Master of Business Administration - MBA

Generalități

7 locații disponibile

Programul de descriere

O Masteratul în Administrarea Afacerilor este o calificare postuniversitară recunoscută la nivel mondial pentru absolvenții ambițioși, motivați. Oxademy a incheiat un parteneriat cu universități de top lumi pentru a oferi un program de MBA de clasa mondiala. Programul nostru este conceput pentru a ajuta pe elevi să realizeze potențialul lor de conducere, să învețe noi competențe de specialitate, și să se angajeze cu rețeaua globală în timp ce trăiesc și lucrează în mediul lor.

Beneficiul de bază de a studia cu Oxademy este viața reală de învățare, deși o inovatoare metode de învățare on-line și tradiționale.

1 Programul - MBA 2 moduri de învățare - e-Learning cu LIVE Curs Online / On-Campus 3 de calificări - CMI, PGD și MBA

  • Programul extrem de accesibile
  • 1/3 de cost (compara cu similare program full-time)
  • De clasă mondială Facultatea Global
  • Inovatoare Blended Learning model
  • Livrarea flexibil și completarea
  • Prelegeri vii pentru a participa de oriunde, oricand pe AnyDevice
  • Tutor Suport Local
  • Industria din lumea reală de logodna
  • Global Opportunities rețea

DE CE ESTE dreptul nostru de MBA pentru tine?

MBA este o alegere populara pentru manageri și lideri din întreaga lume care caută beneficiile acestui bine respectate, nivel de calificare superior pentru a continue cariera lor. Acesta oferă recunoaștere formală că aveți strategic cunoștințe, înțelegere și înțelegerea de a fi un manager de succes si lider inspira.

Noi recunoaștem că, în mediul de astăzi ocupat, timpul este din ce în ce prețios. De aceea, MBA nostru este studiat si evaluat de 100% ca ghidat on-line sau Blended Learning - nu există examene. Acesta vă oferă libertatea de a studia la un moment dat și locul convenabil pentru tine, permițându-vă pentru a planifica studiile în jurul angajamentele profesionale și cele familiale.

Cerința de intrare

Cel puțin o clasa a doua onoruri grad mai mic sau o calificare echivalentă, o experiență de minimum doi ani de muncă relevantă, care include responsabilitatea managerială. În situații excepționale, candidații cu un nivel mai scăzut grad, calificări echivalente sau experiență relevantă de muncă pot fi admise în cazul în care pot demonstra potențialul lor de muncă grad mai mare.

CRITERII DE SUCCES

Pentru a avea succes, un student trebuie să: 1. participa la toate modulelor (cu excepția cazului în care există motive excepționale); 2. Completați toate jurnalele de reflecție și proiecte la standardul cerut

ORE LEARNING TOTAL

Numărul total de ore de învățare pentru faza unul este mai mare de 220 de ore. Faza II poate fi finalizată în termen de 12 luni.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Oxademy Graduate School is a professional and academic education provider located in the city of Oxford, the world’s most renowned learning hub. At Oxademy, we work with an extensive network of educat ... Citeste mai mult

Oxademy Graduate School is a professional and academic education provider located in the city of Oxford, the world’s most renowned learning hub. At Oxademy, we work with an extensive network of educational specialists in Oxford to deliver world-class guided online learning to eligible students. Citește mai puţin
Oxford , Hong Kong , Shanghai , Kuala Lumpur , Mumbai , Lagos , Tokyo + 6 Mai mult Mai Puțin