Master of Business Administration MBA

Generalități

Programul de descriere

Master of Business Administration MBA

ADMITERE: pe documente;

CERINȚE: Diplomă de licență în economie sau programe similare; studii medii, recunoscute în UE; rating mediu de diploma - Bună; document pentru competență în limba engleză.

DURATA: 1,5 ani universitari (3 semestre).

DIPLOMA: Masterat în Administrarea Afacerilor

Gradul de MBA este un program de administrare a afacerilor standard, cu un accent suplimentar pe inovare, tehnologie și management. Scopul său este de a pregăti profesioniști cu spirit antreprenorial și idei inovatoare. Studenții primesc cunoștințe și abilități aplicabile stăpâni toate proiectele de afaceri generale - management de proiect, antreprenoriat, implementarea inovării, negocieri de afaceri și de comunicații, resurse umane, etc.

Programul conține cursuri obligatorii, opționale și facultative și se completează cu un proiect final, prezentat în fața unei comisii formată din lideri de afaceri și profesori.

Absolvenții sunt de așteptat să lucreze ca antreprenori, manageri și ofițeri din sectorul public și privat de gestionare diferite procese de afaceri.

Notă: Taxele sunt € 1000 pe semestru pentru studenții din UE și de € 2000 pe semestru pentru studenții din afara UE. Toți elevii excelent studiu libere de orice sarcini.

Informațiile student împrumut pot fi găsite pe această pagină: http://epu.bg/index.php/en/application/students-loans

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The European Polytechnical University is a multinational centre of interaction between contemporary tuition, scientific research activities and innovations, and academic and business co-operation.

The European Polytechnical University is a multinational centre of interaction between contemporary tuition, scientific research activities and innovations, and academic and business co-operation. Citește mai puţin