul.

Clasele sunt concepute pentru a vă ajuta să exploreze, să înțeleagă și încredere gestiona ambiguitate internă și externă, complexitatea și gradul de incertitudine. Strathclyde MBA este renumit pentru reputația sa în aceste aspecte de management.

Există patru clase în acest modul

 • Explorarea mediului internațional
 • Analiza strategie și evaluare
 • Strategia de luare
 • Consultanta strategica in practica - Acest lucru vă oferă o oportunitate de a lucra cu o problemă de organizare direct în legătură cu o organizație client. Clientul va cuprinde în mod semnificativ în evaluarea clasei. Proiectarea clasa într-un mod vă oferă cu multe perspective asupra incertitudinile de gestionare le sarcina de a strategising și îndeplinirea așteptărilor clientului.

Dezvoltare personala

Pe măsură ce progresul prin Strathclyde MBA vom lucra cu tine pentru a vă ajuta să personalizați de învățare și dezvoltarea ta. Noi facem asta prin două căi - Clase opționale și finale ale proiectului MBA.

 • Cursuri opționale
 • Proiect MBA
 • Interacțiunea cu companii reale

Învățământul și de predare

Materiale de învățare de bază

Materialele de învățare de bază sunt ghiduri de studiu extinse pentru fiecare subiect. Ele oferă atât de școlarizare directă și comentarii cu privire la cărțile de text recomandate.

Am investit foarte mult în dezvoltarea acestor materiale de studiu. Sunt revizuite în mod constant pentru a le mentine pana la zi.

Cărți de text

Spre deosebire de majoritatea altor furnizori de MBA, manuale de bază sunt incluse ca parte a taxei de școlarizare.

Acestea sunt cărțile recomandate aveți nevoie pentru a finaliza dvs. Strathclyde MBA. Majoritatea dintre ele sunt scrise de cadre universitare Strathclyde.

În anumite cazuri, veți primi, de asemenea, articole din retipăriri și CD-uri care oferă instrucțiuni suplimentare.

suport

Margaret engleză și Karen McMillan va fi principalele dvs. puncte de contact si poate fi usor contactat prin e-mail, telefon sau fax.

Margaret și Karen se va ocupa cu ziua la problemele de zi, dar, de asemenea oferă consiliere cu privire la orarelor studiile, și cel mai bine cum să abordeze de învățare flexibile.

Te alocat un tutore pentru fiecare subiect studiat. Ele pot orienta și sprijini activitatea dumneavoastră prin telefon, fax și e-mail și va fi fericit să furnizeze feedback detaliat pe misiuni marcate.

Asistență online

Noi oferim un serviciu on-line intranet care este este ușor accesibil prin intermediul internetului.

Intranetul vă permite să accesa de la distanță noastre de afaceri Serviciul de informare. Acolo veți găsi o gamă largă de baze de date electronice, astfel încât să puteți transporta cu ușurință în toate dvs. de cercetare și de birou la locul de muncă.

Intranetul ne permite să vă actualizați cu știri actuale și informații relevante cu privire la SBS și a vă oferi informații suplimentare despre subiecte de studiu. Acesta vă permite să contactați de studiu și de grup colegii prin aviziere.

Evaluare

Flexibile de învățare are aceleași criterii de evaluare ca toate celelalte metode de studiu. Evaluare pe tot parcursul programului implică o combinație de:

 • cursul de lucru
 • ateliere de lucru
 • examene
 • lucru de grup
 • prezentari

Examinări

Există trei programe de examinare în fiecare an:

 • Decembrie
 • Martie
 • August

Este de asemenea posibil pentru membrii noștri flexibile curs de învățare pentru a lua examenele din Glasgow.

Ați putea fi în măsură să ia examenele la unul din centrele noastre internaționale sau un birou local al British Council, British Consulat sau o universitate.

Locul de desfășurare va percepe în mod normal, o închiriere în cameră plus invigilation taxa (acest lucru va varia) și veți fi, de asemenea, a cerut să plătească £ 40 examen plătit la Universitatea din Strathclyde.

Cerințe de intrare

Procesul nostru de selecție este conceput pentru a identifica profesioniști talentați dintr-o gama larga de academice, de afaceri și medii culturale.

În timp ce există cerințe formale pentru intrare enumerate mai jos, luăm în considerare:

 • potențialul de
 • calitatile interpersonale și de echipă de lucru
 • gama și natura experiența dumneavoastră de conducere

Pentru a evalua aceste aptitudini va rugam sa completati o serie de eseuri subliniind experienta si aspiratiile dumneavoastra alaturi de referințe justificative experiența dumneavoastră de muncă și rezultate academice.

S-ar putea să vă întreb să efectueze un interviu de oficial pentru a discuta realizările și aspirațiile tale. Ne-ar va incurajam sa vizitati scoala sau in centru aplici la și de a pune cât mai multe întrebări ca ai nevoie pentru a clarifica decizia ta.

Calificări și experiență

Pentru intrarea în programul de MBA trebuie să:

 • dețin o diplomă de la o universitate din Marea Britanie, sau titlu academic echivalent de la o instituție comparabil non-UK. Dacă ați studiat pentru gradul dumneavoastră de licență la o instituție non-UK, vom avea nevoie de o copie a transcriere dumneavoastră grad. Calificările profesionale vor fi, de asemenea, luate în considerare.
 • fie de cel puțin 24 de ani.
 • au un minim de trei ani cu normă întreagă experiență de studii postuniversitare în cazul în care conducerea a persoanelor și a resurselor a jucat un rol semnificativ.

Intrarea la nivel Diploma pot fi oferite solicitanților care nu dețin suficiente calificări de nivel de studii recunoscute, dar care fac:

 • țineți non-grade / calificări profesionale, plus o experiență variată de management cel puțin cinci ani ".
 • nu au calificare dar experiența de management vastă și variată (10 ani sau mai mult).
 • sunt candidați excepționale vârsta de 24, cu un minim de experiență managerială doi ani peste. Acest lucru este disponibil doar pentru candidații care se aplică, altele decât full-time rute.

Testarea Admitere

Deși Admitere Graduate Management Test (GMAT) nu este o cerință standard a procesului nostru de admitere, raționament verbal puternic și abilitățile numerice sunt critice pentru MBA și putem cere să efectueze un astfel de test.

Competență în limba engleză

Programul de MBA este extrem de interactiv și necesită un nivel ridicat de competență în limba engleză vorbire, scriere, citire și înțelegere. Un scor minim de 6,5 în IELTS este necesar pentru acei solicitanți ale căror limbă maternă nu este limba engleză. S-ar putea lua în considerare solicitanților care cad ușor sub aceste standarde, dacă acestea sunt dispuși să efectueze studii de pre-sesiuni.

Competență calculator

În scopul de a efectua Diploma / MBA trebuie să fie competent în procesare de text, foi de calcul utilizarea și în raportul scris.

Procesul de aplicare

Formularele de cerere completate sunt considerate de către Comitetul de Admitere ca acestea sunt primite. Ești încurajat să prezinte formularul de cerere și toate documentele justificative cât mai curând posibil. Odată ce toate detaliile sunt cu noi, ar trebui să primească o decizie în termen de trei sau patru săptămâni de aplicare.

Scutiri

Unele scutiri pot fi disponibile de la subiecte din "Efectuarea Modulul de lucru Business" și vor fi considerate de la caz la caz. Pentru mai multe informații contactați echipa de admitere.

Taxe și finanțare

Cât de mult va costa cursul meu?

Toate taxele menționate sunt pe an universitar dacă nu se specifică altfel.

Flexibile de învățare - aportul septembrie

mba

 • MBA (studenți înmatriculate pentru prima dată în 2015/16) - £ 5,334 ¹
 • MBA (studenți înmatriculate pentru prima dată în 2014/15) - £ 5333
 • MBA (studenți înmatriculate pentru prima dată în 2013/14) - £ 4500
 • PgDip afaceri (taxa de ani 4-7 re-înregistrare) - 100 £
 • PGDip Afaceri (studenți înmatriculate pentru prima dată în 2015/16) - £ 5250 ²
 • PGDip Afaceri (studenți înmatriculate pentru prima dată în 2014/15) - £ 5250
 • PGDip Afaceri (studenți înmatriculate pentru prima dată în 2013/14) - £ 2500
 • PGDip afaceri conversia MBA (an 4) - 2.000 £
 • De afaceri (4 până la 7 ani de re-înregistrare taxă) - 100 £
 • Master Business & Management la convertire MBA (septembrie) - £ 9000
 • Master Business & Management la convertire MBA (aprilie) - £ 9,000

MBA Conducere

 • MBA Conducere (studenți înmatriculate pentru prima dată în 2015/16) - £ 11,250
 • MBA Conducere (studenți înmatriculate pentru prima dată în 2014/15) - 10.000 £

Flexibile de învățare - de admisie aprilie

 • MBA (studenți înmatriculate pentru prima dată în 2015/16) - £ 4,000 ³
 • MBA (studenți înmatriculate pentru prima dată în 2014/15) - £ 6400
 • MBA (studenți înmatriculate pentru prima dată în 2013/14) - £ 4725
 • MBA (4 până la 7 ani de re-înregistrare taxă) - 100 £
 • PGDip Afaceri (studenți înmatriculate pentru prima dată în 2015/16) - £ 4000 *
 • PGDip Afaceri (studenți înmatriculate pentru prima dată în 2014/15) - £ 6400
 • PGDip Afaceri (studenți înmatriculate pentru prima dată în 2013/14) - £ 2725
 • PGDip afaceri conversia MBA (an 4) - 2.000 £
 • PgDip afaceri (taxa de ani 4-7 re-înregistrare) - 100 £

De asemenea, trebuie de buget pentru costuri suplimentare, cum ar fi cheltuielile de deplasare și de cazare în Glasgow.

Notă

Taxe pentru part-time și cursuri de MBA flexibile poate varia între ani de studiu. Pentru studenții înscriși în primul 2015-16, profilele de plată sunt următoarele:

 • Anul 1: £ 5,334 / an 2: £ 5,333 / an 3: £ 5333 (taxa Total: £ 16,000)
 • Anul 1: £ 5,250 / an 2: £ 5,250 / an 3: £ 3500 (taxa Total: £ 14,000)
 • Anul 1: £ 4000 / an 2: £ 6,400 / an 3: £ 5600 (taxa Total: £ 16,000)
 • Anul 1: £ 4000 / Anul 2: £ 6,400 / Anul 3: £ 3600 (taxa Total: £ 14,000

Cum pot finanța cursul meu?

Decizia de a studia MBA este o investiție financiară considerabilă. Vă cerem să cercetare cum ai de gând să finanțeze acest cât mai curând posibil.

Majoritatea studenților privind programul full-time sunt auto-finanțate. Elevii din Marea Britanie pot aplica pentru a schemelor de credite pentru finanțarea studiilor și non-UK ridica, de obicei, propriile finanțe prin intermediul creditelor bancare sau burse.

Biroul Finanțe Universității administrează planuri de rate pentru plata taxelor de școlarizare de către studenți de auto-finanțate. Detalii pot fi găsite la http://www.strath.ac.uk/finance/student/tuitionfees/

Credite de dezvoltare a carierei

Sistem de împrumut pentru Dezvoltare carierei este condus în parteneriat cu Departamentul de Educație și ocuparea forței de muncă a Guvernului britanic. Este disponibil la următoarele bănci:

 • Barclays
 • Co-operative
 • Royal Bank of Scotland.

Pentru mai multe informații privind eligibilitatea vizita paginile web la www.lifelonglearning.co.uk/cdl/index.htm

Burse de studiu

Detalii de burse universitare sunt disponibile la www.strath.ac.uk/search/scholarships/

Cariere

Noi recunoaștem că dezvoltarea carierei este unul dintre principalele motive pentru care oamenii investesc într-un MBA. Piața locurilor de muncă de MBA oferă o mulțime de oportunități la nivel mondial, dar poate fi complex și provocator.

De aceea noi oferim un serviciu dedicat pentru cariere studenți MBA. Aceasta constă din planificare a carierei și dezvoltarea competențelor, precum și acces nelimitat la consiliere personală și coaching. Serviciul nostru Cariere este livrat in-house și de o echipă de consultanți de top.

Noi lucram cu dumneavoastra pentru a completa propriile eforturi proactive de căutare de locuri de muncă. Va ajutam sa de a folosi propriile dvs. de fundal carieră special, și punctele forte pentru a ajuta cu următorul pas în carieră.

Veți obține înțelegerea și instrumentele necesare pentru a dezvolta planul de personal, strategic carieră, precum și de auto-marketing și de abilitățile de comunicare pentru a face aplicații eficiente și impresiona la interviu.

Veți avea cunoaștere a pieței de locuri de muncă la nivel mondial și o serie de contacte a face să funcționeze pentru tine.

Programul de dezvoltare a carierei si Profesional

Programul nostru de bază de dezvoltare profesională este livrat în patru module pe tot parcursul anului. Fiecare durează o săptămână și sunt deținute în octombrie, noiembrie, ianuarie și februarie. Programul include:

CPD 1

 • Introducere în planificarea carierei strategică și cum să obțineți de locuri de muncă pe care doriți
 • Crearea unui profil personal (care urmează să fie publicate pe site-ul nostru Profil)
 • Atelier abilitati de prezentare
 • Networking competențe, inclusiv mass-media sociale
 • Glasgow Challenge

CPD 2

 • Audit competențe personale
 • Stabilirea obiectivelor de dezvoltare a carierei
 • Auto-branding / auto-prezentare (CV-uri, scrisori de intentie si aplicatii)
 • Sprijinirea resurse

CPD 3

 • Vizite de companie și prezentări, inclusiv absolventii industrie
 • Scottish MBA Cariere Evenimentul

CPD 4

 • Interviu practic și evaluarea sesiunilor centru

Pe tot parcursul anului, vor fi ateliere de lucru suplimentare, cursuri de master și prezentari de firme.

Resurse Cariere dedicate

Vei avea acces la o bibliotecă de informații și resurse MBA-specific prin noastre Cariere Portal. Acest lucru oferă:

 • companie și informații privind piața, atât Marea Britanie și la nivel mondial
 • posturile vacante din întreaga lume
 • link-uri către site-uri de top de MBA

Unde sunt ei acum?

94,9% din absolvenții noștri MBA sunt în muncă sau de studiu în continuare: ** titluri de locuri de muncă includ:

 • Business & Development Manager International
 • Director Executiv
 • Director comercial
 • Consulting Manager
 • Digital Director
 • Director de relații cu clienții
 • Director de finante
 • Managerul de investiții
 • Senior Project Manager
 • Director tehnic

Angajatorii includ:

 • Accenture
 • Barclays Plc
 • Deloitte
 • Devere Group
 • JP Morgan
 • Morgan Stanley
 • National Australia Bank
 • Rolls Royce
 • Scottish energie de Sud
 • Putere scoțian

Pe baza rezultatelor din destinațiile naționale ale abandonului din învățământul superior Survey (2010/11 și 2011/12) **.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwi ... Citeste mai mult

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwide to be triple accredited, holding accreditation from the international bodies, AMBA, AACSB and EQUIS. Citește mai puţin
Glasgow , Atena , Zurich , Singapur , Dar es Salaam , Manama , Kuala Lumpur , Petaling Jaya , Muscat , Muscat , Dubai , Abu Dhabi , Milano , Munchen , Beijing , Toulouse + 15 Mai mult Mai Puțin

Acreditări